האם למישהו יש רעיון?

עופרי25

New member
זקוקה לרעיון

שלום, אני עובדת בצהרון לגילאי 4-6 , קיבלתי לוחת עץ בגודל של 15 על 15 אשמח אם תוכלו לתת לי רעיונות לעבודת יצירה ובלי קשר :תודה על הפורום המקסים ושלל הרעיונות....:)

lorli

New member
רעיונות ../images/Emo62.gif

אפשר להדביק מפית במרכז ולקשט מסביב בנצנצים, גואש, פייאטים וכו'. אותו דבר רק שבמקום מפית אפשר להשאיר ריק לתמונה של הילד. רעיון נוסף, שלט לחדר: צובעים בצבע שרוצים, רושמים עם השם עם טוליפ ומקשטים עם כל מיני דברים. ועוד פנקס הודעות: צובעים בצבע שרוצים, מדביקים פנקס קטן ומכינים גם כיס לעט מפלסטלינה או חימר וזהו.

עופרי25

New member
האם למישהו יש רעיון?

שלום, אני עובדת בצהרון לגילאי 4-6 , קיבלתי לוחת עץ בגודל של 15 על 15 אשמח אם תוכלו לתת לי רעיונות לעבודת יצירה הייתי רוצה לעשות עבודת תלת מימד אך כל רעיון יתקבל בברכה (ותודה ללורלי על ההתייחסות והרעיונות)

../images/Emo140.gif

אפשר להכין תמונות ע"י התפחת/הדבקת מפיות, ע"י הדבקת מוטיבים מסול/דאס, אפשר להכין משטח לסיר חם, להכין מסגרת לתמונה..

נגהלי

New member
ואלו עבודות של הבנות שלי מלפני כמה

שנים (עדי היתה בת 3 ונגה בת 4 וחצי) זו תמונה מעץ ועליה עבדו עם פלסטלינה וקצת אבני פסיפס. על הכל מרחו דבק שישמור על העבודה את רואה- זה מחזיק כבר 3 שנים כמו חדש.

נגהלי

New member
וזו של עדי כשהיתה בת 3

הםן עשו זאת לכבוד אבא שחזר ממילואים (במקום שאני אקבל מלא מתנות שהייתי לבד 4 שבועות
)

ע של ע

New member
חנוכיה

* להוסיף קנים, לקשט ויש חנוכיה. * ברכת הבית- קונים מדבקה שקופה בחנויות יצירה של ברכת הבית, מקשטים מסביב איך שרוצים (מפיות, טוליפ, אבנים, נצנצים ועוד.. ועוד...ועוד...).

אולי שלט לחדר?

אני הכנתי היום כאלו עם ילדים בכיתה ג' - מצרפת לך תמונה של מה שהם הכינו

גמני אהבתי את הרעיונות של תמונה\שלט

לחדר, אפשר לנצל את הבסיס הזה (שהוא קשיח ונהדר לעבודה) למגוון טכניקות כמו פלסטלינה, גואש, אקריל, הדבקות וממש להשתגע עם זה. ייצאו לכם עבודות מדהימות
מחכה כבר לראות תוצאות

ולנגהלי עבודות מאלפות הילדות שלך

עושות....מסתבר שגם פעם פעם שהן היו קטנטנות כבר היו מוכשרות הא? כי אני מכירה רק את היצירות ה"בוגרות" שלהן

למעלה