האם יתכן

נערית 5

New member
האם יתכן

שאישה אשר גרושה פעם אחת בלבד תכיר מישהו שגרוש שלוש פעמים ותצא איתו ואוו מסובך לאללה מפחיד לאללה האם אני מטורפת האם אני תמימה או מתפשרת גרוש שלוש פעמים ומכל אישה ילד אמל'ה מפחיד

d a n i e l s 5

New member
דודו טופז כזה?

האמת, גרוש שלוש פעמים זה לא נעים...... ואכן מעורר תהיות....... גרוש סדרתי שכזה......לי באופן אישי אנשים סידרתיים לא עושים לי את זה.... מתפשרת לא, תמימה גם לא......... עוד סיפור אחד של אהבה :)

האם יתכן ?

שגרושה "תבקר" גבר גרוש על היותו גרוש ??? לגבי תמימה אני לא יודע כי אני לא מכיר וגם מטורפת כנ"ל אבל הייתי שמח להדביק לך כמה כינויים שיכולים להתאים לחוצפה.

maof

New member
ואולי ../images/Emo35.gif

זה פשוט את שמתחברת לאותו אדם עם אותו דפוס התנהגותי
מעוף

תראי

או שהוא טעה 3 פעמים בבחירת בת הזוג איתה התחתן או שכל אחת מ- 3 הגרושות שלו טעו בבחירת הבעל עכשיו נשאר לך להחליט מה הכי טוב בשבילך

קטי30

New member
חיזרי שנית../images/Emo8.gif

אדון מיוחס, מיוחס, מלול היה היום, אצלכם, בבוקר בבנק. והוא עשה טעות. חזור שנית? טעיתי. טעה. טעות. טועים. טעינו. טעה. אז איפה פה הטעות? פה הטעות!! (הגשש החיוור
) פעם שלשית בדרך כלל גלידה ורביעית?? קובנית???
שבת שלום סופינק'ה שבת שלום תִיתִי

קטי30

New member
ועכשיו רגע ברצינות

חמודה רק לך הפיתרונים ורק לך וללב שלך התשובה. מקווה שבאמת תעשי את ההחלטה שתהיה הכי נכונה לך ולאושר שלך. עזבי אותך מסטיגמות תהיי איפה שטוב לך להיות תעשי מה שנכון לך ולהרגשה שלך לעשות. ב ה צ ל ח ה ושבת שלום

למעלה