האם מגן המסך הבא שווה?

the photograf

New member
האם מגן המסך הבא שווה?

האם המגן הזה שווה למיו 336? זה מישהו התנסה פעם? אני קניתי כמה מגיני מסך בחבילה אבל זה לא עשה את העבודה ויצר מלא בועות ונשרט וכל מיני שטויות... אשמח אם תעזרו.

2cookie

New member
עוד 5 שקלים ואתה קונה ב-BNC-IL

מגן איכותי של בראנדו. למה להסתכן עם סחורת הזבל במכלוף?

the photograf

New member
והמגן לא עושה בועות?

פשוט מהמגן שיש לי התאכזבתי לאללה... ועוד משהו ראיתי שהמגן מתאים להמון דגמים!!! בעצם לכולם!! אתה בטוח שזה הגיוני?? הרי יש גדלים שונים למשל המסך של ה zire 72 יותר צר איך זה יכול להיות??

2cookie

New member
כל מגן עושה בועות

ולהדביק אותו כמו שצריך היא פעולה מורטת עצבים, אבל זה משתלם בסוף. בכל מקרה, תתקשר ותזמין דגם המתאים בדיוק למכשיר שלך.

2cookie

New member
ספר לי, איזה מגן קנית?!?!../images/Emo3.gif

גם אחרי שעתיים(!!) של הדבקה שאחריהן הייתי מסוגל להוריד גרזן על כל יצור חי שהיה מתקרב אליי, נשארתי עם בועה ואיזור לא מודבק בפינה.

the photograf

New member
אומרים שבהנדי

בשישים שקל הם נותנים לך אחלה מגן וגם מדביקים לך אותו כנראה שזה מה שאני יעשה בחנוכה (מה לעשות אני עדיין תלמיד
) בנתיים אני ישאר עם המגן הדפוק שלי שעושה מלא בועות... אבל העיקר שהוא מגן על המסך.

federbar

New member
אכן כך... אני כבר רכשתי כמה מגינים.

ואת כולם רכשתי בהנדי ומעולם לא היו לי בעיות של בועות וכדומה. את ההדבקה אני מבצע לבד במקום וזה לוקח אותו זמן שלוקח לנקות משקפיים. ואגב. לאחרונה רכשתי נרתיק לפאלם (מתנה לאחי) ומצאתי את המחיר הזול ביותר דוקא בהנדי. (נרתיק מעור של קרוסל, 229 ש"ח)

ron14

New member
נכון מאוד

גם אני קניתי בהנדי מגןוהם אף שמו אותו במקומו. מגן מצוין שלא פוגע בחדות הראיה , והדבקה מושלמת ללא אף בועה

raananta

New member
מגן איכותי מהנדי, בויסטי או שם דומה

וזה באמת היה די פשוט ומהיר. פשוט צריך לבצע את התהליך נכון.

redbull2002

New member
יש מגנים לכל הדגמים

זה לא סוג אחד לכולם, יש גדלים לכל הדגמים, גדלים שונים.... יום נעים. גל תדהר:)

למעלה