האם יש תוכנה?

Belgarath1

New member
האם יש תוכנה?

האם מישהו מכיר תוכנה או תוסף ל- VS-6, עבור V-Cpp, שיכול לקחת פרוייקט שלי וליצור עץ של הקלאסים יחד עם מתודות וכו'. כך שאפשר יהיה להדפיס אותו (עבור תיעוד). אני בטוח שיש דבר כזה אבל פשוט לא מוצא אותו.

DadleFish

New member
בהחלט,

תוריד את graphviz, את dot ואת doxygen. הלב יהיה doxygen, ואתה אומר לו איפה השתיים הראשונות נמצאות. הוא ייצור לך כל מה שאתה צריך והרבה מעבר.

Belgarath1

New member
תודה אבל . . .

זה קצת יותר מדי מסובך בשבילי. הורדתי את התוכנות וכדי להתחיל בכלל אני צריך לשנות הערות בקבצי המקור שלי לפי מה שהם רוצים. ובכלל ללמוד את התוכנה הזאת. התכוונתי למשהו פשוט. הרי ב- VS כבר יש מעין עץ של CLASSES, רק רציתי משהו שיהפוך אותו למשהו שניתן להדפיס/לערוך.

DadleFish

New member
חבל.

אם היית קורא קצת היית מבין שזה לא נכון. אמנם אם לא תשנה הערות, אתה לא תקבל את כל מה שהתוכנה יכולה להציע לך - אבל בהחלט תקבל עצים ותרשימי UML שמתארים את המבנה (בתנאי שתגיד ל-doxywizard איפה ה-dot וה-graphviz). רוצה יותר פשוט? אתה יכול להשתמש ב-Print Screen... אגב, VC לא נותן לך עץ classes, הוא סתם נותן רשימה שלהן.

Belgarath1

New member
../images/Emo122.gif התוכנות המעצבנות האלה

שרפו לי כמה שעות טובות עכשיו. משום מה הן החליטו להוסיף לי ל- Autoexec את השורה:
win.com /WX​
שבגללה המחשב החליט להיכנס ללולאה של Reboots. כמובן כשזה קרה לא ידעתי שהשורה קיימת בכלל או מה היא עושה ... לכן לקח לי כמה שעות לפתור את זה. בקיצור, (אמנם זאת לא אשמתך) אבל אני דורש פיצויים על עוגמת הנפש

למעלה