האם יש תוכנה להמרת DVD לMPEG?

MexMex

New member
האם יש תוכנה להמרת DVD לMPEG?

אל דאגה, חוקי לחלוטין (DVD פרסומת של רד בול, וקיבלתי את רשות המפורשת לעשות כך). רב תודות. M.

Ven0m

New member
DVD2SVCD

אל תבזבז את זמנך עם תכנות אחרות אפשרויות הפלט הן DVD, SVCD ו-VCD האמת שלפלט DVD יש לה אלטרנטיבות ראויות אבל היא תמיד בחירה טובה (גם לקידודי AVI, האמת)

thesheep

New member
אני חולק

בתור מישהו שהשתמש בdvd2svcd והתאכזב, הייתי מציע ללכת על the film machine שהיא הרבה יותר ידידותית ופשוטה.

Ven0m

New member
אתה יודע מה יוצר FILMMACHINE אומר?

Purpose I wrote The FilmMachine because I wanted to convert my downloaded AVI-files to DVD or (S)VCD without using all sort of single programs. Now I know that DVD2SVCD does the job very good , but I don't like the many options that you can choose. That's why I wrote a wizard like program wich does the job very easily. כלומר הדבר העיקרי ש FILM MACHINE עושה - בלשון כותב התכנה עצמו - הוא לספק פחות אפשרויות. אני לא אומר שזה רע, אבל FM כמעט זהה ל D2S בדרך פעולתה (מספיק להסתכל על הלוג) כך שקשה לראות איך ניתן להתאכז מ D2S ולא מ- FM. ובכלל, FILM MACHINE מיועדת להמרת AVI וכותב הת'רד דיבר על המרת DVD

Ven0m

New member
ואגב, כשיצא המאמר על D2SROBA

יעניין אותי לראות מה יגידו חסידי FILM MACHINE, שאינה מאפשרת את שיטת הקידוד הזו ( smart quality based encoding)

למעלה