האם להזמין אותה ?

האם להזמין אותה ?

אני ככה קרוב להזמין מישהי לצאת בסילבטר אבל האם בשביל ערב שתמיד רציתי שיהיה זה שווה ? אני יסביר: אני וידידה שלי אחרי שהיא אמרה לי שהיא אוהבת אותי החלטנו שנינו שהמחרק לא מאשר כל כך ושנינו לא מסתדרים אם זה שניתראה פעם פעמים בשבוע .. אני לא פחות ישתגע מהזה אני לא יראה אותה כל יום .. עכשיו הבנתי מחברה שלה שהזמינו אותה והיא לא הסכימה .. וחברה שלה גם אמרה לי שהיא רוצה שאני יצא איתה אבל לא אומרת מפחדת שזה יגרום בעיות אחרכך .. עכשיו אני בטוח שאם אני יזמין אותה אז היא תסכים אני פשוט חייב לחבק אותה חייב לנשק אותה חייב להגיש אותה אבל מצד שני אני דיי מפחד שאני התבאס אחרכך שאנחנו לא באמת ביחד .. כי הריי המרחק .. עזבו דיברנו על זה הרבה .. אני פשוט לא יכול שלא כל יום לפגוש אותה אבל כדי לי להזמין אותה בשביל לחבק אותה לנשק אותה הריי אני בטוח שהיא תזרום איתי אם אני ינשק אותה אני רואה בעיניים שלה שהיא מחכה לזה אבל מצד שני זה יכול לגרום בעיות .. האם זה שווה ? כל זה בשביל ערב אחד ? אוףף אני פשוט משתגע אם אני לא יעשה את זה .. אבל אחרכך לא נורא להמשיך בקשר אז אני רק התבאס אז להזמין אותה או לא ?

Kidnapper

New member
ג€!

אחי אני מבין אותך.לפי ניסיון שלי.תזרום איתה...והיא כבר תידה מה לעשות!

lirontzz

New member
תחשוב על זה ככה

ה-א-ה-ב-ה ת-מ-י-ד מ-נ-צ-ח-ת נגיד שאתם תהיו בקשר ואם תפגשו רק פעם פעמיים בשבוע אתם תתגעגעו מאוד אחד לשניה נכון? במצב הזה כשתפגשו אחרי כמה ימים שלא נפגשתם המפגשים יהיו מאוד כיפיים בגלל כל הגעגועים... תחשוב גם על הצד הזה בהצלחה!

זה לא זה .. דיברונו הרבה על הקשר

ולא אני פשוט לא יעמוד בזה שאני ראה אותה פעם פעמים בשבוע .. אני לא יכול ..

lirontzz

New member
יכול להיות שסתם התעצבנת ברגע הזה?

כאילו אולי סתם דיברתם וכעסתם או משהו כזה ובגלל זה היית מעוצבן שאתה לא תוכל לראות אותה הרבה? תנסו, מה יש לכם להפסיד... תראו איך הולך אם טוב סבבה אם לא אתה יודע מה... חבל לוותר מההתחלה בלי לנסות

Barbie G

New member
תזמין אותה

ואם אתם כלכך רוצים אחד את השניה וגם ככה אתם לא יוצרים עם אחרים.. אז תהיו ביחד.. עדיף פעם בשבוע מאשר כלום!! חיוך!

למעלה