האם לספר להורים?

MonShrie

New member
נצל"ש2 - מסיבה+טיש בירושלים!../images/Emo168.gif

כן,כן הירושלמים מכים שנית! הסיבה למסיבה: סודי ביותר (קלאסיק...תגיד אתה!). התאריך: חמישי הקרוב. השעה: מאוחר... המקום: דירה (אהמ...) של מישהו (אהמ...) המחיר: כל אחד מביא הרבה אוכל + כסף מזומן! אוכל אמיתי נארגן במקום (וכולם ישלמו), ממתקים - כל אחד מביא הרבה. לפרטים: מסרים (אלי או אל קלאסיק), או ICQ#75672102 - או למי שיש פלאפון. בקיצור: מסיבה, ירושלים, חמישי - צרו קשר!

MonShrie

New member
אהף מוזמנים:

כולם. חובת הגעה לירושלמים (כולל אותך תנאית, בוגדת!
) תל אביבים מוזמנים [יותר אנשים, יותר בלאגן, יותר כיף] ומשאר הארץ...אהמ...למה אתם שם? - - מוזמנים! רק תודיעו קודם! ו..זהו, לא אציף עוד הודעות בפורום...לא לדאוג! :)

R a c h e

New member
לא כ"כ אוהבת לתת עיצות, אבל-

אתה הרי מזמין לשמוע/לקרוא.... אני חושבת שאין דחיפות "להטיח בפניהם" של הוריך את "מצבך" המדוייק, הם הרי קולטים לאט, לאט.... גם כאשר האמת תיוודע להם במלואה, בביתם לא תנהג מאוד שונה, עד כמה שאני מבינה, לא תאכל לא כשר בבית, לא תחלל שבת שם, כך שמצבך לא יהיה שונה לאחר ה"גילוי". גם לעצמאות כלכלית יש משמעות, ברגע שתהיה עצמאי תוכל "להרשות לעצמך" להיות אפילו מנודה (דבר שאני מאוד מקווה שלא בא בחשבון במשפחתך....) הדבר היחיד שישתנה זה שעכשיו תהיה האמת ידועה לכל, האמת היא דבר חשוב בהחלט וגם הידיעה שאינך חי בשקר, אבל, נראה לי שכרגע נכון לוותר על פריווילגיה כזאת. בקיצור, המלצתי היא להמנע כרגע מפרסום האמת, להמשיך "לחשוף" לאט את השינויים בהתנהגותך הדתית ולחכות שנתיים....

snatgra

New member
ניכרים דברי אמת..

קשה לי להאמין שהחיים פשוט יחכו לי לשנתיים, אבל נראה שאתם צודקים. יש לי אז עוד 730 יום..

למעלה