האם לדעדכם יש כאן...

skito

New member
האם לדעדכם יש כאן...

פגיעה ברגשות: בפורום בלי צנזורה רשמתי(כהומור) כדלקמן: "שאלוהים ישלם לכם אלא שכעת אין לו גרוש על התחת" ומה עשה מר שלומי מנהל הפורום?? להלן הודעתו בעקבות מחאה של אדם אחד : "מחקתי לך את ההודעה.פגעת ברגשות.אני לצערך,מסכים עם פ"ש.במדינה מוסלמית; אתה זוכר את סלמן רושדי? (טוב,זה בהקצנה,אבל מה שכתבת,הוא לא לעניין!) אי לכך ה"בדיחה"וכל האשכול,הולכים פייפן! שלומי" האם יש למישהו דעה בנושא? דרך אגב אחת מתגובותיו של מנהל הפורום הנה כי מעיד בכך על אישיותי ודברי הם שטיות .... כאמור בפורום בלי צנזורה (מצחיק) היכן חופש הביטוי בעולם וירטואלי זה..? זה ....

skito

New member
ציטוט של מנהל הפורום

להלן: ציטוט מדבריו של המנל המהולל שלומי "• מחקתי לך את ההודעה\הבדיחהו שלומי ו√ המטופשת שלך1 האם מה שאתה כותב, מעיד על אישיותך! -שלומי" בכל אופן אני מרגיש פגוע מעצם המחיקה וזה מרתיחחחחחחח

cusamano

New member
מוזר ומעניין

איני ניכנס לפורום בלי צנזורה בגלל שהוא לא מעניין אותי אבל הרעיון של בלי צנזורה לא אמור להיות להגיד דברים בלי צינזור כל שהוא? אני באמת לא מבין במי כבר יכולת ליפגוע, אין כאן היתייחסות לבן אדם אחד אין כאן קללה, יש כאן אימרה סטירית קטנה שכתבת כבדיחה בכל מיקרה, בפורום הזה הודעה כזאת לא תימחק

skito

New member
תודה חומד

אני בכל אופן כבר לא בפורום הזה זה נוסח הפרידה שלי מהם : כטירון פורום תפוז חשבתי לעצמי לכתוב כאן כמה נושאים מעניינים ניכנסתי בגישוש ובצורה שאופיינית ל"יהודים" קצת הומור (לא מזיק בחיים)ובעודי מגשש בהודעות החברים כאן כתחילה השארתי חומר מבדח שבמלא מפורסם בעולם הוירטואלי הזה (רצון נסתר מבחן בדיקת דופק של החברים בפורום)אני מוצא עצמי מתווכח עם מנהל הפורום שסוף דעתו לא ברורה לי .. אז כאמור אנני ניכנע לצורכי חופש הביטוי אני במלא עמוס במות לכך אך אני ניכנע להיותי בקירבת בן שיחו של שלומי כי הוא לא דואג לשלומי אז כאמור רק ניכנסתי וכבר אומר שלום לכולם.. ה´ עימכם כפי שהוא עימי מקווה לשכוח את דברי מנהל הפורום ובדרך זו לשכוח את "האדם" שבו.. תודה שוב על תמיכתך

גם "חומד" היא מילה מיותרת

ואיננה לטעמי. על כל פנים אני ממליץ שתשקול שנית ותישאר בפורום. אני כמבקר בפורום כן דואג לשלומך, ואת שלומך תמצא כאן.

את דעתי על אלוהים כל אחד יודע

אבל צריך לדעת לשים גבול להתבטאות בפומבי. אני אישית לא רואה במילים שלך פגיעה יותר מאשר האמירה "אין אלוהים", אבל זכותו של מנהל הפורום לקבוע את הגבולות לטעמו. אני במקומך לא הייתי נעלב ובוודאי לא הייתי מפסיק להופיע בפורום = פשוט לשנות קצת את הסגנון. לא נורא. מותר לדעת לוותר קצת על מנת להשיג מה שרוצים. אם אתה רוצה באמת - הישאר במסגרת שקובע הפורום. אני אשמח לראותך כאן בעתיד.

למעלה