האם מותר לזרוק כיפה? היא כבר דהויה.....
נ נסיכה קסומה 00 New member 30/6/06 #5 תודה../images/Emo9.gifושבת-שלום../images/Emo70.gif../images/Emo141.gif
נ נסיכה קסומה 00 New member 30/6/06 #6 עוד שאלה../images/Emo141.gif האם מותר לנחש נבואה לפי ספרי קודש?...כאילו לפתוח דף ולראות מה יצא בפסוקים הראשונים?
עוד שאלה../images/Emo141.gif האם מותר לנחש נבואה לפי ספרי קודש?...כאילו לפתוח דף ולראות מה יצא בפסוקים הראשונים?
M mgb New member 30/6/06 #7 ניחוש עפ"י ספר בס"ד לא מזמן העלינו את העניין הזה שנקרא "גורל הגר"א" הבאנו שיסוד עניין זה מבוסס מגדולי ישראל אבל הבענו גם את ההסתייגות הגדולה ולא לנסות את הגורל מכמה וכמה טעמים. שבת שלום!
ניחוש עפ"י ספר בס"ד לא מזמן העלינו את העניין הזה שנקרא "גורל הגר"א" הבאנו שיסוד עניין זה מבוסס מגדולי ישראל אבל הבענו גם את ההסתייגות הגדולה ולא לנסות את הגורל מכמה וכמה טעמים. שבת שלום!
נ נסיכה קסומה 00 New member 30/6/06 #9 עוד שאלה ../images/Emo141.gif האם מותר לי להדליק דוד ,אור? לפני שאני שומעת הבדלה ? האם מותר לשתות מאז רדת השקיעה ועד ההבדלה מים? שבת-שלום
עוד שאלה ../images/Emo141.gif האם מותר לי להדליק דוד ,אור? לפני שאני שומעת הבדלה ? האם מותר לשתות מאז רדת השקיעה ועד ההבדלה מים? שבת-שלום
נ ניגון New member 30/6/06 #10 תשובות בעז"ה. בס"ד מותר אבל את צריכה להגיד: "ברוך המבדיל בין קודש לחול". מותר.
נ נסיכה קסומה 00 New member 30/6/06 #11 יופי../images/Emo13.gifתודה *משננת* "ברוך המבדיל בין קודש לחול."...
M mnm6 New member 2/7/06 #15 ניחוש ע"י ספר ר' נחמן החיד"א ובחב"ד רשמו שאם בנאדם רוצה עצה יכול לפתוח ספר ולהתייעץ איתו או לשאול תינוק פסוק ולפי זה להחליט על צעדיו
ניחוש ע"י ספר ר' נחמן החיד"א ובחב"ד רשמו שאם בנאדם רוצה עצה יכול לפתוח ספר ולהתייעץ איתו או לשאול תינוק פסוק ולפי זה להחליט על צעדיו
נ נסיכה קסומה 00 New member 2/7/06 #12 מחר אני הולכת לטיול בבית מלון בע"ה איך אפשר לעשות נטילת ידיים בבוקר? מותר להתפלל בחדר בבית מלון,נכון? וזהו בנתיים..שבוע -טוב
מחר אני הולכת לטיול בבית מלון בע"ה איך אפשר לעשות נטילת ידיים בבוקר? מותר להתפלל בחדר בבית מלון,נכון? וזהו בנתיים..שבוע -טוב
א אש שלהבתיה New member 2/7/06 #13 את יכולה לקחת איתך נטלה לשם וליטול ידיים מותר להתפלל בחדר בבית מלון.
נ נסיכה קסומה 00 New member 4/7/06 #17 זה מה שעשיתי......./images/Emo13.gifעוד שאלה .. אם נגיד אני רוצה לאכול לחם ואין ממש שום מקום ליטול ידיים....למשל בטיול לא יכולתי ליטול ידיים ובירכתי רק המוציא..האם זה מותר?
זה מה שעשיתי......./images/Emo13.gifעוד שאלה .. אם נגיד אני רוצה לאכול לחם ואין ממש שום מקום ליטול ידיים....למשל בטיול לא יכולתי ליטול ידיים ובירכתי רק המוציא..האם זה מותר?