האם יש

nik19864

New member
האם יש

אייפוד או אייפד שאפשר לחבר אליהם דיסק און קי ע"מ לשמוע מוזיקה ?
איך עושים את זה אם כן ?
ואולי בכלל, אני צריך לקנות טאבלט ?

AYELET1

New member
יש למיטב זכרווני, אך מדובר בדיסק און קי יעודי

אז או שתרכוש אייפד או אייפון עם זכרון רב (64 או 128 ג'יגה אם יש לך ספריית מוסיקה גדולה)
או שתרגכוש טלפון עם כרטיס הרחבה.
לא אייפד ולא טאבלט אחר לא ממש נראים לי כנוחים לשמיעת מוסיקה דווקא.

BravoMan

Active member
האם ברצונך להאזין למוזיקה מ-DOK ללא אזניות?

אם כן, יש לכך התקנים ייעודיים די זולים.
&nbsp
אם כל שברצונך הוא להאזין למוזיקה עם אזניות, ואינך צריך שום פונקציונליות אחרת, יש מלא נגני MP3 שגם הם זולים משמעותית מ-iPad, iPod או כל טאבלט אחר, וגם מסורבלים פחות.

nik19864

New member
אני רוצה

להאזין למוזיקה, כשהמדובר הוא על קבצי MP3 ועם אוזניות (לפחות ברוב הזמן ).

BravoMan

Active member
אז תקנה לך נגן MP3 רגיל.

זה הרבה יותר זול מ-iPad ו-iPod, זה הרבה יותר נייד מ-iPad או טאבלט אחר, וזה פשוט יותר לשימוש מ-iPod על סוגיו.
&nbsp
הנה כמה דוגמאות של מה שאני מדבר עליו:
http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-mp3player
&nbsp
שים לב, שכל המכשירים האלה מתחברים למחשב כאילו הם בעצמם דיסק און קי, ומשם אתה יכול לזרוק עליהם מוזיקה בכל צורה שנוחה לך.

noa_f

New member
לשימוש (=ניגון) נגן mp3 ״רגיל״ דוקא לא יהיה יותר פשוט

רק להעברה של הקבצים. אבל את זה אתה לא עושה כל הזמן... אתה בעיקר מקשיב למוסיקה, עובר בין השירים וכו.
&nbsp
עם זאת אני גם ממליצה לקנות נגן כלשהו במיוחד אם מדובר בקבצי mp3 דחוסים. האייפודים יחסית יקרים ורוב האנשים לא מוטרדים מאיכות המוסיקה...

BravoMan

Active member
תתפלאי - אבל זה דווקא תלוי בכמה גורמים

ראשית, לא כולם נוהגים לשפוך את כל ספריית המוזיקה שלהם למכשיר ולהתחיל לארגן רשימות שמע.
&nbsp
מיש ששם את מה שהוא רוצה לשמוע ומחליף, מבלה לא פחות זמן בעתקת קבצים למכשיר מאשר בהקשבה להם.
אני יודע שאת חושבת שבמקרה כזה ראוי להכניס אנשים למחנה חינוך מחדש במקום לתת להם להשתמש איך שנוח להם, אבל אני לא בטוח שפותח השרשור יסכים איתך

&nbsp
שנית, אל תשכחי שגודל אוסף המוזיקה לא תמיד תואם לנפח האחסון של המכשיר הנייד, גם כשמדובר ב-iPod מודרני (אאל"ט כבר לא ממש מייצרים כאלה עם כונן קשיח בגודל מעל 100GB).

nik19864

New member
רגע

אז יש נגן MP3 שניתן לחבר אליו דיסק און קי ?
כל המוזיקה שלי נמצאת על הדיסק און קי.

BravoMan

Active member
היחידים שאני מכיר הם בצורת

רמקול, ובעוד שהם עובדים על סוללה לא ממש נוח לסחוב אותם בהליכה או רכיבה על אופניים.
&nbsp
רוב נגני MP3 הם בעצמם דיסק און קי. למה שפשוט לא תעתיק את המוזיקה שלך לתוך הנגן?

Powerball

New member
נראה לי ש...

אתה מחפש פתרון ספציפי - איפון או נגן שמתחבר לדיסק און קי, בגלל שכל המוסיקה שלך נמצאת על דיסק או קי.
אבל זה לא צריך להגביל אותך.
זה לא בעיה להעביר את המוסיקה שלך מהדיסק און קי לאיפון, דרך המחשב באמצעות איטיונס, או דרך המחשב לכל נגן MP3 אחר. ולהימנע מפיתרון מסורבל של דיסק און קי שמחובר לנגן.

se7en77

New member
יש מספר מכשירים בשוק שיודעים לקבל dok

חלקם הגדול אלו מכשירי אנדרואיד , מה שאתה צריך לחפש זה usb host ודגם המכשיר שאתה רוצה .
בצד השני אתה יכול לקנות כרטיס זכרון מספיק גדול או מכשיר עם נפח זכרון גדול (64/128) ולהעביר אליו את כל המידע .

Powerball

New member
אם יש לך כבר איפון ...

אז הוא הנגן הכי מומלץ. למה לך לחפש מכשיר נוסף?
אם אין לך איפון, אבל יש לך טלפון חכם אחר, יתכן שהוא הנגן הכי מומלץ עבורך. השאלה מה יש לך, כמה זיכרון פנוי יש עליו ומה כמות הזיכרון שאתה צריך עבור המוסיקה שלך.
יש כמובן מצבים בהם יש העדפה לנגן נפרד ממכשיר הטלפון. השאלה מה בדיוק הצרכים שלך.

nik19864

New member
אין לי אייפון

אני רק צריך המלצה לנגן הכי טוב שיש היום בשוק.
אני צריך זיכרון של לפחות 4 ג'יגה ועם אפשרות הרחבה.

Powerball

New member
במידה והטלפון הנוכחי שלך ...

אינו יכול לשמש כנגן המתאים לך, ולא חשוב לך שהטלפון והנגן יהיו במכשיר אחד, אזי אתה צריך לאתר נגן MP3 שיתאים לדרישותיך.
פה זה לא בדיוק הפורום המתאים.
צא לחיפוש ברשת אחר פורום מתאים או מאמרים מתאימים. אתה יכול להתחיל פה:
http://www.wisebuy.co.il/article.aspx?aid=1744

se7en77

New member
האם מדובר על שמיעה בחוץ או על שמיעה בתוך מקום עם רשת

זמינה , אם מדובר על מקום עם רשת זמינה ( כמו עבודה ) יש כמה פתרונות אחרים שניתם לשמור עליהם את כל המוזיקה.

יש היום מכשירים עם 128GB , זה נראה לי מעל ומעבר לרוב האנשים.

למעלה