האם יתכן...

מצב
הנושא נעול.

dana123dana

New member
האם יתכן... ../images/Emo57.gif

האם יתכן...

בוקר טוב לכולם ביום רביעי האחרון ביצענו פעולת החזרת עוברים מוקפאים. הבוקר (יום שישי) חשתי בחילות. האם יתכן לדעת כי אחרי יומיים בלבד אני בהריון??????

hope13

New member
כן

האם יתכן...

בוקר טוב לכולם ביום רביעי האחרון ביצענו פעולת החזרת עוברים מוקפאים. הבוקר (יום שישי) חשתי בחילות. האם יתכן לדעת כי אחרי יומיים בלבד אני בהריון??????
כן
גם אני, לאחר החזרת העוברים הרגשתי אחרי יומיים שמשהו טוב קורה. אצלי היו דקירות חזקות בבטן ורגישות בחזה. הבחילות הגיעו מאוחר יותר עם האישור על ההריון. הלוואי שזה זה. תחשבי חיובי ואצבעותי מוחזקות עבורך.

dana123dana

New member
תודה

כן
גם אני, לאחר החזרת העוברים הרגשתי אחרי יומיים שמשהו טוב קורה. אצלי היו דקירות חזקות בבטן ורגישות בחזה. הבחילות הגיעו מאוחר יותר עם האישור על ההריון. הלוואי שזה זה. תחשבי חיובי ואצבעותי מוחזקות עבורך.
תודה
אני מאוד מקווה שזה באמת זה אפילו התחילו לי עכשיו סחרחורות אבל אני מנסה להדחיק את זה כדי שלא אתאכזב בסוף שבת שלום

העין ה 3

New member
לא רוצה לקלקל את השמחה, אבל...

האם יתכן...

לא רוצה לקלקל את השמחה, אבל...
בהחלט לפעמים מרגישים תופעות לוואי כבר מהתחלה. גם אני הרגשתי תופעות החל משבוע לאחר ההחזרה (זו שהצליחה, כמובן). אבל, השאלה היא אם את מקבלת תמיכה הורמונלית (זריקות, כדורים, פתילות). אם כן, הבחילות יכולות להיות תופעת לוואי של התמיכה. אישית, אני בעד האפשרות הראשונה!

באאבו

New member
לדעתי, כדאי שתמניכי ציפיות...

האם יתכן...

לדעתי, כדאי שתמניכי ציפיות...
בחילות מיד לאחר ההחזרה יכולות בהחלט לנבוע מהטיפול ולא מההריון. (למרות שיחד עם זה הן יכולות לנבוע מההריון ולא מהטיפולים...
) ובכל זאת - תנסי לא לפרש כל תגובה קטנה של הגוף כסימן להריון או לחסרונו (בסדר.. בסדר.. כאילו שזה אפשרי
) את יודעת, ביום שישי בלילה קמתי באמצע השינה עם בחילה איומה!! גרועה יותר מכזו שהיתה לי בזמן ההריון - אין סיכוי בעולם שאני בהריון ועדיין אני לא אשקר אם אני אגיד שהרעיון לא עלה לי לרגע קט.. מה לעשות - הטיפולים דפקו לנו את המחשבה ההגיונית..
יקירתי, מאחלת לך שבועיים רגועים ואופטימיים,

בקשר לסימפטומים שונים..

האם יתכן...

בקשר לסימפטומים שונים..
אני 3 ימים אחרי החזרה ומאתמול יש לי כאבים בחזה ולמעשה בעיקר בפט... ממש רגישות והרגשה של כאילו גודש בחזה.. מוזר לי אבל אני משתדלת שלא לפרש את כל הסימפטומים המשונים האלה כל כך מוקדם. בכל מקרה- שיהיה לך בהצלחה רבה!!!

dana123dana

New member
בהצלחה

בקשר לסימפטומים שונים..
אני 3 ימים אחרי החזרה ומאתמול יש לי כאבים בחזה ולמעשה בעיקר בפט... ממש רגישות והרגשה של כאילו גודש בחזה.. מוזר לי אבל אני משתדלת שלא לפרש את כל הסימפטומים המשונים האלה כל כך מוקדם. בכל מקרה- שיהיה לך בהצלחה רבה!!!
בהצלחה
אשמח לשמוע בעוד שבועים תוצאות האם זה הריון ראשון שלך?

ריקי בש

New member
קודם כל אמרת "הריון" את מדיומית???

בהצלחה
אשמח לשמוע בעוד שבועים תוצאות האם זה הריון ראשון שלך?
קודם כל אמרת "הריון" את מדיומית???
אני עדיין לא יודעת אם אני אכן בהריון- בהחלט מאוד מקווה שכן!!! יש לי ילד בן 7.5 ושמו דניאל כשם מלאך, די פושטי- שיהיה לי בריא אבל מותק של ילד. ממש משוש חיי הפשוש הזה!! ולהבדיל אלפי הבדלות- אם אני אכן בהריון- אז זה יהיה הרביעי שלי, ולמה? היות ולפני כשנה הריתי פעמיים בעקבות IVF אבל שני העוברים הפסיקו להתפתח ונאלצתי לעבור גרידות בכאב רב.. אז את בטח מבינה את החששות שמשתוללים בתוכי כעת- קודם הציפייה לקבל תשובה חיובית- הבטא- ובהמשך גם הריון תקין שיתפתח כראוי- אמן!!!!!!!! בהצלחה ובשורות טובות גם לך!

נועה 35

New member
מחזיקה לך אצבעות ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

האם יתכן...

מחזיקה לך אצבעות

הכל ייתכן...

האם יתכן...

הכל ייתכן...
שלום דנה, רק רציתי לשתף אותך ולומר לך שאחרי שלוקחים תרופות ועוברים טיפולים כמו שאנחנו כאן עוברות הגוף "מתחרפן" לגמרי ואז הכל אפשרי!!! מקווה שבמקרה שלך האפשרי היחיד הוא ה ה ר י ו ן . בהצלחה.

dana123dana

New member
הפרשה חומה

האם יתכן...

הפרשה חומה
שלום לכולם קודם כל המון תודה על התמיכה, זה עוזר לדעת שאתם כאן בשבילי. הבוקר 10 ימים לאחר ההחזרה התעוררתי וגליתי הפרשה חומה כמו לפעמים לפני מחזור אך היא נעלמה. מי יודע מה זה?

מצב
הנושא נעול.
למעלה