האם לפי דעתכם היה ניתן....

הדמר

New member
האם לפי דעתכם היה ניתן....

לעשות תוכנית כמו CSI בארץ? אם כן אז את מי הייתם מלהקים לכל תפקיד? טוב לדעתי לא היה אפשר כי אני לא רואה שהיו מצליחים לעשות תכנית בארץ מבלי להכנס ליחסים אישים עמוקים... ואז זה כבר היה נהפך להיות יותר טלנובלה מאשר תכנית בילוש/משטרה איך שלא תקראו לזה.

fashasha

New member
לא קיים דבר כזה בארץ בכלל

אם פרצו לך לבית וראית את זה שבא ובדק אם יש טביעות אצבע, היית מבין. זה פשוט בושה. נראה לי שהם בכלל אוספים טביעות אצבע עם צלוטייפ.

לא יודעת אם יכלו לעשות כזה דבר..

אבל אם כן- אסי דיין מתאים להיות סוגשל גריסום.

kerry cordano

New member
איילת זורר, כאילו, תפור עליה

וליאור אשכנזי (ואז זה כבר חצי בטיפול), תוסיפו אקי אבני ומי תהיה הבלונדינית המבוגרת?

gs4ever

New member
לאאאאאאאאאאא זה יהיה חילול הקודש

אבל מה שבטוח שאקי אבני ישחק את הערבי :)

הדמר

New member
אולי לא מבוגרת אבל בלונדינית היא כן

אורלי ויינרמן, למה? אין לי מושג... אבל זה נראה לי מתאים לה... ואגב ליאור אשכנזי אני גם חשבתי על זה...

הילה הץ

New member
../images/Emo35.gifCSI;TLV

אין סיכוי
בארץ כל הסדרות האיכותיות סובבות סביב סיפורים אישיים, וגם ככה csi היא לא אחת הסדרות המצליחות ביותר בישראל. בכל מקרה אם כבר היו עושים משהו אז אסי דיין היה באמת מתאים כסוג של גריסום, אבל חוץ מזה צריכים שחקנים חדשים, לא מוכרים. אבל באמת שלא הייתי רוצה לראות CSI;TLV

די מסכימה,

מה גם שחלק נכבד מהסדרה זה הפן הטכני- הצילומים, המוזיקה, האפקטים.. אין מצב שבעולם שיעשו סדרה ברמה כזאת בישראל.

הילה הץ

New member
לא תיהיה את האסטתיקה

של תוכנית. בישראל הכל יהיה עם מיכשור של שנות השמונים בערך, והכל יראה מטונף, מלוכלך, זוויות צילום הכי שיגרתיות ואפשר לשכוח מאפקטים מיוחדים.

למעלה