האם לעולם זה יהיה כך???

המרחפת

New member
האם לעולם זה יהיה כך???

האם בכל מקום אליו אפנה, אמצא את אותן שאלות רגילות? -בת כמה? -מאיפה? -יש לך תמונה? -את בתולה? -יש לך תמונה של הכוס שלך? -אז אולי של הפיטמה? אלוהים ישמור, אפילו בצ´אט בנים בלבד זכיתי לאותן שאלות בדיוק!!!!!! נמאסססססס וגדולתם של האנשים- אם אשמור על זכותי שלא לשלוח להם את תמונותי המגרות, הם עוד יקראו לי בת זונה (וגם אם סתם לקח לי יותר מ-23 שניות לענות להם). ועכשיו, לנושא יותר חשוב: התחילו לשאול אותי מה לתת לי מתנה ליום ההולדת. אתם מתבקשים לעזור לי להוסיף פריטים לרשימה: צבעי שמן דיסקים של המכשפות מוניקה סקס (הדיסק, הלהקה, מה שבא). ברי סחרוף פילימים חצובה תיק צד בגודל קלסר רולר בליידס כן ציור ספרים טאקי דנקה שיין! צ´ווווס

icy rain drop

New member
מביך אותי לקבל מתנות ../images/Emo77.gif

ואף פעם לא הייתי טובה בזה... :/ מה, את בטוחה שתקבלי את כל הפריטים ברשימה?

המרחפת

New member
מה פתאום.

בגלל שחלק מהפריטים עולים הרבה כסף (רולר בליידס-600, כן ציור-בין 90 ל-170, חצובה-150), אני מחפשת פריטים שינועו לכיוון המחיר היותר נורמלי (להלן: טאקי). לקבל מתנות זה דבר קצת מביך ברגע הפתיחה, אבל אם נוקטים את השיטה של החברים שלי (לגשת אליי, לקבל רשימה ומתוכה לבחור משהו), הרי שהן יכולות להיות מאד שימושיות (חברה שלי ואני נוסעות לשבועיים באיטליה ומתכוונות לשחק טאקי בכל מקום). אני גם לא מעוניינת לקבל עוד נר ענק או מן בובה שרק עומדת. החסרון הענק של השיטה: אין את אלמנט ההפתעה, שהוא אלמנט אהוב עליי עד מאד.

G.O.D

New member
תוספת של סופר טאקי ../images/Emo3.gif

האלמנט של מתנה טובה זה: לא מתקלה, שימושית וניראית יקרה אבל לא עולה הרבה. מתנה שמכילה את כל זה היא המתנה המושלמת, לכן עלינו לישאוף לקמבן בין כל הגורמים הנ"ל. אם כי אני נטול רעיונות כרגע... סורי

המרחפת

New member
נראית יקרה?

לא בשבילי (ולראיה: טאקי). התווסף לרשימה: חבל קפיצה. עוד רעיונות?

המרחפת

New member
פססססססט, אנשים

עזרה בבקשה. או לפחות תגידו לי איך להפטר מהאנשים בצ´אט. וגם כי אני רוצה לספר לכם על אתמול: הלכתי עם אחי למועדון "הגת רימון". פעם ראשונה שהייתי שם.... להכנס בלי תעודת הזהות היה ממש קל (לאחי יש כרטיס VIP, אז הם בקושי הסתכלו עליי), ועוד שבוע וחצי, חסל סדר התפלחויות למועדונים. נכנסנו פנימה, והמקום יפה! יש שניים או שלושה אולמות, ואני התנחלתי באולם שמעוצב כמו ספריה. ככל הנראה אחי החליט שהוא רוצה למצוא בנות, אז הוא תפס ממני מרחק, והרבה. טוב. אז אני ארקוד. לבד. לא הרבה זמן
אנשים במועדון אלו פשוט אנשים שמחים. וכששמחים, מצרפים את כולם. ייפי! נעצתי מבטים במישהו, והוא קרץ לי. מיד הרגשתי איך אני מתחילה להסמיק
כמו בת טיפשעשרה. היי, אני באמת בת טיפשעשרה! איזה כיף לי! בקיצור, אחרי שנה שהדרתי את רגליי מדיסקוטקים, כל כך נהניתי.... אולי מישהו יכול להסביר לי איך מוציאים את הריח של הסיגריות מהשיער? נראה לי הדבר היחיד שאני לא אוהבת במקומות האלו. זה, ואנשים שלא טורחים לסגור את הברז בשירותים. אפשר לחשוב שאנחנו חיים בהולנד. לצורך העניין הברזתי משני שיעורי אנגלית (שהייתי מבריזה מהם בכל מקרה, כי המורה מלמדת לבחינה בהבנת הנשמע ואני פטורה ממנה). לשמחתי גיליתי הבוקר שלא רק שאף אחד לא הגיע, גם המורה עצמה לא טרחה להגיע. ואני ישנתי עד מאוחר
..... אנשים, אני במצב רוח טוב!!!!

המרחפת

New member
נראה לך שלא ניסיתי? (בואו לצ´אט)

חפפתי, ועוד איך חפפתי. כמה פעמים. הריח לא יוצא. ואני בכלל שונאת סיגריות. אבל- אתמול הייתי בספריה. כל זכרונות הילדות שעלו פתאום... חזרתי הביתה שיכורה.

אם ככה אז

א. אין ברירה - צריך לעשות קרחת ב. למה להרחיק עד הספריה, בואי לבר הפרטי שלי

למעלה