האם לאודי יש מנוע V5???
A ac cobra New member 14/12/01 #3 כן V5 לאודי !!! משהו שם לאודי A3 שלו את המנוע הזה גם אני בהתחלה חשבתי שאודי אין V5 אבל טוב לגלות דברים חדשים וליותר פרטים תכנס לאתר
כן V5 לאודי !!! משהו שם לאודי A3 שלו את המנוע הזה גם אני בהתחלה חשבתי שאודי אין V5 אבל טוב לגלות דברים חדשים וליותר פרטים תכנס לאתר
R rtwingo New member 14/12/01 #4 AC טעות חמורה בידך!! מדובר במנוע ה1.8T בעל החמישה שסתומים לצילינדר (4 צילינדרים בלבד) וכך יוצא 20 שסתומים. זה 5V (5 שסתומים) ולא V5 (חמש צילינדרים). זה לא מיוחד, ולא חדש.
AC טעות חמורה בידך!! מדובר במנוע ה1.8T בעל החמישה שסתומים לצילינדר (4 צילינדרים בלבד) וכך יוצא 20 שסתומים. זה 5V (5 שסתומים) ולא V5 (חמש צילינדרים). זה לא מיוחד, ולא חדש.
A ac cobra New member 14/12/01 #10 טוב ../images/Emo13.gif ../images/Emo8.gif קבל פיצוי , אודי קופה מנוע V6 2.8 טורבו
R rtwingo New member 14/12/01 #13 ../images/Emo45.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo22.gif אחלה פיצוי ../images/Emo8.gif
I iceman-the-barman New member 14/12/01 #21 מי שגר בת"א או נמצא בת"א יש פורשה ישנה ליד בניין העירייה... שמה מאחורי הקופי בין.. מישהו יודע איזה פורשה היא? היא שחורה .. ויש לה חתיכת אגזוז זהו
מי שגר בת"א או נמצא בת"א יש פורשה ישנה ליד בניין העירייה... שמה מאחורי הקופי בין.. מישהו יודע איזה פורשה היא? היא שחורה .. ויש לה חתיכת אגזוז זהו
© © DrorZi New member 14/12/01 #5 ../images/Emo35.gif מוזר משהו בעקרון יש ל VW מנוע 5 צילינדר (זה קל זה ה VR6 פחות צילינדר) אבל : א. לא ידוע לי שיש לו טורבו ב. לא זכור לי ששמו אותו באודי. מה שאולי יכול להיות זה ציון של 5 שסתומים לצילינדר (ואת זה יש לאודי) דרור זי, אבל את מי זה מעניין
../images/Emo35.gif מוזר משהו בעקרון יש ל VW מנוע 5 צילינדר (זה קל זה ה VR6 פחות צילינדר) אבל : א. לא ידוע לי שיש לו טורבו ב. לא זכור לי ששמו אותו באודי. מה שאולי יכול להיות זה ציון של 5 שסתומים לצילינדר (ואת זה יש לאודי) דרור זי, אבל את מי זה מעניין
© © DrorZi New member 14/12/01 #9 זה מה ששנינו אמרנו רק בשתי דרכים שונות, אתה קצת תקפת אני קצת נתתי לו להבין לבד איפה הטעות זה הכל. אם תקרא טוב את ההודעה שלי שנינו הגענו לאוטו (אותו) דבר. דרור זי, בכל המנוע כולו יש לי 8 שסתומים ...
זה מה ששנינו אמרנו רק בשתי דרכים שונות, אתה קצת תקפת אני קצת נתתי לו להבין לבד איפה הטעות זה הכל. אם תקרא טוב את ההודעה שלי שנינו הגענו לאוטו (אותו) דבר. דרור זי, בכל המנוע כולו יש לי 8 שסתומים ...
R rtwingo New member 14/12/01 #11 העיקר שיש הסכמה ../images/Emo22.gif...ואגב... 16 שנים אחריך, אני עדיין עם 8 שסתומים בלבד...
A ac cobra New member 14/12/01 #14 למה איזה אוטו לך יש?? אמממ אני רוצה אוטו עם יותר מ20 שתומים AC לילה