האם להתפייס 2

האם להתפייס 2

אחרי יום כיפור כתבתי שרבתי עם החברה הכי טובה שלי ושכרגע אנחנו לא מדברות. גם כתבתי שאני לא רוצה להתקשר אליה קודם, כי בכל הריבים שלנו אני זאת שיוזמת את הפיוס, הפעם רציתי לדעת האם לה אכפת באותה מידה. וכנראה שלא, היא לא התקשרה עליי ולא הזמינה אותי לתערוכת ציורים של אמא שלה, ואני תמיד מוזמנת. אבל הכי מוזר שמאז שהפסקתי לדבר איתה קורים לי דברים מוזרים, זה השמע מצחיק אבל זה כאילו אני נעשת יותר יותר בריאה. אני מעשנת הרבה פחות כי הייתי מעשנת איתה מלא. ישנה יותר טוב כי אני פחות יוצאת איתה. השיער שלי נראה יותר טוב, בעיות נשיות ( ולא נפרט) עברו לי לגמרי. את המשפחה שלי אני רואה יותר, עובדת יותר טוב, והכי חשוב זה כאילו ביני ובין בןזוגי אין יותר לחץ. אנחנו כבר לא רבים ואני מתפשרת איתו הרבה יותר. יש לי תחושה של הקלה סביבי, נינוחות יתר. האם יש קשר בין הדברים? האם אני צריכה ללכת לתעורכה של אימא שלה, כי פגשתי אותה במקרה והיא רוצה שאני אבוא? תעזרו לי...

sh53

New member
לחץ

כנראה שהקשר עשה לך ממש לא טוב וכל מה שתיארת (הדברים הרעים) היו כשהיא היתה ברקע. ברגע שהיא כבר איננה, הגורם ללחץ איננו וכך גם התופעות הנלוות ללחץ. ללכת לתערוכה של אמא שלה? זה תלוי בך - את אוהבת את סוג האומנות/התערוכה של אמא שלה? את בקשר טוב עם אמא שלה? את רוצה ללכת או שזה רק מתוך נימוס? גם אם תחליטי ללכת לתערוכה כי את אוהבת את סוג האומנות של אמא שלה, זה לא אומר כלום - זה אומר שבאת להנות מתערוכה, זה לא אומר שאת רוצה להשלים איתה ולהיות איתה בקשר (אם את לא רוצה בזה).

אבל

אבל אם אני אלך אני אהיה חייבת לדבר איתה, ואני מאוד אוהבת את המשפחה שלה. ובריב האחרון שלנו לא דיברנו עד שאמא שלה היתה צריכה להזמין אותי לאיזו ארוחת חג. והגעתי והייתי מאוד קרה אליה.

sh53

New member
אין דבר כזה חייבת

התחילי לעשות דברים למען עצמך. אם את אוהבת תערוכות ואם את אוהבת את האמא ורוצה ללכת בשבילה, אז לכי - לכי בשביל עצמך ולא בגלל אחרים.

Double DU

New member
שמח לשמוע שדברים השתפרו עבורך

בשבועות האחורנים.יש מצב גדול שיש קשר בין הדברים ולדעתי אם את לא רוצה לבוא לתערוכה אז אל תבואי אם זה סתם יביא לחיכוחים מיותרים בינך לבין ה"חברה" שלך.

sweetdreams

New member
אני חושבת שתוותרי על התערוכה..

את אמנם מכירה את פני הדברים יותר טוב מאיתנו, אבל באופן אינטואיטיבי "הדבר הנכון" הוא לוותר על התערוכה של האמא אם את לא מדברת עם הבת שלה.. זה קצת לא ראוי ליצור מצב של אי-נוחות לחברה שלך באירוע של אמא שלה, ואם היא לא הזמינה אותך זה אומר הכל.. הייתי אומרת שאת יכולה לנצל את התערוכה כדי לתת ניסיון אחרון להתפייס איתה (וגם אז לדבר איתה לפני, ולא ככה להופיע בתערוכה בלי ידיעתה), אבל לפי ההודעה שלך נשמע שבאמת רק הוטב לך עם ניתוק הקשר איתה, אז אם כך תניחי לה כולל כל מה שכרוך בזה, גם וויתור על התערוכה למרות רצונך ללכת.

למעלה