האם יש צורך לפתוח Claim?

Shaq018

New member
האם יש צורך לפתוח Claim?

שלום לכם, ב-25/8 הזמנתי מוצר מסויים ב-eBay. מיד עם סיום תהליך הקנייה (BIN), העברתי את הכסף למוכר באמצעות PayPal. ב-29/8 קיבלתי את החיוב לכרטיס האשראי על הסכום הדרוש, ובמקביל קיבלתי הודעה מ-eBay ו-PayPal שהמוצר נשלח בהצלחה מ-Hong Kong Post ל-Israel. להודעת ה-PayPal היה מצורף Tracking number שלא הצלחתי לאתר בשום דרך. לעומת זאת, המוכר לא הוסיף את ה-Tracking number לעמוד ה-Order Details ב-eBay. ב-Listing של המוצר רשום ש-It will take 7~14 working days to arrive. הבעיה שהתאריך עכשיו ה-16/9, ולמיטב ידיעתי יש לי חודש ימים בדיוק להתחיל את כל התהליך במידה ואני חושב שעבדו עלי. מתי אני אמור לפתוח Claim לפני שיהיה מאוחר מדי?

moonchild00

New member
פרטים...

כמה פידבקים חיוביים יש לו? ניסית ליצור איתו קשר ולשאול מה קורה? לגבי הטרקינג נאמבר לוקח לו זמן להתעדכן באתר הדואר שלהם בדר"כ אחרי 3-7 ימים תראה עדכון. הזמנתי כבר לא מעט מוצרים באתרים של FP ו DX, יש להם פוקסים לפעמים שהכי מהיר יצא בערך 5 ימים אם אני לא טועה ויש כאלה שלקח להם מעל חודש להגיע - היה משהו כמו חודש וחצי על מוצר מסוים. גם עם FP וגם עם DX היה לי נסיון לא רע בכלל גם כשקיבלתי מוצר לא נכון וגם כשרציתי לבטל הזמנה. יכול להיות שהמשלוח מתעכב אבל יכולה להיות אפשרות שאכן עבדו עלייך אז לדעתי פתח דיספיוט על כך השהמוצר לא הגיע אם יגיע ויהיה בסדר תסגור אותו. אם יגיע ויהיה לא המוצר הנכון תשנה רק את סיבת הדיספיוט בלי לסגור אותה ותהיה מכוסה.

panayotiss

New member
מוקדם מדי לפתוח

קנית ב 25/08 את המוצר? יש לך 45 מיום התשלום לפתוח דיספיוט. לא הייתי פותח דיספיוט לפני ה 25/09 . אם הוא לא עונה אחרי שבוע שפתחת דיספיוט או שאתם לא מגיעים להסכמה תעלה את הדיספיוט לקליים.

גקי1

New member
יש לך 45 יום לפתיחת דיספיוט כך ש...

יש עוד זמן ובכל מקרה לא היתי מתרגש - לוקח זמן לדואר להגיע. סיפור קצרצר באותו ענין: קניתי לאשתי אוזניות ממוכר בסינגפור בארבעים סנט ומשלוח חינם. שילמתי והמוכר סימן כנשלח. יומיים לאחר מכן קיבלתי הודעה מאיביי שהלקוח הושעה NARU ואם טרם שילמתי אז לא לשלם ואם שילמתי אז לפתוח דיספחוט לקבלת התשלום חזרה וכו' וכו. חשבתי לעצמי שבשביל ארבעים סנט לא אטרח לפתוח דיספיוט. היום קיבלתי את הפריט בדואר...

למעלה