האם לדבר עם הבחור???

poesia

New member
האם לדבר עם הבחור???

אני רוצה להתייעץ: האם אני צריכה לשוחח בארבע עיניים (טלפונית בגלל המרחק) עם הבחור? לדווח לו על ההשלכות הפליליות והמעשיות של המעשה, לבקש ממנו להפסיק את יחסי המין? אני מתכוונת לבקש ממנו לא לדווח על השיחה לבתי, אבל אין כל בטחון שככ יעשה. האם לא מדובר בדון קישוטיות מצידי? הפסיכולוג (גרא) נחוש בדעתו, אבל, החושים שלי אומרים לי שבמקרה שלי אסור לי לפעול בצורה כה קיצונית. בבקשה עצתכם...

טל קר

New member
החוק מדבר על שלוש שנים, וכאן

מדובר בשלוש וחצי, לנוכח כך לא נראה לי שניתן לומר שביתך מתרועעת עם עבריין. (ואם היה מדובר בבחור בן 17.5 ולא בן 18, מה היית עושה?) ודאי שהוא ידבר על כך עם בתך אם שניהם בני זוג. לא נראה לי שאם תבקשי להפסיק זה ממש יעזור. אם יש לך נימוק קביל מדוע להפסיק, את יכולה לנסות להשתמש בו. אני לא מצליחה לחשוב על נימוק כזה. היא ניסתה, היא לא מתה מזה, היא מרגישה מצוין, איזה נימוק את יכולה לתת לה אחרי שהיא ראתה שהיא יכולה ושום דבר לא קרס? כלומר את יכולה לומר מראש שלא להכנע ללחץ חברתי, שסקרנות זה לא מניע מספיק, שיש תועלת בלחכות, אבל בדיעבד? הייתי מציעה במקום זאת לשוחח עם בתך, לומר לה שהיית מעדיפה שלא, אבל אם כן אז שתשמור על עצמה.

sharpantie

New member
ני חושב שאת צריכה לדבר עם הבחור

ולומר לו בפשטות שביתך סיפרה לך שקיימתם יחסים ואת מבקשת שהוא יפסיק עם זה כי את חושבת שהיא צעירה מדי להתחיל כבר עם יחסים. תמתיני לתגובתו ותמשיכי בהתאם.אין טעם לומר לו שלא יספר לבתך כי יתכן שלא יעמוד בכך. גם אם יספר לה, את צריכה להתכונן להתעמת עם בתך בנושא. אם תגובתו תהיה מזלזלת ולא מתחשבת תוכלי לומר או לרמוז שמה שהוא עשה אפשר להתלונן על זה במשטרה.

poesia

New member
לשוחח עם הבחור

בתי אמרה לי שהיא משתפת את הבחור בכל ההתפתחויות האחרונות, אני מאמינה לה. אני מאוד מקווה שהיא עושה את זה. אם זה נכון, סימן שיש קשר טוב ביניהם. אני מניחה שהיא לא הייתה מספרת לו על הקשיים שלה במידה והיחסים ביניהם לא היו קרובים.אני עדיין מהססת אם להתקשר אליו. מה שחשוב לי שהוא יבין שלקח על עצמו אחריות כבדה.

למעלה