האם לדעתכן משתלם...

האם לדעתכן משתלם...

לקנות בגדים בכל הרשתות הגדולות כמו "עונות" / "מתאים לי" בתחילת עונה? לא יותר תמשתלם לחכות לסוף עונה? או בכלל... ללכת לחנויות עודפים? זה פשוט נראה לי שחיתות... המחירים לפעמים מוציאים אותי מדעתי... צריך היום ליהיות מינימום הבת של רוטשילד בכדי לקנות מהקולקציות החדשות... יש מישהי שבכלל יכולה להרשות לעצמה לרכוש בכאלה מחירים?

.... נראה לך שחיתות? ......

אני מכבדת את דעתך הצרכנית אך מכאן ועד הכרזה "....שחיתות... " המרחק גדול . דגמים מוצלחים אוזלים מהר מהמדף ומה שנשאר בסוף עונה ול"מציאון" אילו עודפים ודגמים שלא הלכו או שייצרו אותם בכמויות עודף . לעיתים קרובות מאוד משתלם לקנות בעודפים ביחוד בגדים קזיואל שלא משנה הצבע הדגם והגזרה . אני צרכנית של "נעלי גזית " בגלל הנוחות של הנעל דבר החשוב ביותר עבורי ,בנוסף הצבעוניות והדגמים המעניינים והם אלופים בהפלת מחירים לקראת סוף העונה . למדתי מנסיוני המר שדגם שאני רוצה עלי לקנות מיד ובכל הצבעים כי אחרת בסוף עונה הוא אוזל וההפסד שלי .

כן, נראה לי שחיתות...

מהסיבה הפשוטה שלא נראה לי הגיוני שאני אקנה פריט לבוש ב-300 ש"ח במקרה הטוב, וחודש לאחר מכן בעודפים אני אראה אותו שרוע על המדף ב-50 ש"ח בלבד (2 פריטים ב-100 ש"ח ושאר מבצעים מפילים כאלה...) אם זאת לא שחיתות, אז מה כן...? נ.ב. "גזית" זאת בהחלט החנות שלי...
אבל רק בסופי עונות...

orlu

New member
אטי יעקובסון.....אין להשוות נעליים

לבגד בשום צורה ואופן....נעליים בעיקר במידות גדולות או קטנות תמיד כדאי לקנות בתחילת עונה עד כמה שזה מכעיס אבל אין ברירה למי שצריכה נעל וההיצע כל כך קטן שאם צריך עם דגש על צורך אין ברירה. בבגדים אינני מסכימה איתך ודאי שלא בחנויות כמו עונות מתאים לי וכדומה להן....... בסוף עונה אפשר למצוא הרבה מאוד בשדלל צבעים לא נורא אם לא אקנה חולצה ב 300 שח ביגלל שהיא ירוקה....בסוף עונה תהייה ירוקה אחרת ותהיינה כחולות צהובות וכו.... המחירים מעל לכל ספק מוטרפים ואים בעד מה..האיכות ואשתמש במילה שאינני נוהגת להשתמש בה ואף מכעיסה אותי. ז ב ל מקצועי

זו שחיתות ברמה../images/Emo128.gif

זו חוצפה ממדרגה ראשונה לקנות פריט ב- 300 שח ומעלה.ראיתי בחג סתם חולצה לבנה נחמדה לא יותר מזה ב 300 ש"ח פשוט הייתי בהלם.וכל מכנס גם כן מתחיל מ 300 זה שוד לאור יום ככה הם מתפרנסים מהפריירים ועושים כסף. גועל נפש! לפחות אצל נאווה המחירים יותר נורמליים בהרבה שווה ללכת אליה למרות המרחק.

חוצפה זו ההגדרה הנכונה

לקחת על חולצה שמיוצרת בסדרות של אלפים בסין מבד באיכות ירודה 300 ש"ח זו אכן חוצפה. אם הייתי יודעת שמדובר בסדרות של עשרות בודדות ואני הולכת עם דגם ייחודי שישרוד יותר מעונה אחת ובכביסות מרובות הייתי מוכנה לשלם, אבל באיכות הבד שנמכרת ברשתות, אני משתדלת להמנע. ודרך אגב, זה נכון לדעתי לגבי עונות ומתאים לי. בג'אמפ, גולף וקרייזי ליין יש בדים יותר איכותיים, חבל שהם לא מייצרים למידות מעל 46-48. אבל בנות, הכח בידינו! בהתחשב בכך שיש את נאווה ועוד חלופות שמומלצות כאן בפורום, יש לנו כח לשנות את המצב ולהשפיע על הרשתות.

מרשמלית

New member
אני לא התייחס לנושא של המחיר...

כי זה באמת משהו אישי ועניין של כך אחת והכיס שלה וסידרי העדיפויות שלה. אני בדרך כלל קונה תמיד בתחילת העונה, הסיבה שתמיד את יכולה לבחור את הדגמים היפים, את הצבעים שהכי בא לך ובמיוחד כל המידות עדיין קיימות. כך היה כשהייתי מידה 58 וקניתי בעונות במתאים ובג'מפ וגם כעת במידה 42-44 כשאני קונה בפוקוס או בבוניטה או בכל חנות אחרת בה אני מוצאת משהו יפה שמוצא חן בעיני. כנ"ל בחו"ל אותו דבר. ראיתי מצא חן בעיני לקחתי לא מחכה למבצעים או להנחות סוף עונה ומתאכזבת מהמלאי שנשאר של 2 ב- 50 או 3 במאה. לעיתים השיקול של המחיר כן נכנס. בערב ראש השנה הייתי במתאים לי (כן כן לא להרים גבה) אני אוהבת את עדין הגזרות והחולצות שלהם. וראיתי חולצה לבנה מדהימה עם תחרה והפרונט פתוח כמו שאני אוהבת מדדתי מידה 0 והיא הייתה מונחת מדהים עלי - אבל המחיר לחולצה כזו 380 ש"ח היה מוגזם לדעתי לחולצה כזו. הנחתי אותה חזרה והמוכרת בחיוך שאלה מה קרה? ואני בחיוך החזרתי לה - במחיר הזה אני קונה 5-6 חולצות בפוקוס ועוד שרוולון ונשאר לי עודף. נכון אין להשוות את הסחורה של פוקוס למתאים לי או לעונות או לג'מפ אבל מהכרות של הענף מקרוב אחי עובד בענף הזה, אני יודעת שכולם תופרים בסין ובמזרח הרחוק. כך שהאיכות מבחינתי נימדדת רק אם אניבאמת אוהבת את הדגם הצבע והגיזרה. גמר חתימה טובה (נ)ועה

ואיך בדיוק יורדים ממידה 58 ל-44

אשמח לשמוע איך בדיוק ירדת ובכמה זמן אני ירדתי מ-50 ל-46 וזהו..תקועה לאללה ושום כלום לא זז ואין כוחות להמשיך. גלי לי את הסוד גמח"ט

ליקש

New member
הבעיה שבסוף עונה לא נשארים דגמים

יפים ברב המקרים .. הקולקציה היפה - בד"כ דגמים מהקטלוג נחטפים בתחילת עונה ויש המון נשים שקונות המחירים האלו כמו שיש נשים רזות שקונות בקסטרו ובבוניטה ששם יש את אותם מחירים אם לא גבוהים יותר ממתאים לי ומעונות .. כמובן שתמיד אפשר למצוא דגמים זולים בחנויות העודפים או בכל מיני באזרים ...

DREAM111

New member
אני קונה רק בסוף עונה

ולא ממש מתחשבת במה שנשאר אם הוא עודפים או לא. אני לא מוכנה להוציא סכומים כאלה על בגדים בעיקר היומיומיים. אני מאמינה שכמו שבדר"כ עושים עשרות מבצעים במקום כל העשרות ניתן לעשות בסוף העונה האמיתית מבצעים אבל לתת אפשרות לכל אחת לקנות גם בעונה. במקום שאחרי חודש יעשו הנחה של 30% שיתנו את המחיר מראש בעלות הזו וכן הם קרוב לוודאי ירוויחו יותר כי ליותר נשים תהיה האפשרות לקנות במחיר הזה, ואז תשארנה הנשים שבאמת קונות רק בסוף עונה שאז יש הנחות של 50-70%. זוכרות את החולצות האחרונות שקניתי והראיתי כאן בפורום
קניתי את החולצות הללו בעלות של 50 ש"ח לאחת. על כל אחת מהחולצות היה עוד את התווית המקורית של המחיר. שתיים מהחולצות הן של ורדה לילית ומחירן היה 300 ש"ח והשלישית היתה של אלונה מירון והמחיר היה 250 ש"ח למיטב זכרוני. לאחר כיבוס החולצות גליתי כי התווית הפנימית היא של אותו יבואן שהביא את החולצות מהודו. אני מבטיחה לכן שגם ורדה לילית וגם אלונה מירון הרוויחו עליהן המון כי אם החנות היתה יכולה להוריד ל-50 ש"ח אז היתה יכולה גם למכור את אותה חולצה ב-150 ש"ח בעונה. אולי יש נכון שלא הכל נשאר אבל מעדיפה מה שלא נשאר מאשר לשלם כאלה סכומים.

את האמת צודקת !

ב"ה מקרה קטנטן קצת אחרי פסח קניתי בקריזיי ליין חצאית אדומה עם ריקמת פרח לבן בצד (7/8) שילמתי עליה נידמה לי 269 ש"ח לא זוכרת בדיוק, ולפני שר"ה הלכתי עם אחותי לסיבוב קניות והיא מאד אוהבת את החצאית הזאת נכנסו לקרייזי עודפים היא קנתה את החצאית בפחות 200 ש"ח !!! זה היתה באסה גדולה איך הלכו לאיבוד 200 ש"ח!!! אבל לשמחתי קיבלתי את ה"פיצוי" שלי קניתי חצאתי מהממת שרק כמה שעות קודם לכן הגיע לחנות מחנות אחרת (כאילו היא עברה לעודפים) ושילמתי עליה מחיר ממש מצחיק ביחס למה שהיא עלתה בתחילת עונה .

צפרדעית

New member
בהחלט שחיתות!!!

רק שלצערי הרב אני מצליחה למצוא בגדים אך ורק בתחילת עונה... בגלל שאני מידת ביניים (במידות הגדולות) אף פעם לא נישאר לי משהו במידתי בסוף העונה. היום ביקרתי בסניף התחנה המרכזית של עונות. יש להם שם מחלקה ענקית של סוף עונה ועודפים... היו שם עשרות דגמים של חולצות מהממות, צבעים וגזרות שהוות ממש תאווה לעייניים. אבל!!!! לא היה כלום במידה שלי
אני בסה"כ מידה 3 שלהם (48) ולא נשאר כלום! להגנתם יאמר שהקולקציה החדשה יפייפיה ולמרות מה שנאמר פה בימים האחרונים, כמעט כל דגם שמדדתי היה מוצלח. אבל המחירים, אלוהים, המחירים... לא ניראה לי הגיוני לשלם 200 ש"ח בממוצע על חולצת לייקרה ואין לי ממש צורך כרגע בבגדי יציאה. הסוודרים שלהם מדליקים ובמחירים שפויים, אבל מי קונה סוודר בספטמבר??? צפרדעית (שממליצה בחום לכל מי שבמידה 50 ומעלה לקפוץ ולראות את מחלקת העודפים)

זה בהחלט ניצול!

במיוחד לאור העובדה שבמידותינו קשה יותר למצוא בבזארים ובמציאונים.. אני כמעט ולא קונה במחיר המלא של תחילת העונה. בד``כ כחודש אח``כ יש כבר מעט מבצעים, וחולה על חנויות עודפים..

orlu

New member
זה ממש לא עניין של אדם כזה או

אחר היכול להרשות לעצמו האיכות בארץ ברוב המקומות לא מצדיקה מחירי שכאלה....בעיקר לא בחנויות שמכל דגם יש אלפי עותקים ורואים את כל הנשים המלאות למינהן עם אותה תלבושת

ככה גם במטושקה בדיזינגוף סנטר

נכנסתי לשם הסתכלתי על חולצה והיא אמרה לי הכל בהנחות בין 10 ל30 אחוז. אז מדדתי ומדדתי וכשהגעתי לחשבון התברר שבדיוק מה שהחלטתי לקחת כמובן לא היה עליו הנחה והיו אמורות חולצות ליום חול - לעבודה, יפות אבל לא להגזים, היו אמורות לעלות בסביבות 240 ש"ח, כמובן שהתנצלתי ואמרתי שחשבתי שגם זה בהנחה ויצאתי בידיים ריקות (אחרי שמדדתי חצי חנות) מרגיז!

למעלה