האם לתחום שפתיים?

ליליxx

New member
האם לתחום שפתיים?

כשאני תוחמת שפתיים ע"י העברת עפרון בקונטור שלהם, זה ניראה לי מכער ומלכותי. איך לעשות זאת נכון? האם זה תמיד לטובה, או אולי לא מתאים לכל אחת? איך שמים עפרון בחלק הפנימי תחתון של העין, ממש מעל הריסים התחתונים, כך שזה לא ימחק ציק צק? אני מעונינת להגדיל עיניים. אשמח לכל המלצה בנושא. האם לפזר צבע בהיר מתחת לכל הגבות, או רק בחלק החיצוני? מה האפקט של צבע בהיר בחלק התחתון של העין? מה עם רק החלק הפנימי התחתון? תודה.

אז ככה..

כשאת תוחמת את השפתיים שלך את יוצרת גבול ברור בין השפתיים לבין שאר הפנים את לא חייבת לעלות מעל השפתיים עם התוחם, את יכולה להשאר בקו הטיבעי אלא אם כן את רוצה לעבות אותם את זה את יכולה לעשות עם מיברשת דקה לשפתיים שבעזרתה את יכולה לטשטש את הקווין של התוחם כלפי פנים השפה ולקבל מראה יותר טיבעי בקשר לעפרון לעיניים את פשוט צריכה למצוא עיפרון טוב..שלא יורד ועמיד ברטיבות.. להגדיל את העין- אחרי שמשחת מייק אפ בסיס פדרי את העין ומשחי צללית שבהירה מהעור שלך ב3 טונים על העפעף העליון, קחי צללית חומה(לא חובה, אני פשוט מעדיף את הגוונים היותר טיבעיים שמשתלבים בקלות עם העור) ציירי לך בעדינות קפל מודגש יותר מעל העפעף, עשני אותו לכיוון הגבה ולכיוון פנים העפעף.. קחי עיפרון שחור ותדגישי איתו את קו הריסים התחתונות ואת קו הריסים העליון.. תעשני אותו מעט עם מברשת כדי שיותר יתמזג עם הצללית החומה.. לאחר מכן מרחי עיפרון לבן בקו הפנימי של העין. משסיימת משחי מסקרה בנדיבות על הריסים התחתונות ועל הריסים העליונות.. מקווה שהצלחתי לעזור..

ליליxx

New member
תודה. לא כל כך הבנתי

מה הכוונה "קפל מודגש יותר מעל העפעף". האם זה בין העפעף לגבה, כך שחצי העיגול של העפעף על העין יהיה כהה והחלק מעליון ועד הגבה יהיה בהיר? איפה בדיוק למרוח עפרון לבן בקו הפנימי של העין? האם ליד האף? מלמעלה או מלמעטה? זה צריך להיות קו ממש או משהו קצת מרוח? בקשר לשפתיים, אני כבר אחרי 30 ולצערי הרב השפתיים שלי כבר לא כל כך מושלמות בטקסוטרה, במיוחד בקונטור של השפה התחתונה. קיימת מין חוסר סימטריה בין צד שמאל לצד ימין, לא בקונטור עצמו אבל בשפה עצמה. לדעתי, העברת קו תוחם מדגיש את זה. אולי כי אני מורחת לא נכון. אם משהו מכיר את הבעיה ויודע על מה אני מדברת, אשמח לעצות.

למעלה