האם לדעתכם יש כאן ......

skito

New member
האם לדעתכם יש כאן ......

פגיעה ברגשות: בפורום בלי צנזורה רשמתי(כהומור) כדלקמן: "שאלוהים ישלם לכם אלא שכעת אין לו גרוש על התחת" ומה עשה מר שלומי מנהל הפורום?? להלן הודעתו בעקבות מחאה של אדם אחד : "מחקתי לך את ההודעה.פגעת ברגשות.אני לצערך,מסכים עם פ"ש.במדינה מוסלמית; אתה זוכר את סלמן רושדי? (טוב,זה בהקצנה,אבל מה שכתבת,הוא לא לעניין!) אי לכך ה"בדיחה"וכל האשכול,הולכים פייפן! שלומי" האם יש למישהו דעה בנושא?

skito

New member
התחלה וסוף הדרך ב../images/Emo43.gif

כטירון פורום תפוז (בלי צנזורה בהנהלת שלומי) חשבתי לעצמי לכתוב כמה נושאים מעניינים ניכנסתי בגישוש ובצורה שאופיינית ל"יהודים" קצת הומור (לא מזיק בחיים)ובעודי מגשש בהודעות החברים , כתחילה השארתי חומר מבדח שבמלא מפורסם בעולם הוירטואלי הזה (רצון נסתר מבחן בדיקת דופק של החברים בפורום)אני מוצא עצמי מתווכח עם מנהל הפורום שסוף דעתו לא ברורה לי .. אז כאמור אנני ניכנע לצורכי חופש הביטוי אני במלא עמוס במות לכך אך אני ניכנע להיותי בקירבת בן שיחו של שלומי כי הוא לא דואג לשלומי אז כאמור רק ניכנסתי וכבר אומר שלום לכולם.. ה´ עימכם כפי שהוא עימי מקווה לשכוח את דברי מנהל הפורום ובדרך זו לשכוח את "האדם" שבו..

skito

New member
עם צנזורה או בלי ??????

יש כאן פגיעה ברגשות?????????? בפורום בלי צנזורה רשמתי(כהומור) כדלקמן: "שאלוהים ישלם לכם אלא שכעת אין לו גרוש על התחת" ומה עשה מר שלומי מנהל הפורום?? להלן הודעתו בעקבות מחאה של אדם אחד : "מחקתי לך את ההודעה.פגעת ברגשות.אני לצערך,מסכים עם פ"ש.במדינה מוסלמית; אתה זוכר את סלמן רושדי? (טוב,זה בהקצנה,אבל מה שכתבת,הוא לא לעניין!) אי לכך ה"בדיחה"וכל האשכול,הולכים פייפן! שלומי" האם יש למישהו דעה בנושא?

גם בפורום בלי צנזורה

מקפיד מנהל הפורום לשמור מפני פגיעה ברגשות הגולשים. נראה כי התכוונת להומור, אך הודעתך פגעה במספר גולשים ולכן הוסרה.

אשת לוט

New member
הנהלה חביבה ויקרה

לא תמיד צריך וכדאי לתת גב למנהל ולעמוד מאחורי כל גחמה שלו. די בכך שבחרתם אחד שכותב בשגיאות כתיב (ראו בהודעת המנהל או שמא עלי לכתוב "בהודאת המנהל") ובשפה שהיא מתחת לכל ביקורת וכוללת גידופים. בנוסף - מנהל הפורום שגה כאן שכמחק הודעה לגיטימית הכוללת התבדחות על "אלוהים" (ממתי הנהלת הפורומים אמורה להגן על אלוהים?) ועוד בפורום המכונה "בלי צנזורה". נו? - אז תגידו שהוא טעה. יומר מכובד. ותתנצלו בשמו - עדיף. ובהזדמנות זו תחליפו אותו. ובא לציון גואל. אשת לוט בעד חופש הדיבור

skito

New member
תודה ../images/Emo39.gif../images/Emo51.gif../images/Emo20.gif

יש צדק הוא לא רק יראה אלא גם יעשה
תודה רבההההההה

כפי שהבהרנו במייל ובפורום זה

מנהל הפורום מחק את ההודעה משום שלהערכתו פגעה בציבור הגולשים. הסברנו שנבדוק את הנושא. איננו רואים את הנסיון להציף את הפורום כאן ולהעתיק הודעות שוב ושוב בעין יפה. הנושא בטיפול.

למעלה