האם לספר לה את האמת?

מרגלית 3

New member
האם לספר לה את האמת?

אני לא יודעת אם פה המקום לכתוב אבל אני כועסת כבר על עצמי.. חברה שלי הכי טובה שהיא אחותי הגדולה, מעולם לא שיקרתי עליה ועכשיו אני יוצא לי לשקר לה בטירוף בגלל שהיא הכירה בחור התאהבה בו מעל כל הראש , וצחוק הגורל שהוא גר בעיר שאני גרה , שהיא עשתה היכרות ביננו נפלתי כי הוא בעצם ערבי ולא יהודי כמו שהוא טען , ושיקר לה אפילו בשמו, מה שכן גילתי לה , אבל היא התאהבה בו מעל כל הראש , ומחפשת אותו כל הזמן וחושבת עליו , ואני משקרת עליה ואומרת לה כל מיני דברים מכוערים שהוא לא אמר ובכלל לא עשה ,ושיש לו חברה והוא עומד להתחתן רק כדי שתשנא אותו ותמשיך הלאה ולא לתת לה צ'אנס אפילו לחפש אותו כאשר היא באה אליי... קורה שאני מסתבכת עם השקרים ושוכחת מה סיפרתי לה , אני כבר לא יכולה לסבול את זה אני רוצה לספר לה את האמת ויודעת שיכול להיות שהיא תחפש אותו מה שכן שעכשיו היא כועסת מקללת ושונאת אותו אבל מה יקרה שהיא תגלה , הרי פתאום היא עובדת בעיר שלי והעולם קטן ושהם ייפגשו? מה לעשות לספר לה ?

טאKילה

New member
חמודה,,

ספרי לה רק את האמת, או אל תספרי לה כלום. שקרים לא מונעים את האהבה הזו. נסי להסביר לה על קשיים עתידים, אולי כך היא תפנים ותבין שנזוגיות הזו לא טובה לה. בהצלחה..

למעלה