האם לאנג'ל

arielyehuda

New member
האם לאנג'ל

יש קומיקס או סרטים מצויירים או שרק מה שראינו על המסך זה מה שיש. דרך אגב יש סיכוי שיחזרו לצלם את הסידרה או שזה סגור סופית?

spidey 82

New member
תמיד יש שמועות על סרטי טלוויזיה

וספין אופים שקשורים ל'באפי' ו'אנג'ל', אך כרגע אין שום דבר בתכנון רשמי. לגבי קומיקס: לשתי הסדרות היו סדרות קומיקס רצות (ומיני סדרות) במקביל לסדרות הטלוויזיה. שתיהן פורסמו דרך דארק הורס והסתיימו יחד עם סדרות הטלוויזיה. בשנה שעברה חברת IDW פרסמה מיני סדרה של אנג'ל ואחריה החלה סדרה רצה. בנוסף החלה לא מזמן מיני סדרה בכיכוב ספייק.

nick at noon

New member
יש קומיקס

יש לא מעט חוברות קומיקס על אנג'ל שיצאו במהלך השנים. לאחרונה יצאה חוברת קומיקס על ספייק בתקופה שלו בLA עם אנג'ל. חוץ מזה יצאו גם שתי סדרות של חוברות שמתרחשות אחרי סוף עונה 5 של אנג'ל. לגבי צילום הסדרה, זסה די סגור אבל יש דיבורים על סרט טלביזיה עם ספייק ואולי עוד דמויות (רוב הסיכוי שלא אנג'ל) ואולי גם סדרת ספין-אוף תהיה.

arielyehuda

New member
דווקא לספייק?

ולמא שלא יעשו סרט באורך מלא עם אנג'ל,ספייק,באפי וכל היתר?זה דווקא נשצע לי הרבה יותר טוב. נ.ב אם אני רוצה להשיג את הקומיקס איפה אני יכול?האם יש אותו גם על האינטרנט? דרך אגב יש אותו גם בעברית?

spidey 82

New member
החברה שמפרסמת את סדרות

הקומיקס האחרונות של אנג'ל וספייק. אין קומיקס מתורגם. באינטרנט את יכולה לחפש באתרי הורדות למיניהם.

nick at noon

New member
קומיקאזה

זו חנות קומיקס בתל אביב באזור האוניברסיטה. שם אפשר להשיג את אלו. הסיבה שאנג'ל ובאפי לא יופיעו בסרטים זה בגלל השחקנים שמשחקים אותם. הם לא מעוניינים.

למעלה