../images/Emo6.gifאיך מארגנים מסיבת בוף שנה?
סליחה, לא יכולתי להתאפק. בשנה שעברה הייתי בוועד בגן חובה. גבינו מכל ילד 150 ש"ח, סכום שהוחלט עליו באספת ההורים בתחילת השנה וכל המשפחות מאזור המגורים שלנו יכולות לעמוד בו. באמצע יוני, כשאירגנו את אותה מסיבה שלא אחזור על שמה, היה צריך לסיים את הגבייה מאיזה עשרה הורים. היה לי לא נעים שהייתי צריכה להתקשר להזכיר, אבל לרוב ההורים היה לא נעים שלא שילמו והם מיד שילמו. רק האמא הראשונה שהתקשרתי אליה עשתה לי עוד יותר רע: היא התחילה לשאול אותי למה צריך לגן סכום כל כך גבוה, בשום מקום היא לא שילמה ככה, מי קבע וכו' וכו'. היא סירבה לשלם ודרשה לדעת על מה יצא כל הכסף. נתנה לי להרגיש כאילו לקחתי אותו אליי. ידעתי שזו לא משפחה עם בעיה כלכלית, ובכל מקרה אם הייתה לה היא הייתה יכולה לפנות לגננת ולסדר את זה ולא לבוא אליי בתלונות בסוף השנה. במקום להתווכח איתה העברתי את הטיפול לגננת, והם התפשרו על 100 ש"ח. תהיתי אם זה היה לה שווה, ואני חייבת לספר לכם על קארמה: בגלל צירוף של נסיבות יצא שילד אחד בלבד לא קיבל פיצה בסוף המסיבה. אני צריכה להגיד מי? אני מאוד מקווה שביום רביעי באספה יהיה לי אומץ להגיד שמי שהסכום לא נראה לו - איך אומרים - שידבר עכשיו או ינצור לשונו לעד.