האם מותר

האם מותר ../images/Emo77.gif

לשלוח שוקולד בחבילה לארה"ב? האם מותר להביא איתי כאשר אני נכנס לארה"ב? ובכלל - מה הנוהל לגבי דברי מזון? תודה.

אולי זה ימס?

לדעתי שוקולד זה קצת רגיש....קופסאות שימורים ואחרים..אולי יותר קל... לגבי מה הנוהל...אין לי שמץ של מושג... אך בהצלחה... מקסימוששששששש

אולי זה ימס?

לדעתי שוקולד זה קצת רגיש....קופסאות שימורים ואחרים..אולי יותר קל... לגבי מה הנוהל...אין לי שמץ של מושג... אך בהצלחה... מקסימוששששששש

בעקרון אסור להכניס מזון ../images/Emo78.gif

בפועל כמובן שאפשר, על אחריותך. יש דברים שמותר להביא (כמו ריבה למשל), לעומת זאת חברה שלי עוכבה בגלל נקניק שהביאה, אז לשיקולך.

אז ככה

יש לי חבר שכמדי פעם בפעם מקבל משלוחים של שוקולד מארץ הקודש (לארה"ב), מה שאומר שזה אפשרי. דבר שני, בימי הראשונים בפורום היה שרשור בנושא - ויש שם לא מעט שו"ת (וגם סתם קטעים משעשים), אז אתם מוזמנים להציץ

eli21us

New member
תוספת קטנה

אני מקוה שאתה לא מאלה שאומרים אני אביא שוקלד כי בניו יורק זה עולה 6 שקל ובארץ 5 שקל אבל רק שתדע שרוב המוצרים הבסיסים שקימים בארץ קימים פה בעיקר ניו יורק וחוץ מזה שאין חוקים מה להביא הכל תלוי בפקיד שעוצר אותך אם בא לו או לא בא לו ובשביל שוקולד אין בעיה לקחת סיכון רק......שיש את הפתק הירוק שעליו חותמים על כל מיני שאלות דיבליות במקרה וכתבת שאין לך דבר אסור ויש אז זוהי הדרך הכי קלה לגירוש ומקרה שהיה לי שעצרו אותי והפקיד אמר לי לפתוח את התיק צד שבו היה ביסלי בצל ותפוצ´יפס כמובן שלא היה אם מי להתווכח שניהם מצאו עצמם לאחר שניה אחת בפח שלב הבא הם בקשו ממני לפתוח את השקית של התפילין (או או ) רק מזל שהוא חשב שזה טו אוטומטיק קאמראז אמרתי לו כן וחלאס הכי מצחיק היה שזוג ישראלים שעצרו איתי ביחד מצאו אצלהם חבילה של מלפפונים וקישואים (20 כ´´א )

למעלה