האם יש

זכותך לשאול שאלה

וזכותי לענות איזו תשובה שתעלה על רוחי... כל עוד לא העלבתי השמצתי או קילתי כלשונך...

avishg4

New member
נחמד לראות שיש כאן גם מישהו שעונה בנימוס

לשאלה. תודה לך.

avishg4

New member
תודה לך, נחמד לראות כאן מישהו שנותן תשובות

מנומסות.

שלמונזה

New member
ככה ../images/Emo168.gif

כי אנחנו לא פורום רכילות אז אין לנו מושג למה יובל עזב את הבית, ולמען האמת גם לא אכפת לי והשינוי היחידי שאין הופעות כרגע זה בגלל שהם מקליטים אלבום, אז כן השאלה די מיותרת

Gilliana

New member
מה הגיוני בזה בדיוק?

ואולי דווקא בגלל שהוא עזב את הבית הוא במצב הכי טוב בו היה מזה שנים ארוכות? אולי בבית היה לו רע ולכן הוא עזב? לא כל פרידה היא בהכרח דבר רע - יש פרידות שעושות רק טוב. בשורה התחתונה, לומר שבגלל שהוא נפרד מאשתו הגיוני שהוא לא יהיה מסוגל להופיע, דווקא לא הגיוני כלל וכלל. אנשים ברחבי העולם נפרדים מדי יום ביומו וממשיכים לעבוד ולתפקד.

1Reebok

New member
אז לאן בעצם אנחנו נכנסים פה,

דיון על היתרונות והחסרונות שבגירושין, או על הקשר שבין המצב בו יובל בנאי נמצא וההופעות של משינה? אם תשאל אותי, אני רואה בפרידה של בני זוג דבר חיובי (זה עדיף מאשר שישיארו ביחד כשלא מתאים להם). ועם זאת, זה עדיין מצב חדש וקשה להתרגל למצב הזה. כן, זה הגיוני. נכון, גם הסצנריו שאתה נתת אפשרי. אם היא לא היתה שואלת, איך היתה יודעת?

Gilliana

New member
קודם כל...

אני "את" ולא "אתה". שנית - אנחנו לא נכנסים לשום מקום וגם לא צריכים להכנס. סיבות הפרידה של יובל ואורלי הן בבחינת סיבות אישיות של בני הזוג ואין לנו מקום כמעריצים, להתערב בהן. למען האמת, אין לאף אחד פרט לבני הזוג עצמם רשות ו/או סיבה לדחוף את אפם לעניינים הפרטיים שבינו לבינה. ובשורה התחתונה - העובדות הן שיובל ממשיך להופיע כמו גדול, כך שממילא השאלה הזו אינה רלוונטית, מכל כוון בו בוחנים אותה.

avishg4

New member
גברת גיליאנה, חנה, או איך שתקראי לעצמך,

קודם כל אני מאוד שמחה שיובל בנאי ממשיך בהופעותיו. לדעתי הוא זמר נהדר ומשינה להקה נהדרת. אך ללא שום קשר לפי ניסוח התגובה שלך, הייתי ממליצה לך להיות עורכת דין. את יודעת אולי תייצגי את יובל בנאי ולהקתו? אגב לעוד מישהי כאן בפורום המלצתי לעבוד בבית משפט. תחשבו על זה.

מזל שאת כאן

לתת לנו עצות לעתיד- איפה נעבוד ולאן אנחנו מתאימים....למרות שאני אאלץ לסרב להצעתך. ולמרות שאת אוהבת להתחמק בתשובה של : "לכו תהיו עורכי דין" אין שום צורך שמי מאיתנו ייצג את "יובל בנאי ולהקתו" (ואני חשבתי שקוראים להם משינה) הם מסתדרים טוב מאוד, גם עם החטטנות בחייהם הפרטיים. אנחנו נמשיך להתעסק בחייהם המקצועיים שמענינים אותנו יותר.

avishg4

New member
שבת שלום לכולם ואגב שאלתי לא נבעה מחטטנות

אלא מסקרנות מכיוון שתמיד טענתי שיחסית לסלבריטיז אחרים, הוא ואשתו הם דוגמא לחיי נישואים יציבים. לכן התאכזבתי לקרוא בעיתון שגם הם נפרדים.

Gilliana

New member
ראשית כל...

מאיפה הבאת "חנה" - ממש אין לי מושג. שנית, שמת לב שאת ממליצה לכולם את אותן המלצות? אולי כדאי שתגווני קצת? ו-last but not least - מה בין עריכת דין לבין הבעת דיעות בפורום? אולי שאולי גם לגבי כך יש לך השגות?

avishg4

New member
גיליאנה, או איך שתכני את עצמך, את הגיוונים

שלי אני מעדיפה להדגיש במקומות אחרים ולא לבזבז אותם עלייך!!!!......

וכולנו נבכה על כך

שאת ה"גיוונים" שלך תבזבזי במקום אחר.. יקירתי, בואי נסכם את הטיפוס הגבוה שלך על העץ בכך שלא תקבלי את התשובה הצהובה לה קיווית. ושאין טעם להתחיל בירידות ועקיצות למינהם. שיהיה לך שבוע טוב ונפלא.

Gilliana

New member
אז אל תבזבזי

לא את הגוונים שלך ולא את זמנם של חברי פורום זה ב-"קלוצקאצ'ס" צהובות...

שלמונזה

New member
והדיון הזה נסגר פה ../images/Emo168.gif

כל הודעה נוספת בנושא ת מ ח ק רוצים לריב תעברו למסרים לא כאן

rinatia1

New member
הפורום הזה הוא פשוט קטסטרופה

כמו שנאמר כל הזמן במרתון משינה "המצב הולך ומתדרדר"....

למעלה