האם מישהוא מכיר את ה-FIREWALL

ziv444

New member
האם מישהוא מכיר את ה-FIREWALL

SYGATE PERSONAL FIREWALL ?. האם הוא ממולץ לשימוש ?. למי שעובד עם ה-FIREWALL הנ"ל האם ה-SECURITY LOG ב-EVENT VIEWER תמיד ריק ? או שצריך להפעיל אותו או לעשות פעולה מיוחדת ? שאר ה-LOG תקינים. כרגע לא נרשמות בו שום נסיונות חדירה לפחות ב-ZONE ALAREM קפץ POPUP. תודה מראש על העזרה.
 
אחלה של דבר

לגבי הלוגים ...מה שחשוב זה הטרפיק . יש אפשרות לעשות backtrace ולהגיע למחשב הסורר . תוכנה שעושה את העבודה בלי הרבה בלגן .
 

uzi2

Active member
לא מכיר אותו

אבל שון בוראן במאמר שלו (שהוא אולי המאמר ההשוואתי הטוב ביותר שנעשה על פיירוולים אישיים) מציין אותו (יחד עם Tiny) כפיירוול האישי המועדף עליו למחשבים אישיים. ההודעות ש- ZoneAlarm מודיע רק מבלבלות ומטעות. פיירוולים כמו Tiny מודיעים בהגדרות ברירת המחדל שלהם רק הודעות שצריכות לעניין את מתחזק המחשב, ולכן הרבה פעמים הדיווחים שלהם הרבה יותר נדירים מאשר אלו של נורטון או של ZoneAlarm אני מגדיר את זה כך שבנורטון ו- ZoneAlarm ההגדרות של הדיווח נמצאות בברירת המחדל במצב "Promotional Alerts" כלומר הודעות שמטרתם להציג את הפיירוול כיותר חשוב ממה שהוא באמת.
 
למעלה