האם לספר לבעלי?..

lili81

New member
האם לספר לבעלי?..../images/Emo98.gif

אני ובעלי נשואים מזה 5 חודשים..והאמת אנחנו מאוד מאושרים ביחד.... אנחנו עובדים באותו מקום עבודה כבר שלוש שנים אני במשרד והוא ביחידה אחרת לגמרי .. היום בבוקר הגעתי למשרד והמנהל שלי אמר לי: "חלמתי עלייך.. חלום מיני.." לא יודעת מה לעשות.. אין לי שום מתח מיני עם הבוס.. לא הגבתי ועברתי הלאה.. הוא אמר שהוא מצטער אם פגע בי..וכו.. בעלי מכיר את הבוס שלי מאחר ששנינו עובדים באותו מקום.. האם לספר לו.. בבקשה מישהו.. אני לא יכולה לספר לאף אחד.. חוץ מכם אוהבת..

מקווה שזה יעזור

אין לך מה להתלבט בשאלה הזו, הבוס שלך עשה את זה בדיוק מהסיבה הזו. כדי להביא אותך למצב שבו תתלבטי ואולי תסתכסכי עם בעלך, ואז הוא יהיה הכתף התומכת שלך. יש לך בוס מניאק ואת תראי לו שאת עוד יותר. שתפי את בעלך בזה ונסי לעשות את זה בצורה הומוריסטית ולא מאשימה, כך שאת ובעלך תצאו מסיפור (שלך לא היה כל יד בו) בצורה נקייה ופייסנית. ולבוס שלך תבהרי שזו הייתה בהחלט הפעם האחרונה שהוא משתף אותך בחוויות המיניות שלך גם אם את לא מופיע בהן.

מה זה קשור לבעל......

אני חושבת שכדאי לך לא להגיד לבן זוגך כלום, מה זה יתן? שהוא יעיף אליו מבטים כועסים או חשודים כל הזמן? נהפוך הוא, אל תגידי לו לכום, ולבחור החולם - תגידי שהפעם את מוותרת למה שאמר, אבל בפעם הבאה תתלוני על הטרדה מינית. תאמיני לי - הוא יפסיק לחלום...........

לספר לבעל../images/Emo23.gif

לפי דעתי כדאי שתספרי לבעלך, למה לא? הרי את לא אשמה במחשבותיו או חלומותיו. בשביל המצפון הנקי שלך ספרי לו הוא יבין.

איזו שאלה?

בטח שלספר. זה בכלל לא משנה אם הוא עובד איתו או לא. עברת הטרדה מינית וזה מספיק חשוב בשביל לספר לבעל ויחד לחשוב מה עושים עם זה. כי צריך להבהיר לאותו הבוס שבפעם הבאה זה לא יעבור בשתיקה.

Miss Shmelo

New member
../images/Emo45.gifלספר לספר

אין פה שאלה בכלל. עדיף שבעלך ישנא את הבוס, מאשר שתסתירי ממנו כזה דבר. גברת שמלו

Miss Shmelo

New member
../images/Emo26.gifשכחתי לציין...

אם זוגי היה שואל בפורום שאלה מזוג שכזה: "האם כדאי לספר לזוגתי"? הייתי ממש..אבל ממש כועסת!
חוץ משקרים לבנים כמובן שנועדו למסיבת ההפתעה בשבילי
גברת שמלו

ShirShir

New member
../images/Emo123.gifיש לי רעיון../images/Emo26.gif

שלחי את בעלך מחר בבוקר שיקרוץ לבוס וילחש לו באוזן: "חלמתי עליך.. חלום מיני.." הוא יחפש איפה לקבור את עצמו!!!! ואין ספק שיבין ת'רמז!!!!

Miss Shmelo

New member
אני חושבת

שעדיף שהבעל יעיף מבטים כעוסים לבוס. מאשר שאח"כ איכשהוא זה יתגלה, והבעל יעיף מבטים כעוסים על האישה שלו. לא ככה?! את שואלת איך זה יתגלה? תאמיני לי, הכל מיתגלה בסוף... גברת שמלו

בילבול

New member
אהמ.. אהמ..(אני באמצע הארי פוטר

מספר חמש...
) א. דבריה של באדי על הטרדה מינית נכונים וחד משמעיים ! הוא הבוס שלך ואסור לו בשום פנים ואופן לנהל איתך שיחה כזו! זו הטרדה מינית ואת חייבת להעמיד אותו במקום. ונכון - לא נעים כי הוא הבוס שלך - אבל דווקא בגלל זה קימים כל חוקי ההטרדה המינית - שאדם בעל כוח וסמכות לא ינצל אותם!!! ב. לספר לאיש שלך ? אני הייתי מספרת , כי אני מספרת לו דברים וחוויות לא נעימות או כן נעימות שעוברות עלי. אני יודעת שהוא לא היה מגיב בללכת לבוס שלי ולהביא לו כאפה , אלא היה תומך בי ומחזק אותי בלהיות אסרטיבית מול הבוס , וזה מה שהוא גם צריך לעשות לדעתי.. בכל מקרה - תהיי חזקה , עמדי על שלך . אני פשוט לא יכולה לסבול קטעים כאלה זה מוציא ממני את עורכת הדין הרדומה שבי .("תתבעי אותו ! תז#$% לו את הצורה ! ") וגם את הקרימינלית שבי. (" יאללה נקמה. נזמין אותו למקום חשוך , נגנוב לו את הבגדים שילך ערום הבייתה..")

alophind

New member
תלוי מה טיב היחסים בינך - בעל - בוס

אם אתם ידידים ומריצים צחוקים בינכם לאם אתם בקשרי עובד - מעביד קשוחים והוא בא ומספר לך את זה ..... כל מקרה לגופו...

הטרדה מינית זה לא רק מעשים פיזים

הטרדה מינית זה גם הצעות מגונות ושיחות ארוטיות. וגם מה שהוא אמר לה נכלל בקטגוריה הזו. מילא אם זו יציאה חד פעמית. אבל אם היא לא תגיב זה יכול להחמיר.

לא הייתי מספרת

מהסיבה הפשוטה שזה סתם יעצבן אותו/יאכל לו את הלב/יגרום לו לקנא/ירצה שתתפטרי (דיי, הגזמתי קצת
) קיבלתי במסר לפני כמה ימים סיפור ארוטי של מישהו עלי ועליו שהוא בא ואני מכוסה במטפחת. האמת, כתבתי לו שהוא טעה בכתובת ומחקתי את המסר. ואם בן זוגי ידע על זה מה ישתנה בחיים שלנו? כלום! או כשמתחילים איתי..לא תמיד מספרת לו. הכי חשוב שלא בגדתי בו ובאמון שלנו. ובמקרה כזה אין מה לספר.

רוית ב

New member
לספר לבעלך בהחלט.

דברים כאלו יש להם נטיה לגדול אחר כך ולהסתבך. אני הייתי מערבת אותו עד הסוף. הבוס שלך ממש חצוף וזו בהחלט הטרדה מינית. סודדות מסוג זה בין בני זוג - לא טובים בכלל.

בטח לספר

תארי לך שאותו בוס, ירצה להמשיך ולסכסך. מה אז? והוא יאמר משהו והמידע יגיע לבעלך. התגובה תהיה חריפה על זה שהסתרת.

למעלה