האם למישהו יש מושג

miki872

New member
האם למישהו יש מושג

אם ההופעה באורט בראודה היא הופעה מלאה?

אמממ

בלו"ז כתוב שב 18:45 משינה עולים וב 21:00 שלמה ארצי עולה... מה זה בדיוק אומר אני לא בטוחה אבל אני מניחה שיהיו שעתיים לפחות...

שלמונזה

New member
אני מניחה שמדובר ../images/Emo168.gif

ביום סטודנט כלשהו, כן? אז מן הסתם לא לא תהיה הופעה מלאה. הופעת להיטים של מקסימום שעה

miki872

New member
אני לא בטוח לגבי זה

כמו שאוקיינוס שקט אמר לגבי השעות, מה גם שביום הסטודנט האחרון (לפני כמה ימים) שלמה ארצי נתן הופעה של משו כמו 2-3 שעות :) רציתי לבדוק אולי גם נציגי המוזיקה הישראלית הישנה והטובה יעשו לי טובה קטנה שכזאת! P:

שלמונזה

New member
שאלת שאלה ../images/Emo168.gif

ועכשיו אתה לא רוצה לקבל את התשובה שניתנה, שיהיה. תחזיק אצבעות ל- 3 שעות בכיף, גם בהופעה רגילה אף אומן לא נותן 3 שעות, אז ביום סטודנט? אין מה לעשות הופעת יום סטונדט היא לא הופעה רגילה ולכן אין מצב בעולם לשעתיים מלאות, והייתי בימי סטונדטים מעולם לא עבר את השעה וחצי מקסימום. בד"כ זה שעה. אם אתה רוצה לקבל את התשובה הזאת או לא, החלטה שלך ולגבי ההפרשי שעות בפלייאר שכתוב? קצת מחשבה. נגיד שמשינה יעלו בול ברבע לשבע [בד"כ רוב הפעמים הם אף פעם לא עולים בזמן] נותנים כמה שנותנים הופעה הם צריכים לרדת לפנות את הכלים שלהם, להעלות את הכלים של שלמה ארצי? יעני צריך לפחות חצי שעה מרווח בין שלמה ארצי למשינה? מה שכבר מוריד לכם חצי שעה מהלו"ז. לא הכל שחור ולבן

צריך לקחת בחשבון שכמה שיש יותר אמנים

ההופעה של כל אמן קצרה יחסית. שנה שעברה בחיפה, משינה נתנו 90 דק', אחרי שלמה ארצי שמרח את הזמן בטירוף אחרי צביקה פיק שנתן הופעה בסבבה. כל מקרה לגופו, אבל לדעתי אין שום מצב שמשינה עולים ביום סטודנט ל 3 שעות, כמו שאין מי יודע מה מצב לקבל מהם הופעת "לא להיטים" ביום סטודנט. זה גם לא מסתדר תקציבית כשמביאים גם את שלמה ארצי וגם את ברי סחרוף. זה סוג האירוע. לא לצפות ליותר מהופעה סטנדרטית וטיפה צחוקים להעביר איתם את הזמן.

העניין הוא

שבמידה ועניין התקציב מונח בצד אז הפרשי השעות ענקיים. סחרוף עולה ב 15:00 בצהריים. ככה שבקטע של זמנים כמות האמנים פה לא משנה... שנה שעברה אצלנו ביום הסטודנט משינה הופיעו קרוב לשעתיים. לא זוכרת כמה זמן בדיוק.. ושעה וחצי שעה ושלושת רבעי של הופעה זה סבבה לא? בעיקר אם משלמים עליה כולה 60 שקלים...

אל תקווה הרבה

3 שעות זה בטוח שלא. כמו שאמרו לך לפניי שעה וחצי אולי טיפה יותר אם יש מזל. לא מעבר לזה.

למעלה