האם יש תמיכה להורים

Yuval Y

New member
אנסה להסביר בקצרה...

טרנסקסואלים מרגישים עוד מילדותם שהם בגוף הלא מתאים. כמו אישה בגוף של גבר, או גבר בגוף אישה. תהליך שינוי המין עשוי להימשך מספר שנים, והוא בלתי הפיך. הגבר, למשל, עובר תהליכים בשיתוף עם פסיכולוגים, שבמהלכו הוא מסגל התנהגות ומראה נשיים, ומקבל הורמונים. בסיום התהליך, הגבר עשוי אף לעבור ניתוח לשינוי מין. אישה מקבלת הורמונים, ועוברת תהליך, שבמהלכו הגוף נעשה 'גברי' יותר, ובאיזה שלב האישה 'מוותרת' על שדיה, עד לניתוח ליצירת איבר מין גברי.

עדנונה

New member
האם יש תמיכה להורים

של טרנסג'נדרים. אני טרנסקסואלית אני די מיואשת מלנסות להסביר לאמא שלי שוב ושוב מה עבר ועובר עלי. היא פשוט לא מקבלת וזהו. עד כמה שאני יודעת, תהיל"ה מיעד רק להורי הומואים ולסביות. או שאני טועה? עדנונה

Yuval Y

New member
נראה לי ש"האגודה" היא הגוף היחיד

שרושם "ההומואים, הלסביות, הביסקסואלים והטרנסג'נדרס" [בהשמטת ביסקסואליות, אבל הכוונה ברורה] לפעמים נוהגים להשתמש בקיצור הלב"ט ולרוב פשוט "הומו-לסבי" או משהו בכיוון. עד כמה שראיתי, תהל"ה פועלת למען כל ההורים שילדיהם אינם סטרייטים

תיקונצ'יק,../images/Emo8.gif

המונח המקוצר שמשתרש בשנים האחרונות לגבי הקהילה כולה הינו "קיהלת ה-"להט"ב"-לסביות(ליידיס פירסט) הומואים טרנסגנדרים וביסקסואלים,את המונח הציעה "המועצה הפוליטית של קהילת הלהט"ב" גוף המאחד את נציגי כל האירגונים,במטרה לקדם נושאי חקיקה וכו הקשורים לקהילה,

FireDragon

New member
הסדר משנה?

סדר האותיות משנה? כי אם כן- אז אני חייב להודות שאני מכיר את הקיצור הנ"ל כ"הלבטי"ת", ולא "להט"בית"... למרות שאני לא חושב שזה באמת משנה... לי אישית יותר נוח להגיד "הקהילה ההלב(")טית...".

Yuval Y

New member
ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo140.gif

אם שכחתי לציין
את מוזמנת לרשום, להשתלב.. איך שתרצי
אגב, יש בתפוז גם פורום טרנסג'נדרס וחברים [496]

יכולה להיות

אני אם לבן הומו ואני לא מכירה הורים של טרנס ג'נדרים אבל אני בטוחה שאוכל לנסות לעזור להורים כאלה כי לא חשוב מה הבן אלא אם אני אוהבת אותו או לא וזוהי כל התורה על רגל אחת. אם אמא שלך תסכים לדבר איתי אשמח. אני בטלפון 8327702-04 ושמי נחמה

למעלה