האם להיות בך מאוהב ????

האם להיות בך מאוהב ????

האם להיות בך מאוהב זה כשאני עצוב עכשיו והחלון מראה לי סתיו, האם להיות בך מאוהב זה כשה
מרגיש רעב כשאת לא פה.לידי. ואם את רוצה לפרוח תברחי כי הכל נובל אצלי ואם את רוצה לשמוח תברחי כי כלום לא מצחיק אותי. האם להיות בך מאוהב זה כשהפסנתר משמיע תו אבל שירי נטול תקווה האם להיות בך מאוהב זה כשאני בוכה עכשיו והדמעות לא משמחה. ואם את רוצה לפרוח תברחי כי הכל נובל אצלי ואם את רוצה לשמוח תברחי כי כלכך מטריד אותי מה זה להיות בך מאוהב." האם להיות בך מאוהב /אביב גפן יוצר שנוי במחלוקת דמות שמושכת אש אבל כישרוני מרגש וכותב ומלחין בחסד. הנסחף

magy

New member
אתה שם פה בזמן האחרון

שירים..........אחללללללה....... אני עם טישו צמוד.......בגלל השירים שאתה מדביק...... אבל תמשיך. אתה תורן שירים......

איך אפשר??

שלא לאהוב אותך איך אפשר אם יופיך הגועש מדליק,כך לפתע,בלב השר סרנדות של אש ?.... שלא לאהוב אותך איך אפשר אם בין כל הנשמות בחרת בשלי,כמו בעיר כבושה, לעשות בה שמות ?..... ניסיתי לומר לזה :סוף כל גשר לשרוף אך כלום לא עוזר ושוב זה חוזר כמו הים העקשן אל החוף ..... לחדול ממך כמו משיכר או סם , איך אפשר כאן לדרוש אם מי שאצלך את ראשו כבר שם מאבד את הראש ... וזכר לילות,כמו עבר פלילי, איך בנפש לחנוק אם את היא הפשע,ילדה שלי, ואם את הצינוק ... ניסיתי לומר........" מילים :יוסי גמזו הנסחף

טרה10

New member
המנהלת מתפרפת..?

הציעו לך משרה באירלנד, או שרה בלי תיק, או שכמו כרגיל הפורום גווע..? רק אל תשכחי שמנהל טוב מוכח כשהוא נעדר.!

magy

New member
אז תחליף אותי

אני לא יכולה לדבר עם עצמי.... אני פה, כל הזמן........כל היום......... מציצה כל שלוש דקות....... כולם הלכו לג´אמבו......

zahavashanny

New member
../images/Emo42.gif|כלנורק אותי השאירו לבד טרלללה

מה הענינים אני פה גם מציצה כמעט כל חצי שעה ולא רואה שום חדש כך שאולי תכתבו משהו שיגרע את יצר הכתיבה ונוכל לכתוב משהו

magy

New member
מה יגרה אותך בובה??????

תגידי.........ואכתוב לך........

magy

New member
רוצה שיר?

כתבתי פעם מזמן לחברה.... 12/99 (לחברה יקרה) את יודעת לעשות כשפים את יודעת לעשות כשפים בלי בושה מנחשת מה יקרה בנוסף גם אלופת הלהטים מפזרת את קסמייך במקרה את יודעת לעשות כשפים לפני שנאמרה מילה את כבר עונה חודרת למוחם גם בלי מילים יש לך ת´תשובה לפני השאלה את יודעת לעשות כשפים אך אי אפשר לקרא לך מכשפה את יודעת מה כואב לאנשים ונדמה לך שזו לא חכמה גדולה את יודעת לעשות כשפים תמיד בראש שורה אם מתבקש אז איך זה שרב האנשים לא מבחינים שבך לוחכת אש שאולי גם את במצוקה שבתוכך נכבשת צעקה ושגם את זקוקה לקצת כשפים של אחרים…

רעייה

New member
../images/Emo20.gifיופי של שיר

את כותבת נפלא מוחשית עם הבעה פוגעת בול בעומק מעלה מעט סומק סגנונך ישיר מרתק כמו ריקוד בדיסקוטק נכתב מעומק הנשמה תעצומה ללא גוזמה. יום נפלא לכולם

zahavashanny

New member
הנה המילה בובה../images/Emo85.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

מילה מאד מגרה ומזכירה משהו מילדותי בובה שהיתה לי בנסיעתי לארץ, הייתי בסך הכל בת קצת פחות משנתיים, כולנו עלינו בעליה שהגיעה בשנות החמישים, עם האוניה גלילה מפולין, וזוג חברים של הורי שהיו איתנו באוניה עם ביתם הגדולה ממני בשנה, נהנו יחד איתנו בדרך לארץ וכמובן עם בתם, שכנראה לא יכלה לסבול שיש לי כזו בובה גדולה, ויפה, וכנראה שהקינאה סובבה לה את ראשה, מה שקורה להרבה ילדים בגיל הזה, כל יום השתדלה איך שהוא להחביא את הבובה כל פעם מחדש חיפשו את הבובה, יום אחד כנראה פשוט נמאס לה, ואותי הושיבו שאעשה את צרכי בסיר, והיא כמו תקפה שד, לקחה את הבובה ואח חבטה בראושי, עם הבובה שלי, כך כמובן גמרה את ראשי ואת ראש הבובה הורי כעסו מאד אבל מה לעשות ילדות , משחקות רבות , שנים הזכירו לנו את המקרה בכל מפגש שהיה לנו, עד היום כשהיא כבר סבתא שחיה בקנדה אני פה בנירובי האמאות כשהיו נפגשות ומזכירות את סיפור הבובה. מה שכן אני כסבתא לא קניתי לנכדתי שום בובה מכאיבה רק בובות רכות ונעימות. שגם עם תחבוט במישהו שלא ירגיש את מה שאני הרגשתי. זהו סיפור הבובה זהבה.

magy

New member
היו לי המון

בובות, לא רק תוצרת הארץ, גם ענקיות מחו"ל. (דוד ימאי, כתבתי על זה), פעם שמתי את תמונתי עם בובה ענקית ודובי ענק. עד היום יש לי בובה (של אחותי) בחדר האמבטיה. מסתירה אותה שם......... לא יכולה להפרד מהבובה האחרונה ............ עם עיניים שנעצמות....גוף רך....שיער ........ אז יש לי בובה.... לא קניתי מאז ילדותי בובות לקישוט הבית.... אבל אוהבת לראות אותן בחלונות ראווה, כאלו מודרניות, לבושות יפה. מסורקות יפה......

zahavashanny

New member
לא היו לי רבות ,../images/Emo85.gifמעט מאד../images/Emo85.gif

אבל דבר אחד אני יכולה להגיד ברגע שנולדו הילדים שלי לא הפסקתי לקנות כל מיני בובות כל מיני דובונים וחיות רכות למינהן וכמובן תמיד הרגשתי זאת כפיצוי על אי יכולתם של הוןרי לקנות לי מבוקשי לימים שנולדה הנכדה קניתי בכמויות שכבר כולם התחילו לדאוג היום שהיא כבר בת 4.5 אני משתדלת לא להגזים אבל כל פעם מוצאת תירוץ להביא משהו כמו בובה ברבי כמו דובי ענק בקיצר כנראה שזה עוד אחד מהמחלות שקשה להיגמל.

zahavashanny

New member
כשהיתה לי הגלריה לעתיקות../images/Emo85.gif

במשך שנים מה הדברים הראשונים הבאתי למכירה בובות עתיקות ובאחד השלבים הגיע ידיעה על בחורה בכפר הורדים שעשתה לבד בובות יפיפיות ואני מה עשיתי כמובן לפחות פעם בכמה חודשים הייתי נוסעת עד לכפר הורדים בכדאי להביא לגלריה את הבובות המיוחדות שלה שהיו באמת מקסימות וכשהיא הרימה ראש ומצאה כזו פראיירית שכשתה שם של מיוחדת הרימה את המחירים ומהר מאד נגמר סיפור הבובות.

magy

New member
באמת יפות הבובות שרואים

בחלונות החנויות. ממש אמיתיות........ תמיד בא לי ללטף אותן.....

והבובה זהבה(וש) ../images/Emo68.gif

היא לא רק "בחלונות הגבוהים". אלא גם בחלונות הראווה. וזוהי נערת הברבי. בניירובי, הן כנראה שחורות. בשבילך, זהבוש. מאתנו הנוסטאלגים, שהופכים שחורים יותר ויותר מהחום.

גלי®

New member
טוב , לפני שאת מסתבכת בליטוף בובות,

משהו קטן שמצאתי במהלך השיטוטים שלי... תענוג לחובבי הבובות הישנות ...

למעלה