האם כדאי ללמוד מידענות?

offwego

New member
האם כדאי ללמוד מידענות?

שלום רב, אני מרפאה בעיסוק בת 29, בעלת תואר ראשון בריפוי בעיסוק ועוסקת במקצוע כבר 3 שנים וכמו יתר חברי למקצועות הבריאות, מרוויחה משכורת מינימום מעבודה במליון מקומות עבודה במקביל. כן. המצב קשה בטירוף! לאחרונה הלכתי לייעוץ תעסוקתי במכון הדס בת"א והמליצו לי לאחר אבחון של כישורי, ללכת ללמוד תואר שני במידענות. אמרו שיש הרבה עבודה בתחום ושהמשכורות לא רעות וכו'. אני לא מעוניינת לעשות בשנית טעות של ללכת ללמוד מקצוע שאולי נראה לי מעניין אבל אפשרויות התעסוקה בו הינן מזעריות והמשכורות גם. ולכן אני פה: מתייעצת: מה המצב בשוק שלכם? האם קל למצוא עבודה? נאמר בחברות הייטק? איך המשכורות? מאוד מאוד אודה לתשובותיכם! מיכל

hadasy2

New member
עבודה במידענות

גם אני הלכתי לייעוץ תעסוקתי, ושם נאמר לי שמתאים לי ללמוד מידענות. עסקתי בהוראה לפני כן. אני לומדת כעת לתואר שני. יש עבודה בהיי-טק ואפשר גם לעבוד כפרי-לנסר, כלומר לעשות חיפושים פרטיים לאנשים מהבית, אך נראה לי שצריך קצת סבלנות כדי למצוא עבודה במקומות הללו. אמנם מחפשים אנשים, ואפשר לראות מודעות דרושים, אך צריך ידע ונסיון. בהצלחה !

abcd80

New member
אני אמנם רק לומדת עדיין לתואר ראשון

אבל לגבי התואר השני - אין הרבה מקומות עבודה. אני תמיד עוברת על מודעות הדרושים ובאתרי חיפוש העבודה ואני רואה שאין הרבה ביקוש כרגע גם לבוגרי תואר שני במידענות. בעיקרון זה מקצוע חדש שמתפתח ועדיין לא קיבל את המקום הראוי לו בארץ ככה לדעתי.

חייםלוי

Member
מנהל
לדעתי לא מספיק לעבור על מודעות דרושים

צריך פשוט לגשת למקומות עבודה הבאים בחשבון ולהציע מועמדות.

למעלה