האם להתנדב לועד?

מחשבות

New member
רק עם מחשבות לא מסכימים ואם כן, ההרגשה

אמנם מפחידה בתחילה, אבל בהמשך נעימה להפליא.

רק אצלנו יש ביקוש לתפקיד?

אני ויתרתי והחלטתי להתמקד בעזרה מבחוץ היות וגם בגן וגם בבית הספר היו קופצים רבים על התפקיד.

שרונית28

New member
אני ובעלי היינו השנה בועד עם עוד 3 הורים

היה די מעייף בעיקר לפני מסיבות, או אירועים כמו יום משפחה, חנוכה, ל"ג בעומר, סוף שנה. הלחץ הגדול כמובן היה בסוף שנה למצוא מתנות לילדי,ם לדאוג למפעיל, מתנה למורה וכמובן לא לחרוג מהתקציב אשר היה לנו. בסופו של דבר אחרי חודש מפרך של פגישות כאן אצלנו עד אמצע הלילה היתה מסיבה מוצלחת. זה תפקיד כפוי טובה לפעמים. להורים אין גבולות ואם את בועד הם חושבים שאת צריכה לארגן הכל גם דברים שלא קשורים ישירות לתפקיד. בחופש הגדול פגשה אותי אחת האמהות ושאלה למה הועד לא מארגן מפגשים של הכיתה. צחקתי אמרתי לה שהיא מוזמנת לארגן מה שהיא רוצה אני את תפקידי סיימתי ב-30.06. בכל מקרה כועד היינו מאוד מעורבים בפעילות הבית ספרית, ובכל מה שקשור אצלנו להפסקה פעילה בימי שישי.

ההיפך ממיותר- בועד אפשר להשפע!

כמו כל תפקיד בחיים, זה די תלוי באיך שאתה בוחר לעשות אותו. אתה כול לאסוף כסף, כדי לקנות מתנות לכיתה וכיבוד לל"ג בעומר.... לעומת זאת אתה יכול לנצל את הפלטפורמה לשנות ולהשפיע. בחירה שלך.

מחשבות

New member
ולמה אני לא מאמין לזה? ולמה המציאות מראה

שהועדים בוחרים תמיד את האפשרות הגרועה ביותר?

חני ב

New member
למה לא?

כמורה אני מברכת תמיד את ההורים שמתנדבים. אתמול באספת ההורים שלי, היו הרבה הורים שהתנדבו (גם אבות) לכן אמא אחת החליטה לותר. אמרתי לה שהיא תהיה בשנה הבאה. אם את מוכנה לתרום ויש לך מה -תמיד שמחים לקבל אמהות כאלה. תיק גדול? ממש לא. רק רצון שלילדים בכתה יהיה טוב.

השאלה היא אם יש את אותו אחוז של היענות גם

בכיתות הגבוהות יותר. בשנה שעברה בכיתה של הגדולה היינו רק שתיים בוועד (+ עוד אחת שהתנדבה ולא עשתה הרבה בפועל). אני די מהססת להתנדב השנה לוועד בכיתה של הגדולה. בכיתה של הקטנה אני אתנדב בלי להסס ובלי למצמץ.

חני ב

New member
../images/Emo6.gifלאאאאאאאא

המורות בכתות הגבוהות מקנאות בנו. ככל שעולים בגיל, פחות פחות יש חשק להורים להתנדב. מזל שיש עוד בכל זאת עוד כמה הורים שאת רואה שהם בועד מכתה א' ועד כתה ו'.

הייתי שנתיים בוועד הורים בכיתה של הגדולה,

זאת היתה עבודה קשה אבל הכיף הכי גדול הוא לראות את ההנאה של הילדים מהפעילויות שארגנו. השנה אני מתכוונת להתנדב לוועד ההורים בכיתה של הקטנה (כיתה א'). כבר ידוע לי על עוד מישהי שמתנדבת להיות בוועד ולשמחתי יש בינינו כימיה טובה (אנחנו מכירות משנה שעברה מגן חובה). אני מסכימה עם כל מי שכתבו שמדובר במשימה קשה והשקעה מרובה, אבל צריך לדעת לחלק את המשימות בין כל החברים בוועד הכיתתי. לגבי איסוף כספים -
לצערי נושא כאוב, ויש כמה כוכבים שרדפנו אחריהם עד מסיבת סוף שנה כדי לקבל את הכסף שהיו צריכים לשלם בתחילת שנת הלימודים (מה שלא הפריע להם לשלוח את הילדים לפעילויות שארגנו עבור התלמידים).

למעלה