האם כך נוהג אתאיסט?

מלובן

New member
האם כך נוהג אתאיסט?

האם ככה נוהגים פעילי חופש? והדומים להם בדיעות? משתתף בפורום זה המתקרא GOVERNOR כתב בהודעתו כאן את הדברים הבאים: "הפרטים שלי הם: שמעון כהן טלפון סלולרי 055-331186 דאר אלקטרוני [email protected] קח אותם ועשה עמם מה שלבך חפץ..." זאת אומרת GOVERNOR אומר ששמו הוא שמעון כהן ומביא אפילו את מספר הטלפון של עצמו וכן את תיבת הדוא אלקטרוני של עצמו. בירור מעניין מראה שבאתר עולם היהדות והקבלה מנהל/חבר האתר הוא לא אחר מאשר שמעון כהן עם אותה כתובת דואר אלקטרוני ואותו מספר טלפון.(מופיע בסוף העמוד הראשי של האתר) האם GOVERNOR חבר באתר דתי? ודאי שלא. האם הוא לא מתבייש לפרסם את פרטיו של משהו אחר ולבדות שזה הוא עצמו? עד היכן מגיע שפלות נפש והשנאה העוורת כנגד כל דבר שקדוש? האם GOVERNOR עבר על כללי ותקנון הפורום והאינטרנט? מה שנקרא אאוטינג? האם כך נוהג פעיל חופש כמוהו וגם אם הוא לא פעיל חופש אלא בעל דעות דומות ומושפע משנאת הדת כפי הנראה באתר חופש האם לכך אתם מחנכים? האם יש כאן משהו שמצדיק אותו? האם משהו כאן מצדיק פרסום שם של משהו אחר עם הטלפון שלו ועוד לבדות שקרים ולומר שזה הוא עצמו?

התולעת 1

New member
ידידי גם אני קראתי את ההודע

אני מציע לך להגיש תלןנה בהנהלת הפורומים,וגם במשטרה אפשר לחסוף את פרטיו דרך האנטרנת תגש למומכים, כל טוב

s u p e r mind

New member
תולעת- "אנטרנת"?

וזה שכתב את ההודעה - לא הבנת כלל את גוברנור, ואתם חושבים שאנשים כמונו כ"כ רשעים, אין לכם מושג עד איזה רמת שפלות המחב"תים יכולים להגיע, כדאי שתחקור את החברה בה אתה נמצא לעומק ואח"כ תדבר על אנשי חופש ועל גוברנור.

מלובן

New member
זה מעשה חמור

כמובן הוא במקום להתייחס לטענה ולמעשה החמור שלו יתחיל לרדת עליך על טעויות כתיב וכדומה. אבל מה יש לצפות מאדם ששנאת הדת גורמת לו למעשים קיצוניים כאלה אמנם הוא כבר מוכר עם ההתבטאויות החמורות שלו שמופיעות בעמוד הזה:

מלובן

New member
supermind האם אתה מצדיק אותו?

האם אתה מצדיק לעשות מעשה נפשע כמו שעשה גוברנור? האם זה מוסרי לפרסם טלפון ופרטים של משהו אחר? ועוד יותר חמור מזה האם זה מוסרי להזדהות בתור אותו אדם? האם זה לא מעשה פשע לפרסם את שמו של משהו אחר ולשקר ולומר שזהוא עצמו? תלונה במשטרה לא תעזור כיוון שגובנור מיודעינו תמיד תמיד נזהר לא לפרט על עצמו פרט הכי קטן ואם כבר הוא מפרט על עצמו (כמו כאן) אז כמובן הוא משקר לכן לא יעזור לפנות למשטרה אלא לדעתי כל אדם באשר הוא גם אם הוא אתאיסט וגם אם הוא בתם חילוני או דתי צריך להוקיע מעשים חמורים כאלה באיטרנט כי אנשים כאלה מורידים את הרמה המוסרית וגורמים לדרדור ולפשע.

מלובן

New member
supermind האם זה נאה לאדם כמוך

להתמקד בטעויות כתיב? האם המעשה החמור של גוברנור לא ראוי להתייחסות? האם אתה מצדיק אותו? האם אתה חושב שזה מוסרי ואתי לנהוג כך, לפרסם שמותיהם והטלון של אחרים בפורומים ועוד לטעון שזה הוא עצמו? ומה עם ההצקות שיכולות להגיע לאותו אחד שהוא פרסם ?

s u p e r mind

New member
לא עשית את מה שביקשתי...

על כן אתן לך רמזים: 1) כפיית כשרות על אנשים בתירוץ שזה מעוגן בחוק 2) כפיית נישואין דתיים בלבד, איסור עחל נישואין אזרחיים 3) כפיית שבת על חלונים 4) הפלייה נורה של לא יהודים 5) איסור ביקור במקומות הסטטוריים ללא כיפה... 6) איסור יבוא בשר חזיר לארץ 7) כפיית הסברה לחיילים על הדת בכל שנה 8) החזרה בתשובה בבתי ספר חילוניים ע"י מתן מתנות "תמימות" 9) פסקי הלכה גזעניים שקוראים להרוג מסיתים נגד הדת 10) הסברה בתיחום החרדי-דתי על הנחיתות החילונית ועל הגויים שבמקור הם הכי נחותים וצריכים לשרת את היהודים. 11) הצדקת רצח רבין על רקע דתי 12) שקרים והטעיות של המחב"תים בנוגע למדע 12) שימוש בכספי המדינה למטרות החזרה בתשובה, בתי ספר דתיים שאינם בהשגחת המדינה וישיבות שלא תורמות בגרוש למדינה וזה כשהכסף נועד במקור למוסדות הדתיים בעיקר. אני מבקש ממך לחקור את העניין לעומק ושוב אני מסביר לך כי לא הבנת את גוברנור.

Governor

New member
הבוז שלי מוגבל אך ורק לאותם מאמינים

הטוענים שיש להם הוכחות או ראיות לקיום אלהים ולאמיתות התורה. אין לי _שום_ בעיה עם מאמינים אחרים... ______________________________________________________________ 0284392570

RONI999

New member
השינאה שיבשה אותך על דעתך

אני לא אומר שהמעשה שלו היה בסדר-להפך הוא חמור ביותר, ויכול להיות מאוד מטריד ומעצבן-אבל גם לא לעשות מזה עיניין אם יש הטרדות-פשוט משנים א הטלפון והדואר... זה לא ביג דיל... ובקשר אליך... אני ממש לא יודע איך להגיב-אני לא מכיר את הבן-אדם, אבל כמו שרשמתי בכותרת-השינאה שיבשה את דעתך-אם אתה מגיע למצב שכזה, שאתה פותח אתר-כדי בעצם לגדף מישהו-ולא משנה כמה הוא פגע בך-או באלוהייך-משהו השתבש אצליך אם אני לא טועה-אתה עובר עך אחד האיסורים בתורה-שאוסר לנקום ולנטור ברגע שפתחת את האתר... אני חושב שזה בדיוק מה שאתה עושה... לא מכיר את הבן-אדם לא יודע מה הוא עושה, ואין לי מושג למה-אבל דבר אחד אני יודע שברגע זה הוא קורה את התגובות שלך, מסתכל על האתר שבנית-ובאישזהו מקום מתפוצץ מצחוק-ברגע שאתה ענית לו, וברגע שפתחת עליו אתר... אני חושב שאתה נותן לו רק תמריצים... במה שהספקתי לקרוא באתרך היו כמה דברים שחרו לי-אחד מהם היה זעקותייך הכיצד הוא מעז לגדף רבנים אז אולי אני אפתח אתר באינטרנט (בעצם אני בטוח שכבר יש אחד כזה...) שכולו, כל פנייני הלשון של עובדייה יוסף וחבריו, על כל החילונים... באמת עם כל הכבוד לך ולרבניך-אני לא חושב שמה שהוא אמר על הרבנים (ממה שאתה כתבת באתר) הוא כל-כך גרוע-ביחס לכל "הפנינים שחכמי הדת" שלך הוציאו...

אני מבין

שלדעתך יש לאתאיסטים מן ספר שולחן ערוך משלהם וכל מעשי גוברנור הם מתרי"ג הדינים שכולנו האפיקורסים מצווים בהם. אגב, מדוע החלטת שגוברנור הוא פעיל חופש? לדעתי הוא עצמאי בשטח. אמנם אני מסתייג מהמעשה המדובר, אבל גם אתה הגזמת קשות. זה איננו אאוטינג משום שפרטיו של שמעון כהן גלויים ופומביים ברשת. וכן הרושם הוא של הלצה לא מוצלחת, לא נסיון לפגוע. האמת היא שמקריאת השרשור במלואו מתברר שכותב אחר, המכונה "הנהנה" (האם אתה מכיר אותו במקרה?) התגרה בכותב "ויזיני", ואף הוסיף איום: "האם אתה מוכן ברצינות שאשלח את דבריך בצירוף פרטים מזהים (רק ת.ז. שלך) לאמייל של שופר על מנת שידעו איך לנהוג במי שמוציא דיבה עליהם?" [הדגש שלי]. הנה דוגמה לכך שגם אנשים דתיים עוברים את הגבול לפעמים.

חח נו אתאיסתים נכבדים מה אתם אומרים

על זה? אז מה לאתאיסת יש מצפון אה? הוא איש בעל מוסר..... ראיתם מה קורה שהמושג "ה'" לא נמצא במודע או בתת מודע של בני האדם אז הנה הרי לכם דוגמא לאן אפשרי להגיע כאשר אדם חושב שאין ה' תארו לכם לעצמכם ארץ שלמה של אנשים עם התנהגות כמו של גופי דרך אגב למי שלא זוכר זאת לא הפעם הראשונה החודש שהוא נתפס בשקר

Dark Muse

New member
אתאיסט אחד לא מייצג את הכלל

כמו שרב שאונס קטינות לא מייצג את רוב הרבנים אז סתמו את הפה כבר טיפשים...

תשמע דראק מאוס,ברור שרב שאונס

קטינות לא מיצג את רוב הרבנים והוא גם לא מיצג את התורה אם הוא עושה את המעשה הזה אבל המעשה של גופי רק מראה מה צופן העתיד אם כולם יגיעו למסקנה שאין ה' כל אחד יעשה מה שנראה נכון בעיניו ומה יעצור אותו? המשטרה? חחח הצחקתם אותו מקסימום הוא ישיג לו איזה עורך דין טוב ויצא מזה נקי

Dark Muse

New member
אולי נשמע לפרוש

נוותר על פצצת אטום ובעתיד גם על הצבא ורק נתפלל שאלוהים יציל אותנו מהערבים כמו שהתפללנו באירופה שאלוהים יציל אותנו בשואה וראינו עד כמה אלוהים מציל את העם היהודי... וזה דארק מיוז!! וגוברנר או וואטאבר לא מייצג אותי ואף אחד אני רואה את עצמי בתור עצמי בלבד ואני לא כמו חרידי שאומר כל מה שרבנים אומרים לו... (זה מה שיפה באתאיסטים, התורה שלנו זה להאמין בעצמנו)

למעלה