האם כדאי להזמין IPHONE5 מארה"ב ?

gadi7

New member
כדאי לשים לב

ש 8 ג'יגה הנ"ל הם נפח ברוטו. הנטו השמיש בפועל יהיה הרבה יותר קטן, בסביבות 6 ג'יגה. כמו כן, בד"כ לאחר רכישת סמרטפון כלשהו, מתקיים הכלל של "עם האוכל בא התיאבון". לדעתי, עלול להתברר לכם מהר מאוד, שנפח המצומצם (שלא לומר הזעיר) הנ"ל אינו מספיק. באייפון (גם בחדשים יותר) לא ניתן להרחיב את הזכרון. כמו כן, אייפון 4 הוא מכשיר די מיושן, ולא יקבל יותר עדכונים למערכת ההפעלה. לדעתי עדיף להגדיל קמעה את התקציב ולרכוש אייפון יד שניה, מעט חדש יותר עם נפח זכרון גדול יותר.

AYELET1

New member
8 ג'יגה לא הייתי לוקחת כיום

לא יודעת אם אייפון 4 יתאים לבת 12 או לא
אבל בכל מה שנוגע לנפח, מצטרפת לדברי 7

noa_f

New member
אם הבעיה היא תקציבית, פשוט ותרי על אייפון

קני לילדה איזה סיני נחמד.
גם יעלה פחות, גם יהיה חדש יותר (סוללה חדשה, לא יד שניה, לא ישב באיזה מחסן 3 שנים) וגם רובם ניתנים להרחבה ע״י כרטיסוני זכרון.
את חושבת שהם לא משתמשים כבדים, אבל הם מצלמים הרבה והם מעבירים תמונות וסרטונים (ולא מבינים שעדיף לא לשמור כל שטות). אלו הדברים שתופסים בסוף נפח.

זה בדיוק מה שהצעתי לה אבל היא רוצה רק אייפון

יש חיקוי סיני שנראה ממש כמו אייפון? אם כן, אולי היא תתפשר על זה. את יכולה להפנות אותי למוצר מסוים ואיפה לקנות אותו?
תודה רבה לך.
ואת צודקת שהם מצלמים המון ולא מוחקים.

noa_f

New member
חיקוי סיני לאייפון - להתרחק.

אבל על רוב האנדרואידים ניתן להלביש ממשק שנראה קצת אחרת. שימי לב רק שאת קונה מכשיר מספיק חדיש.
בפורום סלולרי ימליצו לך על דגמים ספציפיים, על פי התקציב והצרכים שלכם.

ואגב, עצה הורית קטנה: אז היא רוצה אייפון. שתרצה. יום אחד, היא תהיה בוגרת ועצמאית ותחליט עבור עצמה.

אז על איזה סיני נחמד את ממליצה? ואיפה לקנות אותו?

לגבי העמידה בלחצים - עמדתי כבר הרבה זמן ואני מתחילה להתעייף...

noa_f

New member
תשאלי בפורום סלולרי

אני קניתי לבן Jiayu F1 אבל יש גם אחרים.

uziyash

New member
תודה לך על ההסבר - עזרת גם לי

למעלה