האם להתקשר?

shirinak

New member
האם להתקשר?

שאלתי היא האם בכור שפוגש בחורה ובפגישה ראשונה מהר אומר לא מתאים לי .ואחרי כמה חודשים שחושב עם עצמו רואה שהיה צריך לתת יותר זמן בשביל בחורה גם בשביל להכיר אותה האם לפי המנטליות שלנו פרסים גם מבחינת הבכורה וגם מבחנת הבחור האם אפשרי ואיך מסתכלת הבכורה על היוזמה הזאת האם נכון לעשותו?אשמח לשמוע דעה שלכם..

niya

New member
שירינק יקירה../images/Emo9.gif

הכל תלוי במה שמתאים אני גם חושבת שמהתיאור שלך קשה להבין מה קרה בדיוק? איך הכירו שני החברה (הבחור והבחורה?) למה הבחור החליט שלא מתאים לו? והכי הכי חשוב: האם לשנים כן מתאים לנסות שוב? המנטאליות הפרסית מורכבת מהרבה הסתרות והכחשות וביישנות, שחבל לפספס משהו טוב בגלל מנטליות. אם אתם רוצים לנסות שוב, תרימו טלפון. זו לא בושה לרצות לחיות עם אדם מסויים שנראה מתאים וטוב לנו. אם תרצי לספר לנו עוד משהו בעניין כדי שנוכל ליעץ לך קצת יותר טוב את מוזמנת

mbar30

New member
עזבי מנטליות - האם הוא מוצא חן בעינייך?

אם כן - תתקשרי אם לא - המשיכי הלאה אם הוא החליט שלא אז הוא בטוח כבר בעניין אחר תדעי שאין הביישן למד - מביישנות לא יצא כלום ולכן תנסי, תלמדי - לא נורא אם יהיו כמה תשובות שליליות העיקר שניסית לא ממש חשובה התוצאה שיהיה בהצלחה מתוקה

shirinak

New member
האם להתקשר

שלום נויה . אני לא יודעת האם הבחורה תסכים להפגש שוב . רציתי להמליץ לבן שינסה כי לפעמים הוא אומר שטעה ובעלי גם אומר לי לא למליץ שינסה שוב את יודעת גאווה של פרסים.

niya

New member
יודעת גם יודעת

אבל האמת היא? שישים את הגאווה בצד. הבחורה נראית לו? שילך על זה. שינסה להיות מודע לעצמו כשהוא פוסל בחורה מהסיבות הלא נכונות. מנסיוני, לא פשוט למצוא היום זוגיות, ובטח לא קל להכנס לזוגיות. הכי קל פשוט לפסול על כל מיני שטויות ודברים לא רלוונטיים ולהשאר "מסכנים" בלי בן/בת זוג... אם הוא חושב שיש סיכוי, שיתקשר. ושיספר לנו אח"כ על התוצאות. ונשמח להמשיך ולסייע
אגב, יש בתפוז פורומים בדיוק לעניין הזה. אבל נראה לי שהמנטליות הפרסית משחקת כאן תפקיד מתפח, לא?

פרויז1

New member
כאבא לשני ילדים, אני ממליץ :

קודם כל תנהלו בבית שיחות עם הבן ותנסו להביא אותו לכלל מודעות ואחריות לגבי אחריותו לסרוב שהוא סרב. אין לדלג על חלק זה בגלל הקושי שכרוך בו.ואולי גם כאב. אדרבה : הקושי בדיון בשאלה הספציפית הזאת, תביא את בנכם לתובנות חדשות וזה יעשה ממנו אדם הראוי להיקרא "בוגר" . זה באחריותכם כהורים. ותעשו את זה בלי ממרחים אמוציונאליים. אין להם מקום אתו, כאן ועכשיו. משם, זה כבר יזרום מעצמו. אני אישית בדעה שהתרבות הפרסית המאוד מפותחת, מכילה מנהגים שאין להם מקום בחייו של בוגר בן 22 אולי יותר, בעידן המודרני בישראל. כל העכבות, המעצורים והבושות - היום בישראל מהווים מכשלה ברורה בדרך קדימה ובטח ובטח בדרך להצלחות. ואל תסכימו לקבל ממנו פחות מהצלחות. למרות שגם אתם (כמוני) וגם הוא פרסים . אז קודם כל : שיחת עומק שיסביר למה סרב.

פרויז1

New member
נייה ! ביום חמישי הבא תבואי לעדן בבת ים?

אני מתכונן ללכת לעדן בבת ים. תלוי אם יהיה ארוע פרסי בעוד מקום וגם בבחירה של החברים. רובם שירזים. יודעים לשמוח. הערב יש ארוע של שירזים בגאלרי פאלס. זה (בת"א) ממול לבית חולים וולפסון(בחולון). בצד אחד של הכביש ת"א ובצד השני של אותו כביש חולון. כמו בישראל. שבוע טוב

shirinak

New member
פרויז היית באירוע בגאלרי פאלאס?

ממש רציתי לבוא אבל בסוף לא הסתדר. מי שהיה בשאב שיראז ויש לו חוויות אני אשמח לשמוע...

מלכה411

New member
shirinak היי

חבל שלא יכולת להגיע ,היה ערב נהדר חם ומלא שמחה
חשבתי שיהיו הרבה נאומים אבל לא דיברו מעט , ,בכניסה הציגו תמונות מהפעילות התרבותית של הפעילים בשיראז בעיקר שחקני ת אטרון מקרב אנשי הקהילה ,היו בקהל אנשים שזיהו את עצמם ,מלפני שנים
שהיו צעירים ויפים כמו כן היו מפגשים מאוד מרגשים בין אנשים שלא נפגשו הרבה שנים\ אני לא שיראזית ,בעלי ז'ל היה שיראזי הזמרים הופיעו בהתנדבות ,היה מאוד שמח
מי שלא בא החמיץ ,

פרויז1

New member
הפעם נשארתי בבית במוצ"ש.

אבל מלכה 411 מתארת שזה היה נהדר. מלכה חנום! היה מלא?

niya

New member
בטוח לא../images/Emo13.gif

ביום חמישי יש למקום העבודה שלי מופע התרמה עם הזמר דוד ד'אור אני חייבת להיות שם (חובה נעימה יש לומר...)

פרויז1

New member
../images/Emo62.gifלמפה לא ?

את רואה איזה דברים טובים מספרת מלכה 411 שהיתה שם. חייבים!!!
אם תבואי, אתן לך פתק שתצדיק לך את ההעדרות.

niya

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הרגת אותי!

niya

New member
מה זה נמירי אלאהי לא הבנתי

ולך אתה הביתה שלך בכלל

פרויז1

New member
בשביל מה יש אך ורק לך -

האחת והיחידה את רחלמו? בשביל שתתרגם לך. ואת צ'כחי לתרגם גם את המשפטים האסבאונים שאני לא היבנטי.

niya

New member
ת'ה רואה מה זה?

אמא שלי, עצמי ובשרי, נכנסת לפורום ולא מתרגמת את כל מה שכתוב...

פרויז1

New member
כי את שכחת לומר לה תתרגמי הכ-כול.

זה
אלדסהיימר.
לא ככה? ששון !!!

shirinak

New member
האם להתקשר

תודה לכולם על יעוץ. עכשיו יש ליחומר למחשבה

למעלה