האם כדאי טיפול חיסוני לאלרגיה?

italba

New member
האם כדאי טיפול חיסוני לאלרגיה?

אני סובלת מזה שנים בנזלת אלרגית ולפני כחודש בצעתי בדיקות אלרגיה ונמצא שאני אלרגית לקרדית האבק (ידעתי מראש) וכן נודע לי שגם לחתולים, לכבים ולעצי זית פרופ' כץ נתן לי טיפול של לורסטין 10 מ"ג ליום וכן פליקסונז פעמיים ביום הטיפול נועד למשך חודש. לא סיימתי את הטיפול כיוון שהמחזור איחר לי בשלשה שבועות וסברתי שהטיפול התרופתי הכולל קורטיזון קשור לכך. (ובאמת ברגע שהפסקתי ליטול את התרופות קבלתי מחזור) נשאלת השאלה, האם כדאי לשקול טיפול חיסוני? האם לקורטיזון במינון שכזה ישנן תופעות לוואי? תודה מראש על ההתייחסות

אלרגיה לקרדית

שלום, ראשית סטרואידים במינון כזה לא גורם כלל לתופעות לואי. לכן המלצתי הראשונה היא לחזור לטיפול זה באופן סדיר שנית הטיפול החיסוני מיועד אצלי לאלה בהם הטיפול התרופתי נכשל לכן אם הטיפול התרופתי יסיע אני ממליץ על המשך לקיחתו במינון נמוך ככל שניתן הטיפול החיסוני יעיל אך מאוד קשה להתמיד בו הוא יכול לגרום לבעיה באם יש לך אסטמה, ולכן אני ממליץ עליו לחולים לא אסטמתיים פרופ' קויתי

italba

New member
מתי אפשר לסיים עם הטיפול התרופתי

ראשית, תודה על התשובה וההתייחסות. אכן שבתי לד"ר שלי והוא המליץ שאמשיך בטיפול. עד מתי עלי להמשיך בטיפול חודש, חודשיים כל חיי. האם סטרודאידים גורמים להשמנה? שוב תודה איטל

למעלה