האם יש

ינוקא1

New member
האם יש

לכם נסיון עם מכשירים השולחים פולסים חשמליים לגירוי עצב שריר (מהסוג של ה"אלקטרודות כושר" מערוץ הקניות) ? האם זה עוזר משמעותית לבעיות שרירים ? האם יש מכשירים מסוימים שאתם ממליצים עליהם ?

אם אתה מתכוון למכשיר טנס, אז כן.

אני מכיר את המכשיר מכך שטיפלו בי בעזרתו בדיקור. אף רכשתי לי אחד בו אני נעזר לפעמים. צריך כמובן לדעת להשתמש בו על מנת שתהיינה תוצאות טובות. המכשיר טוב לגירוי שריר, עצב, מרידיינים ו"מעורר את המתים". בפעמיים שטיפלו בי בעזרתו (לא בארץ) היה אפקט כבר ביום למחרת. בקיצור מכשיר טוב, רק צריך לדעת להשתמש בו. לגבי המלצה לרכישה. לא הייתי קונה מערוץ הקניות אלא ממקום מקצועי לציוד למטפלים. יש קטן, בינוני, וגדול שהוא כמובן המקצועי ביותר. צחי שוחט

ינוקא1

New member
תודה.

אתה מתכווין ל"אלקטרו" ? מכשיר טנס שמתחבר למחטים ? את זה אני מכיר , אפילו יצא לי לטפל בו רק שלא יצא לי להיות מטופל בעזרתו אף פעם. אני צריך לנסות את זה יום אחד ולראות את ההרגשה . . .

0 אור 0

New member
פעם פעם קניתי

לפני היות ערוץ הקניות, קניתי פעם מקודמיו, החוברות הפרסומיות, מכשיר ששולח פולסים חשמליים לשרירים בתקווה שיסייע להחזיר את השרירים למצב תקין לאחר לידה. כרגיל במקרים כאלו, השתמשתי בו בהתלהבות רבה במשך תקופה קצרה (לא זוכרת אם זה היה חודש או שהתמדתי מספר חודשים), לא ראיתי תוצאות מדהימות והמכשיר אופסן לו באיזו מגירה נשכחת, עד שחמי פתאום סיפר לי שהפיזיותרפיסט שלו עושה לו טיפולי פולסים כדי לסייע לבעיות בברכיים ובאיזור. מיד נשלף האינסטרומנט מהארון, ושימש אותו לתקופה מסויימת - לדבריו, מאד עזר. יותר מהמכשיר של הפיזיותרפיסט, ובעיקר חסך לו נסיעות וכסף לצורך קבלת הטיפול. אין לי מושג מה שמו של המכשיר , ואני מניחה שכבר התחלפו דגמים אינספור מאז. מה שהיה מאד טוב ונוח בו היה - חיבור לחשמל (שלא צריך לרוץ כל הזמן להחליף בטריות), מגוון של אלקטרודות ורצועות לאיזורים שונים בגוף, ובעיקר האפשרות לכוון בצורה מאד מאד נוחה את תדירות הפולסים ואת העוצמה - כך שאתה מוצא את מה שמתאים לך.

5halo

New member
לי זה עזר לדלקת במפרק הירך

לא כזה עם מחטים אלא כזה שנידבק על הגוף. מאוד עזר כי הייתה לי דלקת מתקיעות.... ובעזרת הפולסים נוצרה תנועה אבל אני לא מכירה מכשיר מסויים אני מאמינה שתוכל למצוא את זה באתרים של מכשירים למטפלים או פיזוטרפיסטים

ינוקא1

New member
יש מכשירים של פיזיותרפיסטים

שעולים בסביבות ה1000 ש"ח. יש את המכשיר מערוץ הקניות שעולה משהו כמו 99 ש"ח , ואמרו לי בעבר שהוא נותן תוצאות טובות. אז אני קצת מתלבט. נראה לי שבסוף אתן לזה צ'אנס.

לדעתי לא כדאי. המכשיר שאני קניתי קטן ועולה

בסביבות 400-500 שקלים. הוא נראה כמו ביפר וקניתי אותו בחנות ציוד לרפואה משלימה. הוא מגיע עם פדים מסיליקון וג'ל למריחה שמטרתו להעביר את החשמל לגוף. ניתן באילתור לסדר לו תנינים למחטים. צחי שוחט

ינוקא1

New member
סבבה , תודה.

האמת שעשיתי היום בבוקר סקר שוק ומצאתי מכשיר עם סבסוד של קופת חולים (164 במקוםם 500). כנראה שאקנה אותו.

יופי. אני קניתי את זה שבא במזוודה והוא יחסית

טוב. הוא גם במבצע כפי שאני רואה. אני לא יודע לגבי זה שאתה הראית. הוא נראה בסדר אבל כדאי לבדוק רק אם יש לו תדרים משתנים ורוחב פולס משתנה. לזה עם המזוודה יש. למקצועיים יש אפילו תוכניות טיפול. הנה קישור אליו

למעלה