האם לקנות מצלמה?

• פותח הנושא mc80
  • פורסם בתאריך

natyh

New member
תמחק את הסינית...

המיקוד האוטומטי לפי כל הביקורות זוועה!

כבר לא, בערך

להבנתי בעיית המיקוד האוט׳ נבעה בעיקר משימוש בעדשות פנסוניק/אולימפוס (קצת מגוחך, יודע) אבל לפי כמה תגובות באמזון זה הסתדר ברמה כזו או אחרת בעדכון חומרה 3.0.

עדיין, לא בטוח שהייתי מתקרב למצלמה הזו, אבל גם לא להסתמך רק על ביקורות ישנות שלה...

natyh

New member
לא קונה...

ראיתי ביקורות על מצלמת האקסטרים שלהם , אל תתבלבלו מהשם , זו שיומי, מצלמת האקסטרים , 10 המחיר והתגובות בהתאם , לחסרת המראה של שיומי אני לא מתקרב , כרגע.
משוכנע שהם יפתרו את הענין הזה במצלמות הבאות, בזו אני לא נוגע.

natyh

New member
יש לי מצלמה פנטסטית בשבילך .

קלת משקל ובדיוק בתקציב שלך 400 דולר.מחיר בניו יורק
.הבעיה היחידה אתה חייב לדעת לצלם כדי להשתמש בה.
אם אתה מוכן להשקיע בלימוד אשמח להעלות קישור .

Cמן רשום

New member
אתה בטוח שאתה רוצה תמונות מפוקסלות ולא תמונות בפוקוס?

אם אתה רוצה לצפות בתמונות באיכות נורמלית במסך 65" ברזולוציה 4K אתה חייב מצלמה עם חיישן גדול ואיכותי ואפטיקה תואמת. מצלמה עם חיישן aps-c או fx. במיוחד אם תרצה לצלם גם בלילה.

מצטער לבשר לך שהשאלות שלך הן לא של "חובבים שמבינים ויודעים לצלם תמונות יפות." כך שתצטרך חוץ מהמצלמה גם קורס צילום.

ipv6

Member
מסכים עם השורה האחרונה

בכל מקרה, זה 300-400 דולר זה תקציב זעום למצלמה שאמורה "לנצח" סמארטפון מודרני. אולי עדיף להשקיע את הכסף בלקנות סמרטפון איכותי בפעם הבאה שיחליף.

שעשע אותי המשפט :"אבל לא אשקיע 2000 שקל.." ..

mc80

Member
הטל' שלי מהטובים בעולם ולדעתי הטוב ביותר

והמצלמה שלו היתה מקום 1 במדד הכי חשוב כשיצאה, והראשונה אי פעם שקיבלה ציון מעל 90. גם הדגם הקודם שלי שהיה לי שלהם היה מס' 1 בעולם ב-2 התערוכות הכי חשובות לסלולר. ככה שאני יודע מה אני קונה בתחום הזה לפחות.
הצלחתם קצת להנחית עלי רוח ייאוש מהחיפושים והדילמות. הבנתי שבסכום שלי לא אמצא דגם מספיק איכותי מבחינתכם. אבל להזכירכם לא ביקשתי מצלמות DSLR אלא יותר לכיוון הקומפקטיות של Point & Shoot Cameras אבל אם לטענתכם ההבדל איתן לא יהיה גדול מזה של המצלמה שיש לי בטל' אז אני אוותר על רכישה מיותרת של מצלמה.

natyh

New member
למה שלא תבדוק את ההצעה שלי ?

שמתאימה במדויק לתקציב שלך ?
והיא מצלמה חסרת מראה לא DSLR הרבה יותר דומה לפוינט את שוט עם כל היכולות המתקדמות .
המצלמה נמכרת ב BHPHOTO והבנתי כי לצלם אתה ידע .
החנות הזו מוכרת ציוד מקצועי בדרך כלל, מה שלא טוב לא נמכר שם.
שלחתי לך מסר , אך אם לא תבדוק לא תדע ...., ובענין יאוש , לכל אחד יש מטרות שונות, אולי מי שענה התיחס לדברים שהוא מכיר מנק הראיה שלו ?
ואולי נק הראיה שלך אחרת , אך פחות התיחסו למה שאתה בדיוק מבקש?
כאמור רק אם תבדוק תדע !
אני השקעתי בערך שלושה שבועות לבדיקת ביקורות על המצלמה הזו , כאשר עשר מתוך אחד עשר אמרו שהיא לא תתאים לצרכי, והביקורת האחרונה הסבירה במדויק איך היא תתאים במדויק למטרותי ...
והבהירה מדוע הביקורות האחרות שכולן נכתבו בידי מקצוענים שהוטעו מסיבה כזו או אחרות טעו .
כן צריך להבין קצת בטכנולוגיה וחהתאמץ, אפשר לשאול בפורומים אך אם זהו קנה המידה הסופי שלך ולא דעה נוספת, אז אולי עבורך אין מצלמה מתאימה , עבורי יש ובדיוק בתקציב שהגדרת.

למעלה