האם להפסיק להניק?

האם להפסיק להניק?

לא יודעת מה לעשות. הקטן בן עשרה חודשים, 3 הנקות ביום, אחת בלילה ושאיבה שדי עומדת להסתיים.
שנינו נהנים, אבל אני כל הזמן חוטפת דלקת גרון. שזה אומר שאני מניקה עם מוגלה בגרון, מלאה בחיידקים. והקטן גם קיבל כבר המון אנטיביוטיקה דרכי.
עכשיו הרופא אומר שאני צריכה טיפול מונע, או זריקה עם כמות מטורפת של פניצילין פעם בחודש או שלושה חודשים כדור מוקסיפן ביום. אולי הנזק עולה על התועלת?

א. לא, התועלת עדיין עולה על הנזק

דווקא מכיוון שאת חולה, כשאת מיניקה יש הרבה פחות סיכויים שהוא יידבק ממך, ואם הוא נדבק - יותר סיכויים שזה יעבור לו בקלות, כי הוא מקבל ממך נוגדנים.
&nbsp
ב. נשמע שאת צריכה קצת תמיכה חיסונית. מה דעתך? אולי רפואה סינית, יותר מנוחה, אולי להוסיף משהו לתזונה שלך?
&nbsp
רפואה שלמה!

נשמע שאולי לא סיימת טיפול

גם אם סיימת אתמה שהרופא רשם
אולי עדיין נותרו שם חיידקים?
מסכימה כמו טחינה- יש לבצע בירור לגבי סוג החיידק הספציפי
ותמיכה נוספת תרופתית או מהרפואה המשלימה לגוף שלך
זה כמובן-ללא שום קשר להנקה
לא מפסיקים להניק בגלל שאת חולה
בדיוק הפך- ממשיכים להניק בדיוקבגלל זה
&nbsp
תרגישי טוב

לכן הוא רוצה לתת לי אנטיביוטיקה לשלושה חודשים

וממש לא בא לי, גם בלי קשר להנקה. ומה הכוונה, בירור לגבי החיידק? הוא נתן לי לעשות משטח, יש סטרפטוקוק. אז מה?

michal@gal

Active member
מנהל
עושים בדיקה נוספת במעבדה

לא סתם בדיקה שיש סטרפטוקוק אלא בודקים בדיוק איזה, ואיזו אנטיביוטיקה תחסל אותו בצורה המיטבית, אחרת את יכולה לקחת אנטיביוטיקה 3 חודשים ובסוף לגלות שלא נפתרת מהדלקת.

לא תמיד

עושים משטח ו..
לאו דווקא קיימים זנים נוספים של חיידקים שיכולים לעשות שמות
&nbsp

מעין686

New member
כאחות ויועצת הנקה

אין סיבה להפסיק להניק- הסביה היחידה כרגע להפסיק זה אם את ו/או הילד רוצים להפסיק
תבקשי תרבית גרון (משטח) זה נשלך למעבדה ותוך שלושה ימים יש תשובה- אבל אז יהיה לך תשובה לא רק של שם החיידק אלה גם לאיזה אנטיביוטיקה הוא רגיש
וכמו שהמליצו- תנוחי- תני לעצמך להחלים!

למעלה