האם כלבים שוכחים?

gilu ba

New member
האם כלבים שוכחים?

הכלב שלי היה מאוד קשור אליי ואל אחותי. אחותי טסה לחו"ל לארבעה חודשים מאז שהיא נסעה טיטו ה
נקשר אליי יותר מתמיד ממש לכל מקום הוא הולך אחריי דבר שלא קרה לפני כן. עכשיו כשהיא חזרה הוא כאילו לא זוכר אותה, לא בא אליה כמו פעם וממש מתייחס כאילו היא זרה לו וכל הזמן מחפש אותי. השאלה היא, אם מישהו יודע, האם הסיבה היא שהוא די זקן ובגלל זה הוא אולי שכח או שפשוט זה דבר טבעי אצל כלבים (או שסתם הוא כועס....
)

ailag

New member
לא יודעת..

.. אבל קרה לי מקרה דומה: נסענו לחו"ל לשנה, והשארנו את טריקו אצל חברה של אמא שלי (זו שטריקו הכי אוהבת
). כשחזרנו - היא ראתה אותנו וברחה. היינו צריכים לעודד ו"לדובב" אותה, והיא היתה בהלם כמה זמן. אבל אח"כ- הכל המשיך כרגיל, כאילו לא נסענו. יכול להיות שזה תלוי בסוג הכלב או היחסים, אבל הנה, אפשרי להזכר.. אולי צריך שאת "תעלמי" לכמה ימים, אם נלך לפי הדוגמה שהבאתי.

dark spy

New member
את הכלבה שלנו

(סיסי, המבוגרת יותר) קיבלנו מקרובת משפחה, בהתחלה סיסי בכתה כל היום כי היא רצתה חזרה למי שהיא הכירה ומאז כל פעם שקרובת המשפחה מגיעה אלינו הכלבה נובחה עליה כי היא כנראה שנאה אותה... אבל היום היא היתרגלה אליה שוב ושוב אוהבת אותה... מה שאני מנסה להגיד זה שכשכלב מרגיש שנטשו אותו הוא שונא את הבנאדם אבל כשהוא מגלה שזה לא בדיוק נכון... הוא חוזר לאהוב אותו (או שאולי זאת רק סיסי?)

למעלה