האם מיציתי ?

Bardogo14

New member
האם מיציתי ?

אהלן, מה נשמע? אלה הדיסקים שברשותי: (ואני מכיר אותם ממש טוב) A Saucerful Of Secrets Animals Atom Heart Mother Meddle obscured by clouds The Dark Side of the Moon the final cut The Wall Wish You Were Here The Piper At The Gates Of Dawn The Wall Live סולו: syd barrett - the madcap laughs david gilmour - on an island Roger Waters - amused to death DVD live in pompeii pulse יש לציין שאני מאוד נהנה מהכל :) השאלה שלי היא האם פספסתי משהו בקריירה הענקית שלהם?

The Walrus

New member
יש לך עוד כמה דברים

דבר ראשון אין לך את הדיסק המצויין "More", מה שאומר שאתה לא מכיר את Cymbaline, אחת מהיצירות הטובות ביותר של פינק פלויד לטעמי. אין לך שום דיסק שהוקלט לאחר עזיבתו של ווטרס - דוויז'ן בל ו'מומנטרי'. אני לא קונה אותם כי אני לא חושב שהם ממש טובים, ובכל מקרה אם יש לך את 'פולס' כנראה שאתה מכיר את רוב השירים שם (כל הדיסק הראשון מורכב מהם מלבד שירים בודדים, וזה עוד לפני שהגענו לקליפים ולתוספות המיוחדות). אני מציע לך לפנות לבוטלגים, שהם הקלטות לא רשמיות. לדוגמה יש המון הקלטות שונות של הופעות, מהופעות נדירות של סיד בארט עד להופעות של ווטרס וגילמור מהיום, יש מבחר עצום. יש 'חברת' הקלטות מוכרת בשם Harvested שאחראית להרבה הוצאות כאלה. אני לא יכול לתת לינקים לאיפה שאפשר להוריד את כל זה (אני כבר יפנה אליך במסר אם אתה רוצה).

Anuerysm

New member
וכמובן

UMMAGUMMA שלדעת רבים הוא האלבום החלש ביותר של הלהקה אני מאוד אוהב אותו שלא לדבר על דיסק ההופעה המצויין מומלץ

Glcok

New member
Ummagumma חלש?

החלק השני - אולי. אבל החלק של ההופעה החיה כמעט משתווה ל- Made In Japan של דיפ פרפל.

שלום חן

New member
בבבבוווווווווווזזזזזזזזזזזזזזז../images/Emo31.gif

מי אמר Ummagumma חלש? שיצא איתי לדשא! אולי הדיסק הראשון עם כל הבבלט, אגב, גם שם אפשר למצוא כמה פנינים. אבל ההופעה החיה, ענק

Bardogo14

New member
בהחלט

האהוב עליי הוא Animals. נראה לי אבל שכדאי להתחיל עם Darkside, Wish You Were Here שהם יותר קליטים ויותר נעימים לאוזן. ומשם להמשיך למדל, ולאובסקיורד והפייפר. תהני!

Shame in you

New member
אותם אני מכירה

אם כי אני צריכה לחרוש יותר על WYWH ומדל גם חמוד, עד כמה שאני מכירה...

The Walrus

New member
אם מדל נחשב ל'חמוד' בעיניך

את צריכה לשמוע אותו שוב... בעיקר את Echoes.

The Walrus

New member
כן.

אני בהחלט יכול לכנות את החמישייה הראשונה 'חמודה' (לא מת על San tropaz), אבל Echoes?? אני חושב באופן אישי שזאת היצירה הכי גדולה של פינק פלויד אי פעם, וגם הפורום חושב משהו דומה (בסקר שלנו Echoes הגיע למקום שני, שני רק לShine on you crazy diamond האגדי...). זאת יצירה שבהחלט חייבים להכיר.

FunkyMonk

New member
אבל תישארי עם ראש פתוח

גם אם "הפורום" בחר אותו ליצירה האהובה ביותר, את לא חייבת לאהוב אותו. אקוס יכול להיות יצירה מאד משעממת, במיוחד ב-10 דקות האמצעיות..

The Walrus

New member
לטעמי לפחות

ולטעמם של הרבה אחרים, אין שום דקה אחת משעממת בEchoes. אני הולך שבוע הבא לראות את גילמור ורייט מנגנים אותו בלייב, וכל כך שמחתי שגיליתי שלא השמיטו אפילו שנייה אחת (לא כמו הרצח שווטרס עשה לשיין און).

tuvia k

New member
הכן דיסק ענק!!!

ANIMALS דיסק לא רע בכלל אני אוהב במיוחד את שיר שלוש PIGS אבל כל יתר השירים לא רעים בכלל.

Shame in you

New member
שיר שלוש אדיר!!

חייבים להכניס אותו לאיזה סרט (או שכבר הכניסו?)

itaikuskus

New member
למה שיכניסו אותו לסרט??!?!

תעזבי את השיר בשקט, לא מספיק שהוא על התקליט?

itaikuskus

New member
בדרך כלל

ששומעים שיר שהופיע בסרט, מה שמופיע לך בראש הוא לא פרי הדמיון, אותו אפקט שאני כל כך אוהב שמוסיקה יוצרת אצלי, אלא בראשך בד"כ ירוצו אותן תמונות שאת זוכרת מהסרט. דוגמה טובה- riders on the storm של הדורז תמיד יתקשר אצלי לסצינת המשחק הטריפי של די-קפריו ושות' ביומן נעורים. כששיר נשאר שמיע, ולא רק ויזואלי כחלק מסרט, הוא סוחף יותר את הדמיון, ומגדיל את מרחב הקליטה אצל המאזין. עדיף ככה לדעתי.

למעלה