האם להצביע לעלה-ירוק?

האם להצביע לעלה-ירוק?

אני כמו חלקכם חשבתי שהרעיון של מפלגת סטלנים הוא רעיון מבטיח, אז כמו סטלן קפדן התחלתי לבדוק את החומר בעצמי
אז לשרותכם הנה התוצאות... *מפלגת סטלנים- מפלגת עלה-ירוק מתנערת מה"דימוי" של מפלגת סטלנים, הם בכל מקום מדגישים שהם מפלגת שהם בעד חרות הפרט ואיכות הסביבה, ואני שואל למה אתם מחביאים את הגראס? מנהלת הקמפיין שלהם אפילו נעלבה שמישהו קרא לה שהם מפלגת סטלנים וכתבה למה כולם חושבים שאנחנו מפלגת סטלנים הרי יש לנו ברשימה עו"ד וביולוג, אז האם הם באמת סטלנים? *לגליזציה של קנביס- הרעיון המרכזי של עלה-ירוק, אז בדקתי, ישראל חתומה על הסכם עם ארה"ב שבין-השאר מחייב את ישראל להיות מתואמת בנושא הסמים, וזה אומר שאם הגראס יהיה חוקי לא יהיה סיוע של 3 מיליארד דולר בשנה!! וגם בלי העובדה הזאת, כל פרשן פוליטי יגיד לכם שאין סיכוי שחוק לגליזציה של גראס יעבור בכנסת, אתם באמת חושבים שיהיו יותר מ10 ח"כים שיצביעו בשביל לגליזציה של סמים? ואם זה לא מספיק אני במו עיניי ראיתי את המעומד שלהם עו"ד ברדוגו אומר בתוכנית טלביזיה, שעלה-ירוק נגד סמים, נגד אלכוהול ונגד סיגריות, סליחה!?!?!? *לשון מאזניים- הרעיון של עלה-ירוק שהם יהיו לשון מאזניים וכך יוכלו לגרום לממשלה להעביר את חוק הלגליזציה, חוץ מהנ"ל, הם לא אומרים את זה אבל הם מפלגת שמאל קיצוני, מספר 2 שלהם(דן הסרבן) הוא סרבן שרות שתומך בתנועת גוש-שלום, תנועת שמאל קיצוני שתומכת בהחזרת מיליוני פליטים לישראל!! מי שמאמין ששרון יכניס לקואליציה סרבן שרות שירים אצבע? *עזרה לסטלנים- הם טוענים שכשהם יהיו בכנסת הם יעזרו לסטלנים, אבל יש שמועה שהמשטרה מתכוונת להקשיח את ידה עלינו אם עלה-ירוק יכנסו לכנסת, הם מתכוונים להוסיף רישום פללי ולהגיש כתבי אישום על שימוש בסמים קלים!! ת´אמת אם תסכלו סביבכם ותגידו לי כמה מחבריכם הסטלנים(לא הסוחרים) נרדפו ע"י המשטרה ונגרם להם נזק? אני לא מבין אם המצב עכשיו סביר למה לנו להכניס מפלגה שתמשוך תשומת לב אלינו 4 שנים ותחמיר את המצב? *איכות סביבה- עלה-ירוק טוענים שהם מפלגת איכות הסביבה, אני ראיתי את רשימת הפעולות שהם מפרסמים שהם עשו למען הסביבה ב4 שנים האחרונות, זאת רשימה דלה ביותר! שלא לומר מביכה! שאלתי כמה אנשי איכות הסביבה שאני מכיר מה דעתם על עלה-ירוק בנושא איכות הסביבה, כולם אמרו לי כי שמפלגה הזאת תזיק למאבק הסביבתי באפון קשה, ושזה יגרום לקישור בין איכות הסביבה לבין סמים וזה יעשה רק רע לאיכות הסביבה. ראיתי באתר שלהם את התוכנית שלהם להציל את הסביבה, התוכנית שלהם זה לשתול קנביס וזהו, אני מכיר את התכונות הטובות של הקנביס, אבל להגיד שהקנביס יפתור את כל בעיות הסביבה זאת בדיחה. כן כן הקנביס היה עוצר את כביש חוצה ישראל! או אולי הקנביס היה מוציא את חוות הדגים מהים באילת! אם נושא הסביבה כל-כך חשוב להם אז למה הם שמו במקום 2 סרבן שרות ולא איש סביבה? תחשבו על זה. איך שאני רואה את זה, כמה אנשים ציניים ישבו וחשבו איך אפשר להגיע לכנסת, ומי הציבור הכי פראייר שעל גבו אפשר לטפס ולהגיע לכנסת. וכנראה הם חשבו שאנחנו הסטלנים הכי פראיירים במדינה! ככול שזה תלוי בי, אני אפעל להוכיח שהסטלנים לא פראיירים ולחשוף את התרמית של עלה-ירוק!! אחים שלי, סטלנים וסטלניות, אם הדבר הכי חשוב לכם זה חופש הפרט תצביעו מרצ, אם הדבר הכי חשוב לכם זה איכות הסביבה תצביעו לירוקים, אם אתם נגד דוסים אז תצביעו שינוי, אבל רק אל תצביעו לרמאים הציניים האלו מעלה-ירוק שחושבים שסטלנים=פראיירכם! בבקשה לא לכעוס אם אתם רואים את המכתב הזה גם במקום אחר.... לשרותכם, הסטלן הקפדן

Mike A

New member
נו זה ברור

עלה ירוק הם סתם בזבוז של קול. עדיף להצביע למפלגות נורמליות, ולא לחבורת הסטלנים האלה.

crazy psy

New member
גם אני די מיתלבט

כי מיצד אחד באמת גם ככה כבר די ברור מי ינצח פה אני לא חושב שהכול שלי יעזור למיפלגות הגדולת אבל אני חושב שדווקא את עלה ירוק כדי לחזק לפי מה שהם מראים בתשדירי בחירות שלהם הם ללא ספק בעד זה שהגראס וסמים חוקים יהיו חוקיים והם גם עלולים באמת להוריד את המישטרה מהגב שלנו לא רק בקטע של גראס וזה ... אלה גם בקטע שלא מעט פעמים הייתי במסיבות וזה והמישטרה סוגרת את המסיבות אף על פי שזה נימצא באזור תעשיה או באיזה מקום לא מוכר ולא מיושב וזה די ברור למה... אני לא מיתכוון להצביע להם אבל אני לא חושב שזה ביזבוז של כול בוא נגיד ככה אם היה לי שתי קולות להצביע הייתי מצביע להם ולמיפלגה שאני מצביע עכשיו

canibal project

New member
עזבו אותכם הגראס...

תחשבו מה חבר´ב סטלנים.... בראש שלכם.... שכל מה שבראש שלהם זה לאהוב... מה הם יעשו לארץ הזאת ?? מה שאף אחד לא עשה עד היום... יהיו ניטרליים או כמו באיקידו ישתמשו בכוח של היריב להגנתנו

canibal project

New member
וואי אחי הרסת לי ת´עיניים.......:

תשמע עלה ירוק אומנם בעד נגיעה קלה בסמים אבל זה אפילו לא רבע או אחד חלקי מיליון למה שהראש שלהם מתכנן לעשות..... מי שבראש עלה ירוק הם גם תלמידים רוחנייים של טאנטרה (linK: WWW.tantra.co.il ) הם שואפים למוחלט ולאינסופי.. לנייטרלי... יש להם דרך מאוד בסיסית ואם תשאל אותי לא הייתי נותן להם את ראשות הממשלה אבל בהחלט הייתי נותן להם להכניס לכנסת 120 חברים

fclubber

New member
מה אתם מזיינים לי את לי את המוח?!

פה זה פורום טראנס for god sake!

rondadon

New member
איזה כיף זה...

להיות בן 17...עוד שנה נטולת דאגות מכל השטויות של המדינה הזאת...

למעלה