האם לדעתם זה טוב:

N I R VA N A

New member
האם לדעתם זה טוב:

לפי מה שאני רואה יהיה לי מאוד קשה להוציא ציון טוב בבחינה (בשבילי ציון טוב זה יותר מ 600) כיוון שאני פשוט לא יודע איך אני יצליח לזכור את כל המילים בעיברית + באנגלית וגם בחלק הכמותי יש לי דיי הרבה בעיות - לכן החלטתי לא לגשת למועד אוקטובר כי כפי שאמרתי קודם - לפי איך שאני מתקדם אין לי סיכוי להוציא ציון גבוה - אז אני חושב לגשת במועד אפריל ועד אז יש לי איזה חצי שנה ללמוד וללמוד - לדוגמא כל יומיים אות שלמה (או אולי שתי אותיות - תלוי איך ילך) וכל יום לשבת איזה שעה שעה וחצי - פעם על כמותי פעם על אנגלית פעם על מילולי.... אז רציתי לשאול - האם זה בסדר? לדעתכם לא יהיו לי שום בעיות אם אני לא יגש במועד הקרוב - אלא באפריל? (פשוט אני לא רואה את ההיגיון להוציא 500 שקל על המועד הזה ואחר כך להוציא עוד 500 - סתם לזרוק כסף...)
 

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo15.gif תעשה מה שנראה לך נכון...

לדעתי האישית, אתה פשוט צריך לשנות גישה, ולהקדיש את החודש וחצי הנותרים לחרישה, ולגשת. למה לדחות את זה לעוד חצי שנה ? תאמין לי שאם תדחה את זה, אתה לא תשקיע עכשיו בקורס, ואחר כך במשך שנת לימודים תדחה את זה עוד ועוד...כי זה לא יהיה בראש שלך...וגם תצטרך להשקיע במבחנים של בית ספר.. ולא בטוח שיהיה לך מספיק זמן וכוח ללמוד לפסיכומטרי כמו שאתה מתכנן... חוץ מזה, אתה רק בתחילת הקורס... הבנתי שקורסים באמת משפרים אנשים משמעותית... אז לדעתי באמת שווה להשקיע עכשיו, ולגשת עכשיו לבחינה, ומקסימום, אם לא ילך, לשפר אחר כך, במועד אפריל.
 

N I R VA N A

New member
אחת הבעיות

היא שאין לי את הזמן להשקיע את כולי בחרישה כי אני גם עובד במקביל - אז זה קצת בעייתי - לכן אני גם לא חושב שאני יספיק ללמוד את כל החומר... אני לא חושב שאני יפסיק להשקיע בקורס - הרי אני משלם על זה כסף אז יהיה קצת חבל לזרוק אותו סתם באוויר ולהפסיק ללמוד (אני יעשה את המינימום - זאת אומרת שיעורים ולהגיע לכל הקורסים ובמשך החצי שנה הבאים אני יחרוש על כל המילים...)
 

N I R VA N A

New member
רציתי להדגיש

את השאלה העיקרית: האם הזמן הזה עד המועד הבא יכול לפגוע בי אישכהו?? (בהנחה שאני כן ילמד פעם ביומיים את החומר - נגיד שעתיים ביום כמותי ויום חופש, אחרי זה שעתיים ביום מילולי ועוד יום חופש, וכך הלאה...)
 
אני לא חושב שבאמת תשב ותלמד

כל יום במשך חצי שנה, אבל אם בכ"ז אתה מרגיש מאוד לא מוכן - חבל שתעשה. אני לא מבין אבל מה הבעיה לעזוב את העבודה וללמוד במשך חודשיים כמו שצריך? מקסימום תמיד תוכל להבחן שוב באפריל, ואם אני לא טועה - באפריל לא תהיה לך אפשרות לעשותת קורס דרך הבי"ס אלא רק קורס יקר יותר. בקשר למילים בעברית - לכולם נראה שהן אינסופיות ולא באמת לומדים הכל - כל אחד עושה כמיטב יכולתו. שיהיה בהצלחה
 

N I R VA N A

New member
תודה על התגובה

אבל בסוף החלטתי לעשות את המבחן באפריל - עשיתי מן רשימה של נגד ובעד ויצא שהכי טוב בשבילי יהיה לעשות אותו באפריל... תודה לכל מי שעזר :)
 
למעלה