האם יש שינוי ב"אודטה"?

ron ad

New member
האם יש שינוי ב"אודטה"?

שלום, מאז השרשור האחרון בו כתבתי על התוכנית, שמתי לב שהתוכנית השתנתה או יותר נכון חזרה לפורמט הרגיל. סוף סוף ניתן לראות הרבה אייטמים ופחות פינות. נראה כאילו מישהו קרא את הודעתינו ועשה שינוים... כל הכבוד! רון

רגין1

New member
מותר להשויץ?

בעזרת עבודתה המסורה של תמי שחר -ירון אשת יחסי הציבור שלי התארחתי אצל אודטה לאייטם על הפורום אותו אני מנהלת (שודר ביום שני האחרון ואתמול שידור חוזר) וכמובן שילוב של הקייטרינג שלי. התחושה שלי מהתוכנית בה השתתפתי שיש יותר אייטמים אם כי עדיין לא פסו הפינות השונות כמו המתחתנים, ההריון וכו'.

TIC

New member
בכל פעם שאני נזכר...

בכל פעם שאני נזכר בכיבוד שהבאת, אני נהיה רעב... חייבים לדבר עם החברים ולעשות עוד מפגש
... לא משנה מה הנושא. אגב, את כבר לא מראה נוכחות כמעט בפורום "שלנו". אנחנו מתגעגעים. התמסרת ב-100% לפורום עסקים מהבית? זרקי עצם, רגין. TIC.

רגין1

New member
עצם? לא, רק אוכל אמיתי של ../images/Emo71.gif

ודווקא אני מראה נוכחות פה ושם. אני יותר מתמסרת לעסק, עכשיו מתחילה העונה הבוערת בתחום.

TIC

New member
שיהיה בהצלחה../images/Emo45.gif

אחרי שטעמתי, אמליץ בחום בכל הזדמנות! TIC.

אני הופעתי לפני שנה עם אותו איטם

לפני כשנה בדיוק הופעתי עם איטם דומה:"איך לפתוח עסק מהבית" בו נתתי טיפים ועצות פרקטיות לעסקים העובדים מהבית. כנראה שהם מתחילים למחזר חומרים... לי

oshpigel

New member
כל הכבוד לאשת יחסי הציבור שלך ...

באמת מפרגן .........

נכון, אבל...

נכון, אין לי קייטרינג ואשמח להשתמש בשלך כשאצטרך. הופעתי עם האיטם, משום שלפני שנה פיתחתי סדנא איך לפתוח עסק מהבית. סדנא הנותנת את כל הכלים הראשוניים לפתיחת עסק מהבית החל מפניה לרשויות המס, דרך שיווק, יחסי ציבור ועוד בכל מקרה בהצלחה בכל לי

רגין1

New member
אז למה את מקפחת את הפורום שלנו?../images/Emo8.gif

אני אשמח עוד יותר להשתתפותך הפעילה, אם יש לך קצת זמן וכח אלינו. דרך אגב, אני התמקדתי יותר בצד של ניהול הזמן והאנרגיות בעבודה מהבית ולא הצד הטכני. עכשיו אני מבינה גם מדוע התחקירנית כיוונה אותי לתכנים האלו במיוחד. והצלחה רבה גם לך (ובזה אין לי ספק)

עסוקה אבל אשמח לעזור...

חס וחלילה לא מקפחת, פשוט עסוקה מאד מבטיחה להכנס מדי פעם ולעזור לי

אין שינוי

רון הופעתי כ- 8 פעמים אצל אודטה בשנה האחרונה, אני לא חושבת שיש שינוי. הפורמט נשאר אותו דבר. אחרי המעבר לאולפן החדש היה שנוי קטן אבל הכל חזר לקדמותו. לי

למעלה