האם לשחרר?

האם לשחרר?

כמו שאתם כבר יודעים הפינקים שלי נכלאו בכלוב קטן כדי שהתוכונים לא יפריעו להם להתרבות. יש להם 3 גזלים מתוקים שהיום כבר שלושתם יצאו מהקן... ראיתי את הגוזלים מנקרים מדיי פעם לבד באוכל אבל ההורים עדיין מאכילים אותם. אני רוצה לשחרר את ההורים חזרה לכלוב הגדול שיוכלו לעוף אבל אני לא יודעת אם הגוזלים יסתדרו לבד. מה אתם אומרים לחכות עד שהגוזלים כבר יאכלו ממש לבד בלי ההורים בכלל או שאפשר לשחרר עכשיו?

ועוד משהו...

ראיתי שהם מזדווגים שוב! כשקניתי את הנקבה היו חסרות לה נוצות והיא הייתה קטנה ורזה.. עכשיו היא בסדר אבל זה לא יפגע בה להטיל ולדגור ככה? איך שהגוזלים עוזבים את הקן הם מזדווגים שוב.... זה עלול לפגוע בה? או שהם לא היו מזדווגים אם היא לא הייתה במצב בריאותי טוב בשביל זה?

רואי

New member
כדאי להשאיר את ההורים עוד כמה ימים

עד שהגוזלים יהיו עצמאיים לגמרי לגבי הזדווגות נוספת- אני חוזר שוב שאני לא מומחה גדול בפינקים אבל אני יודע למשל שאצל כנרים, לא מומלץ שיעשו פעמיים רצוף גוזלים כדי לא לעייף את הנקבה יותר מדי ואז זה יקשה עליה בעתיד להביא שוב גוזלים. אני לא יודע איך זה בפינקים. בכל מקרה, אני במקומך- הייתי נותן לה לעשות שוב גוזלים....

וזה עונתי או שזה יה ככה כל השנה?

כאילו עכשיו בקיץ אני יודעת שזאת העונה.. אבל הפינקים שלי התחילו להזדווג כבר בחורף... אז מה כל השנה ככה היא תטיל?

למעלה