האם יש בעיות עם ה EPG אשר מוסיף הקלטות שלא התבקשו כמו שידורים חוזרים ? זה הופך להיות מעצבן
Z Zמבוש New member 12/1/13 #1 האם יש בעיות עם ה EPG אשר מוסיף הקלטות שלא התבקשו כמו שידורים חוזרים ? זה הופך להיות מעצבן
ג גםצופה Member מנהל 12/1/13 #2 מה זה EPG ? ונדמה לי שבמקס ברגע שאתה מזמין 'סדרה' להקלטה הוא מזמין שידורים חוזרים וכן פרקים של עונות שעברו (כמו למשל בהאישה הטובה שכרגע משודר בש"ח...)
מה זה EPG ? ונדמה לי שבמקס ברגע שאתה מזמין 'סדרה' להקלטה הוא מזמין שידורים חוזרים וכן פרקים של עונות שעברו (כמו למשל בהאישה הטובה שכרגע משודר בש"ח...)
ג גםצופה Member מנהל 14/1/13 #4 נדמה לי שהיתה כאן נציגה של יס בשם שרון שהשאירה כאן את כתובת המייל שלה.... אולי שווה לנסות לפנות אליה [email protected]
נדמה לי שהיתה כאן נציגה של יס בשם שרון שהשאירה כאן את כתובת המייל שלה.... אולי שווה לנסות לפנות אליה [email protected]
Z Zמבוש New member 14/1/13 #5 חברת יס מתפשטת מכל נכסיה , לדעתי היא תגיע במהרה לרמת המתחרים עד אז אהייה איתה
ח חוטהשני New member 14/1/13 #1 המדינה שלנו גם במצב כלכלי נוראי.... להגיע לתקציב גרעוני - ומצד שני לחרוג בתקציבים אלו ואחרים (במשרד החינוך למשל מוזרמים מליונים לפרוייקטים שלא שווים כלום למשל ) זה מצב נוראי
המדינה שלנו גם במצב כלכלי נוראי.... להגיע לתקציב גרעוני - ומצד שני לחרוג בתקציבים אלו ואחרים (במשרד החינוך למשל מוזרמים מליונים לפרוייקטים שלא שווים כלום למשל ) זה מצב נוראי
Z Zמבוש New member 15/1/13 #7 חברת יס הינה חברה פרטית והשרות שלה לא נסנך על שולחן המדינה לכן הצפי ממנה לתת שירות טוב דבר המסתבר שיש רק באגדות משום מה חברת יס הולכת מדכי אל דכי כלפי מטה
חברת יס הינה חברה פרטית והשרות שלה לא נסנך על שולחן המדינה לכן הצפי ממנה לתת שירות טוב דבר המסתבר שיש רק באגדות משום מה חברת יס הולכת מדכי אל דכי כלפי מטה
ח חוטהשני New member 15/1/13 #1 היא חברה שמן הסתם נסחרת דרך הבורסה... ברגע שיש בעיות כלכליות בעולם/במדינה - זה לדעתי משפיע גם על מצב החברה. ארה"ב היא המדינה קפיטלסטית לגמרי ותראה איך המשבר הכלכלי השפיע על כל התחומים במדינה - כולל עסקים פרטיים ועוד.. ( דווקא תחומים שיש למדינה בעלות לרוב פחות ניזוקות כשיש משבר כלכלי...)
היא חברה שמן הסתם נסחרת דרך הבורסה... ברגע שיש בעיות כלכליות בעולם/במדינה - זה לדעתי משפיע גם על מצב החברה. ארה"ב היא המדינה קפיטלסטית לגמרי ותראה איך המשבר הכלכלי השפיע על כל התחומים במדינה - כולל עסקים פרטיים ועוד.. ( דווקא תחומים שיש למדינה בעלות לרוב פחות ניזוקות כשיש משבר כלכלי...)
ג גםצופה Member מנהל 16/1/13 #9 אגב נזכרתי... שפעם ההזמנה האוטומטית שלהם דווקא עזרה לי... היתה הפסקת חשמל ארוכה אצלנו וכל ההזמנות שהיו באותו ערב ולא הוקלטו - הועברו דרך המקס לשידורים החוזרים שלהם...
אגב נזכרתי... שפעם ההזמנה האוטומטית שלהם דווקא עזרה לי... היתה הפסקת חשמל ארוכה אצלנו וכל ההזמנות שהיו באותו ערב ולא הוקלטו - הועברו דרך המקס לשידורים החוזרים שלהם...
Z Zמבוש New member 16/1/13 #10 זה משהוא אחר לגמרי מזה שיש להם תקלה בלוח השידורים האלקטרוני רק להשיג את החברה לא ניתן , עומס השיחות אליהם בלתי יאמן , אולי יש בעיה אמיתית בחברת יס הדורשת טיפול שורש בה
זה משהוא אחר לגמרי מזה שיש להם תקלה בלוח השידורים האלקטרוני רק להשיג את החברה לא ניתן , עומס השיחות אליהם בלתי יאמן , אולי יש בעיה אמיתית בחברת יס הדורשת טיפול שורש בה
Z Zמבוש New member 16/1/13 #12 הם גם לא עונים להודעות שנשלחות אליהם מהאתר כלומר הפכו להיות חברת הוט אבל יותר יקרים מעט
ש שרון yes New member 17/1/13 #15 ל- Zמבוש בוקר טוב אני אשמח אם תפנה אלי למייל עם פרטי בעל המנוי כדי שאוכל לטפל בנושא בהקדם. המייל שלי הוא [email protected] יום טוב, שרון רכזת שירות לקוחות רשתות חברתיות yes- חוויה קולנועית גדולה מהחיים
ל- Zמבוש בוקר טוב אני אשמח אם תפנה אלי למייל עם פרטי בעל המנוי כדי שאוכל לטפל בנושא בהקדם. המייל שלי הוא [email protected] יום טוב, שרון רכזת שירות לקוחות רשתות חברתיות yes- חוויה קולנועית גדולה מהחיים