האם לדעתכם יש קשר...?

ielly

New member
האם לדעתכם יש קשר...?

לבחירה שלי להביא ילד לעולם מחוץ למסגרת נישואים לבין העובדה שאני יתומה מאב מגיל 8? כי משום מה נראה שהסביבה מכירה אותי יותר טוב וסולחת לי על הבחירה כי זה הגיוני...מכעיס אותי שחושבים כך אני לא ויתרתי על זוגיות אני פשוט לא רוצה לוותר על האימהות תוך כדי המתנה לזוגיות אשמח לשמוע תגובות.

אני לא ממש יודעת אבל...

מאוד יתכן כיוון שגם אני יתומה מאב מגיל חצי שנה וגם אני הבאתי ילדה מחוץ למסגרת נישואין וגם אני כמוך לא ויתרתי אבל לצערי נראה כאילו הזוגיות ויתרה עליי

s h o o s h a

New member
ילד ללא נישואין

חושבת שהיום החברה ובכלל מקבלים באופן פתוח יותר ובהרבה יותר הבנה את הבאת הילדים מחוץ למסגרת הנישואין. ייתכן ויש, במקרה שלך, קשר לעובדת היותך יתומה מאב (אין לי הסבר שכן אינני אשת מקצוע) אולם לדעתי ההחלטה שקיבלת והביטחון בהחלטה שאת משדרת היא זו שגורמת לסובבים אותך 'לזרום' אתה. את אשה מאד צעירה וכל חייך לפניך. הן להקמת זוגיות והן להבאת ילדים. הבחירה שלך, כאמור, להביא ילד עכשיו הנה שלך בלבד ולא חושבת שמישהו מרחם עליך ולכן סולח לך על, כביכול, ההתפשרות שבהבאת ילד לבד. אם את מרגישה מוכנה וערוכה לקראת ילד, על כל המשתמע מכך, עשי זאת ושיהיה לך המון בהצלחה. אל תעשי דבר כדי להוכיח למישהו. תעשי כי את רוצה.

מחזקת אותך

יתכן ויש קשר לעובדת היותך יתומה מאב ויתכן שזה מכורח המציאות שהרצון להביא ילד לעולם לעיתים לא חופף מציאת בן זוג ולא מחייב תיאום בין שניהם. אני בת להורים גרושים מאז שהייתי בת 7 וגם אני טרם מצאתי את בן זוגי ולא ויתרתי על משאלת האהבה שלי אבל יש לי תינוקת מתוקה וחיי התמלאו באור ואושר שלא ידעתי כמותם קודם (ובסוגריים - נדמה לי שאף גבר לא ימלא לי מקום כזה רחב בלב בשלמות נפלאה שכזו). קבלי חיבוק

ielly

New member
תודה על ההבנה

גם אני חושבת כך...ביום שאיליי נולד הוא שינה את חיי ברמות שאי אפשר לתאר במובן החיובי כמובן. רק שדיי נמאס מכל הנשמות הטובות שמנסות למכור לי פסיכולוגיה בגרוש, זה משהו שאני בחיים לא אבין למה אנשים צריכים להצתדק על מעשים של אחרים כאילו זו פגיעה ישירה עליהם? אני שמחה ולרגע לא מצטערת על הצעד שעשיתי אומנם צמצמתי לי את השוק בכמעט50 אחוז ויותר אבל האחוז הקטן שנותר הוא האחוז שיקבל אותו יחד איתי כשלם תודה על ההקשבה.

MamaBee

New member
ואם יש קשר? הכי חשוב שטוב לך ../images/Emo9.gif

גם אני הבאתי ילד מחוץ לנישואים ולפעמים אני חושבת כמוך שאחרים מקבלים את זה כי גדלתי בלי אבא.....אולי יש קשר אולי אין - מה זה חשוב? אני הכי מאושרת בעולם עם דניאל שלי - בדיוק כפי שאת. הכי חשוב בחיים זה לא לוותר על דברים שמעשירים אותך נפשית ופנימית....טוב עשית!! אני עוד לא מוותרת על הרצון לקבל את כל הבחילה יום אחד(בעל...וכו') ואני מאמינה שזה עוד יבוא אבל בנתיים הגעתי לשלב בחיי שלא מצאתי את "האחד" ומאוד רציתי ילד ובשום פנים ואופן אני לא הייתי מוכנה לוותר על חווית האמהות - גם לא עבור גבר. אני שמחה בשבילך ומאחלת לשניכם את כל האושר, הבטחון והשלווה שבעולם!!

ielly

New member
אחוות יחידה..

הצורך שלי בתגובות היה בכדי לדעת שאני לא לבד בצד "המתגונן" וכיצד אתם מתמודדים עם המצב? ורק רציתי להודות על החיבוקים והחיזוקים זה הדלק שאני צריכה להמשיך הלאה.

גם אני הבאתי ילדה לבד

וגדלתי עם אבא מאוד דומיננטי ומעורב בבית... אישית אני לא רואה כל קשר בין הדברים למעט העובדה שיש לנו פג תוקף על הביציות אבל לא על הרגש... מה שאומר שילד אפשר להביא לעולם עד גיל מסוים אבל אהבה זוגיות וחברות אפשר למצוא גם בגיל 80 בבית אבות

m i c h a l i

New member
לא הבנתי מה זאת אומרת מדוע

היא רצתה תגובות? מה לא ברור בנושא שהיא העלתה לדיון? אם אין מה לומר בנושא לא חייבים להגיב

למעלה