האם למישהו יש רעיונות

babylon_a1

New member
האם למישהו יש רעיונות

אתה יוצא לעולם הגדול, יופי עכשיו אתה תקוע בדפוסים ישנים, בלי יכולת לתקשר עם בנות ואם אתה מתקשר זה לא יוצר שום סוג של קשר רציני אשמח לשמוע הצעות / סיפורי התמודדות וכו'

לידול

New member
כמה רעיונות

א. פשוט תהיה עצמך ב. חכה בסבלנות, זה יבוא ג. לך למקומות שבהם פוגשים כל הזמן אנשים חדשים. תתידד שם גם עם בנים וגם עם בנות. אחרי כמה זמן זה פשוט יקרה. ד. תתלבש יפה ותשקיע בעצמך. תגלח זקן ושפם היטב. בהצלחה.

babylon_a1

New member
העניין הוא...

בגיל 15 יש לך נסיון של בן 6 בעולם החילוני בתחום הזוגיות (כלומר שום דבר) בגיל 20 אתה כמו בן 13 וגם בגיל יותר מאוחר אתה נשאר תקוע אגב לא היתי חרדי, דתי לאומי - בעיקרון זה אמור להיות קל אבל זה לא

ודע לך, ידידי,

כל המזֻקנים והמשֻפּמים - בתולים יהיו עד יומּותם ועד בכלל - בדוק ומנֻסה! למה, לידול, לפני שגִּלּחתְּ שפם-זקן לא הלך לך עם בחורות?

ש חף

New member
אמ...

לי נראה שאתה צריך למצוא לך חילונים מנוסים שיעבירו אותך קורס מזורז... :) האמת היא שמהחברים החילוניים שלי למדתי את התרבות והנורומת,ואימצתי לי אותם עד שאי אפשר לנחש אפילו שהיתי דתיה (רק אם נפלט לי "אולפנה" כשמדברים על התיכון ואף אחד לא מבין על מה אני מדברת...) <דער רוסישער -הצחקת אותי...>

אבזץ

New member
לא לגלח בית שחי!

גם לא .... . הצנזור הוריד. בגדול, ת'שמע אתה צודק. אך דפקו אותנו בעוד כמה נושאים.

נסתרת

New member
אתה יכול למשל ...

להיתקשר אלי, אולי איתי ילך לך, תנסה תראה, כלומר אה , אם אתה נראה טוב, ויותר גדול מימני בגיל,ויש לך "נתונים טובים" איך שאומרים,מכל הבחינות זאת אומרת, אז ננסה וניראה, <סתם ככה שתידעו שלא יוצא לי שום דבר מיזה שאני מפלרטטת עם כל העולם ואישתו (כל הפורום ואישתו) ושאני אומרת שום דבר אני מתכוונת לשום דבר, אבל אולי בסוף יצא>

נסתרת

New member
אגב, איפה אפי?

אני מופיעה באחת התמונות, "בהקהל באפעל 7" בתמונות, נראה מי ימצא אותי, מי שימצא ראשון יקבל פרס, תתחילו לשחק, את הפרס אני אתן ביום חמישי בטיש, <שמים לב שמשעמם לי?>

אבזץ

New member
מה זה פה? פורום סטייל קחי אותי שרון

(בעעעעעע) או עמוד אחורי בעיתון...????? (בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע)

נסתרת

New member
באחרית הימים

יהיו ציטוטים מפורום יוצאים בשאלה, בעמוד אחורי בעיתון, ואפילו יכול להיות בעמוד ראשי,

Le Fay

New member
חחח... יודעים שאת רק מדברת

(אני בכלל מהמרת שאת בתולה) אבל שאת מבלה את זמנך ב"הקהל", אפילו אני לא העליתי בדעתי...

למעלה