האם לשלוח לגן?

האם לשלוח לגן?

הקטן קצת חולה ואני תוהה האם זה בסדר לשלוח אותו לגן ביום ראשון. מאתמול הוא מאד מנוזל. היום גם קם עם הריסים דבוקים לגמרי. מנסיון עם הגדולים אני יודעת שהדלקת שלו לא מדבקת כי זה בא מהנזלת, אבל בכל זאתמדובר בדלקת. בגלל שזה היה ממש רציני, התחלנו לשים לו טיפות. אחרי זה ישן שעתיים וקם עם עיניים נקיות לחלוטין, אם כי אדומות. הוא עדיין מאד מנוזל. הוא מתנהג כרגיל מבחינת המשחק, לא מבקש ידיים יותר מהרגיל. הדבר היחיד שכן שונה שהוא אוכל פחות טוב מוצקים.
במידה והמצב לא ישתנה עד ראשון, האם זה בסדר לשלוח אותו לגן? בזמן האחרון אני נעדרת המון, וגם בעלי היה כבר בבית. מצד שני, לא רוצה שיסבול בגן.

starrynight1

New member
לא לשלוח

לא ייתנו לך להשאיר אותו בגן עם דלקת עיניים, גם אם העיניים רק אדומות. במעון ששלחתי אליו את הגדולה ראיתי אמא שמביאה פעוט עם עיניים אדומות ונשלחה עם הילד, כלאחר כבוד, בחזרה הביתה.

Cafe Latte

New member
זה לא תמיד דלקת עינים. אני יודעת את זה מהילד שלי.

לפעמים כשממש מנוזלים, יש גם הפרשות מרובות מהעינים (אבל לא ברמה שהריסים דבוקות. אם הריסים דבוקות - זה די חד משמעי דלקת, זה כן).

iameden

New member
לא שולחים עם דלקת עיניים

המסגרות לא מאפשרות להשאיר ילד עם דלקת (בצדק. זה נורא מדבק) וגם הוא בטח מיסכני. מצד שני יש מצב שמחר ישתפר קצת. כבר מקבל טיפות ואולי כבג יהיו לו יותר טוב ויוכל כן ללכת... תיראי איך הוא בבוקר יום ראשון. האינדיקציה הכי טובה היא לראות את העיניים ומצבם אחרי שינת הלילה

הדלקת נעלמה

בבוקר העיניים היו נקיות לחלוטין. עדיין קצת מנוזל. הבעיה שהוא עדיין לא אוכל יותר מכמה כפיות מוצקים. לא ברור לי מה לעשות. אפילו בננה בלי כלום שזה הכי טעים ומתוק אכל אולי רבע. מפחדת לשלוח, ומשש בעיתי להישאר. אוף

אני לא חושבת שצריך לשלוח
אם הוא לא אוכל טוב, כנראה שהוא עדיין לא מרגיש כל כך טוב.
גם לנו המבוגרים קשה להיות בעבודה כשאנחנו לא מרגישים טוב, בטח ובטח ילדים.
אני לא מדברת על החברים לגן שיכולים או לא יכולים להידבק, אלא רק על הילד עצמו ועל ההרגשה של להיות "בעבודה" (כי הגן זו עבודה קשה בשבילם) כל היום כשהוא לא מרגיש טוב.

למעלה