האם לדעתכם

dreambreaker

New member
האם לדעתכם

עודף משקל מפריע בקבלה לעבודה חדשה
ראיתי בטלביזיה בחורה שטענה כי לא התקבלה למספר מקומות עבודה בשל עודף משקל (
). האם אתן.אתם חושבים שזוהי תופעה נפוצה או שאותה בחורה רק מתרצת לעצמה תרוצים

וזאת דעתי......

הלוואי וזה היה רק תירוץ שלה. אבל אם נרצה או לא, עודף משקל כן משפיע בקבלת עבודה חדשה..... הנה תראי לא מזמן היתה כתבה עיתון, שביקשו דיילת מכירות לאיזה מוצר, ובטעות נפלט למישהי שהם מחפשים בעד מידה מסויימת, כי ככה ייצרו את התלבושת.... וזה עוד כלום..... יש עוד המון מקרים, שמחפשים רק את בעלות הגוף החטוב, וכמה שהבעלי בית יכחישו זאת, זה קיים.....

היא בכלל לא מתרצת!

לצערי....ראיתי שעשו מחקר.... באחת התוכניות של אמנון לוי........לקחו בחורה רזה ואחת שמנה שלחו אותם לחנויות בעזריאלי שינסו להתקבל לעבודה כזבניות....ומצלמה עקבה אחריהן.... את הרזה קיבלו לכל החנויות למרות ששניה לפני זה השמנה שאלה אם יש עבודה ואמרו לה שאין!!! שניה לאחר מכן נכנסה הרזה ושאלה...ומיד התקבלה לעבודה...שוב פעם....המראה בעקרון לא קובע אך אם אתן לך סתם דוגמא.. בעל לחברת נסיעות....רוצה שהסוכנות שלו יראו טוב...כאשר מגיע אדם לבדוק אופציה לטיול...ויושב מול סוכנת...ללא ספק הרבה יותר נחמד לשבת מול אדם אסטטי (ואני לא אומרת ששמן לא אסטטי!!!!) וחתיכית מאשר בחורה שמנה מה לעשות.....שוב פעם כמו שדיברתי קודם על סטיגמה...זה החברה קבעה לנו..ואין בידינו לשנות אותה. בכל מקרה...מה שאני רוצה לומר זה שהרבה יותר קל לרזות להתקבל לעבודה מאשר לשמנות....וזה לא תירוצים....זאת מלחמה! מקסימושששששששש

arthur69

New member
שמנות לא צריכות לעבוד

אני יודע שיש לי דעות קיצוניות אבל בחורות שמנות לפי דעתי לא צריכות לעבוד ! הסיבה לכך היא שהן צריכות לגדול ולגדול כי אני אוהב בנות שמנות ובשבילי מישהי מושלמת היא מישהי עגולה לגמרי ..................................................... כן כן כן כן. כמה שיותר עגולה היא יותר שווה . אני רוצה לחפור בשומנים שלה ..... זה ממש מגרה אותי ! אז קיצר אסור לשמנות לעבוד וזו היתה טעות לשאול את השאלה הזאת צריך שיהיו נשים שמנות ומושלמות בשביל שהן יענגו את הייצרים שלנו ונשים אחרות לא שוות (לא מושלמות ולא עגולות ) שיעבדו בשבילנו ויממנו אותנו הגברים והנשים השמנות . אני בטוח שאתם לא תתיחסו להודעה שלי אבל אני רציני ביותר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אז בבקשה לא למחוק אותה ולקרוא שוב ושוב . ויש עוד דבר אחד שאני אוהב וזה שמנות מזיעות

למעלה